Ieri, 29 iunie, la sediul I.G.P.R., a avut loc concursul pentru ocuparea funcţiei de inspector şef al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Covasna.
În urma examinării, comisarul-şef Ioan Aron a câştigat concursul pentru ocuparea funcţiei de inspector şef al Inspectoratului de Poliţie Covasna.
Anterior, comisarul-şef a fost împuternicit să îndeplinească atribuţiile funcţiei de inspector şef al inspectoratului.
IPJ Covasna are un nou sef - Comisarul-Sef Ioan Aron
Started by Catalin, Jun 30 2010 12:30 PM
3 replies to this topic
Posted 30 June 2010 - 12:30 PM
Posted 01 July 2010 - 08:53 AM
Da, a fost singurul candidat (propus de partid), era frumos daca iesea pe locul 2.
La ce trebuia sa ne asteptam cand la pensionarea fostului inspector sef imediat a fost adus de la Brasov, viitorul inspector sef pentru a asigura interimatul, nu a mai vrut sa candideze nimeni pe acesta functie, toata lumea si-a dat seama pentru ce a fost adus, oricum cred ca si asta sta 2 ani si gata ca la Covasna functia de inspector sef este pentru viitorii pensionari, niciunul nu a stat mai mult de 2-3 ani.
La ce trebuia sa ne asteptam cand la pensionarea fostului inspector sef imediat a fost adus de la Brasov, viitorul inspector sef pentru a asigura interimatul, nu a mai vrut sa candideze nimeni pe acesta functie, toata lumea si-a dat seama pentru ce a fost adus, oricum cred ca si asta sta 2 ani si gata ca la Covasna functia de inspector sef este pentru viitorii pensionari, niciunul nu a stat mai mult de 2-3 ani.
Posted 01 July 2010 - 05:29 PM
Tipul este un meserias, a fost numarul 2 la examenul pt. sef la Brasov, asa ca era timpul lui!
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users