Jump to content

Mii de oameni in strada pentru a-l sustine pe Raed Arafat

oameni romani in strada demonstratii sustinere Raed Arafat mii de oameni

165 replies to this topic

#161 Dorin17

Senior

• +Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,249 posts
  • LocationTechirghiol

Posted 25 January 2012 - 06:34 PM

Tembelul ala de baselu , chiar in acest moment mananca rahat cu gura plina in discursul catre natiune, fara sa-si dea seama ca va inflama spiritele si mai mult! In loc sa-si asume ceea ce a facut , o da prin porumb cu fondurile europene si alte alea, care pe noi, oamenii de rand , in clipa de fata, nu ne prea intereseaza! Mai bine ar face cumva sa aplice niste masuri, ca sa remedieze viata romanilor! Hai sictir, domnule presedinte!

#162 hydro314

Forumist

• Members
  • PipPip
  • 102 posts

Posted 25 January 2012 - 10:22 PM

Basescu se chisha pe romani. Asta e om de stat?
Basescu va vinde/privatiza tot pe nimic daca va fi lasat.
Spitalele, gazele-ROMGAZ, flota, Reteau de inalta tensiune-TRANSELECTRICA, Hidrocentrala Portile de FIER-HIDROELECTRICA, COMORILE de la Rosia Poieni si Rosia Montana.
Basescu a innebunit de putere. Romania se vinde ieftin.

#163 Dorin17

Senior

• +Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,249 posts
  • LocationTechirghiol

Posted 30 January 2012 - 12:54 PM

Pe fondul a ceea ce se intampla in marile orase, Ponta anunta azi, greva in parlament! Pareri?

#164 maxu08

Senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,855 posts

Posted 30 January 2012 - 01:07 PM

ha ha ha ha :) de cind muncesc aia in parlament de acum fac greva? sunt plin de haz. Iar eu nu am chef de glume astazi, cind este zi de plata a taxelor ptr firme (:

#165 Dorin17

Senior

• +Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,249 posts
  • LocationTechirghiol

Posted 30 January 2012 - 05:43 PM

Ai dreptate! E reprezentativa pentru parlament imaginea cu somnorosii! Daca ai obtinut un post in parlament, te-ai scos cu timpul de odihna, platit gata , dealtfel! Ce pot spune...? Eu ceream pareri cu eventualul efect pe care l-ar avea greva parlamentarilor. Apropos, or fi si in acest caz , spargatori de greva?

#166 Dorin17

Senior

• +Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,249 posts
  • LocationTechirghiol

Posted 06 February 2012 - 11:05 AM

Boc, si implicit guvernul a ajuns la cap de linie! Isi da demisia! Ori l-a pus baselu pe faras ca sa-si scape el pielea? Sa vedem ce mutare face baselu acum!

Reply to this topic

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users