Jump to content

Sfat achizitionare pistol cu bile de cauciuc

5 replies to this topic

#1 Ecou

Forumist

• +Members
  • PipPip
  • 156 posts
  • LocationBucuresti

Posted 12 January 2012 - 12:02 AM

Mes amis, asa cum am precizat si in titlu, am nevoie de sfaturile voastre pt. a-mi schimba Gamo-ul de 4,5 mm, cu aer comprimat si bile de otel, ce are venerabila varsta de 10 ani, cu un pistol cu bile de cauciuc :), conditia de sine qua non fiind limita maxima a bugetului de 1000 de lei :P.

Dintr-o scurta analiza a armelor de acest gen, cel mai potrivit mi s-a parut un Streamer 2014, calibrul 10x22T.
Cu gabarit mediu (comparabil cu RG88) si executie cat se poate de ingrijita, Streamer 2014 este noul produs al anului 2010 lansat de catre firma ATAK SILAH pe piata.

Este varianta traumatica a pistolului ZORAKI 914 modificat pentru piata ruseasca. De altfel, pe forumurile de specialitate rusesti sunt postate aprecieri pozitive la adresa acestui model.

Pistolul il vreau exclusiv pt. autoaparare (art. 63 din Legea nr. 295/2004 si art. 44 din Codul penal :)), nu pt. tir sau haiducii, asta presupunand ca il voi folosi (sper) extrem de rar :)

As vrea cateva pareri avizate si, bineinteles, alte propuneri, daca exista!

Multumesc anticipat pt. timpul acordat!

Edited by Ecou, 12 January 2012 - 12:08 AM.

#2 Catalin

1*

• +Moderators
  • PipPipPipPipPip
  • 5,436 posts

Posted 12 January 2012 - 12:20 AM

Sfatul meu e sa mai strangi bani si sa-ţi iei un pistol cu glonţ. Diferenţa între costul muniţiei este semnificativă.

#3 bozo

Devotat

• +Members
  • PipPipPipPip
  • 751 posts
  • LocationBucuresti

Posted 12 January 2012 - 06:10 AM

Pistol cu glont de cauciuc nu se merita decat GP, Fort, Steyr, si CZ 83, pentru ca astea sunt din otel, restul sunt din zamac, si sunt mai periculoase pentru tine decat pentru atacator. Ori explodeaza, ori atacatorul nu e incapacitat, si o "iei pe coaja". Si munitia 10X22 e cea mai slaba. Cauta 10X28 sau 45.

E pacat sa nu iti iei pe glont daca tot ai dreptul.

#4 Elvis

Senior

• +Members
  • PipPipPipPipPip
  • 3,170 posts
  • LocationCRAIOVA

Posted 12 January 2012 - 10:14 AM

Ecou daca tot iti iei pistol ..........nu-ti lua jucarie.
Unul cu glont, marca o alegi tu.

#5 Ecou

Forumist

• +Members
  • PipPip
  • 156 posts
  • LocationBucuresti

Posted 12 January 2012 - 07:48 PM

Oki, ms de sfaturi:-D

#6 dcrist

Loial

• Members
  • PipPipPip
  • 256 posts
  • LocationBucuresti

Posted 12 January 2012 - 07:50 PM

Viata mea este mai importanta decit a unui agresor, deci glont, uita de bile si alte zamacuri :emo-yessir: Unii de peste garla au o vorba: Decit carat de 6, mai bine judecat de 12 :naughty:

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users