Da un raspuns privind ce inseamna sa fii declarat inapt poti sa dai. Si apoi am sa scriu si eu
Operatia de apendicita conteaza la vizita medicala?
Started by sylvia, Jan 09 2012 02:50 PM
operat apendicita vizita medicala admitere academie
31 replies to this topic
Posted 05 March 2012 - 03:06 PM
Cataline si tu inchizi ochii. De ce nu discuti ce inseamna sa fii inapt medical. Eu nu ti-am zis ca esti prost, sau destept, si nici nu intentiontez sa te cataloghez. .
Da un raspuns privind ce inseamna sa fii declarat inapt poti sa dai. Si apoi am sa scriu si eu
Mi se pare corect.
Posted 05 March 2012 - 03:30 PM
N-ai tu de unde să știi dacă eu închid sau nu ochii, ci doar îți dai cu presupusul, etalându-ți mentalitatea specific românească, ce confirmă zicala aia cu strugurii acri.
Ți-am spus, degeaba încerci să faci pe grozavul pe aici, nu-ți iese absolut deloc, ba din contră ... și ca să te convingi recitește-ți postul de mai sus, folosești termeni pe care nu-i stăpânești deloc și te contrazici singurel. Păi cum nu încerci mătăluță să mă cataloghezi, din moment ce ai postat că știi tu cum că eu aș închide ochii? Chiar nu realizezi ce postezi.
Eu nu trebuie să-ți dau ție niciun răspuns, pricepi? Nu ești tu în măsură să-mi spui despre ce trebuie sau nu să discut.
Dacă ești capabil și poți să pricepi faptul că a fi declarat apt medical înseamnă a te încadra în niște limite, stabilite de niște oameni pregătiți în domeniu, ce nu sunt deloc situate la vreuna din extreme, ți-ar prinde bine. În caz contrar poți să rămâi în continuare și să trăiești în lumea ta, amăgindu-te cu stereotipuri conform cărora sistemul e nedrept cu tine, deși tu ești un caz extraordinar și special, posesor al unor calități pe care toți ceilalți nu le observă ... e pur și simplu alegerea ta. Dar te asigur că pe mine, nu mă interesează absolut deloc.
Ți-am spus, degeaba încerci să faci pe grozavul pe aici, nu-ți iese absolut deloc, ba din contră ... și ca să te convingi recitește-ți postul de mai sus, folosești termeni pe care nu-i stăpânești deloc și te contrazici singurel. Păi cum nu încerci mătăluță să mă cataloghezi, din moment ce ai postat că știi tu cum că eu aș închide ochii? Chiar nu realizezi ce postezi.
Eu nu trebuie să-ți dau ție niciun răspuns, pricepi? Nu ești tu în măsură să-mi spui despre ce trebuie sau nu să discut.
Dacă ești capabil și poți să pricepi faptul că a fi declarat apt medical înseamnă a te încadra în niște limite, stabilite de niște oameni pregătiți în domeniu, ce nu sunt deloc situate la vreuna din extreme, ți-ar prinde bine. În caz contrar poți să rămâi în continuare și să trăiești în lumea ta, amăgindu-te cu stereotipuri conform cărora sistemul e nedrept cu tine, deși tu ești un caz extraordinar și special, posesor al unor calități pe care toți ceilalți nu le observă ... e pur și simplu alegerea ta. Dar te asigur că pe mine, nu mă interesează absolut deloc.
Posted 05 March 2012 - 04:31 PM
Vai tu, da ce te-ai iritat...Nu de alta, dar vad ca incep sa jignesti lumea, si chiar vii cu atacuri la persoana.
Posted 05 March 2012 - 06:41 PM
iustache ai face bine sa te obisnuiesti cu gandul ca nu se poate .....tu esti ca cei care au picat dupa proba scrisa...care spun la toata lumea dupa ce au vazut rezultatele ca in politie se intra numai pe pile chiar daca esti destept....daca n-ai pile nu intrii desi el facuse 10 puncte
Posted 05 March 2012 - 07:03 PM
Copile cum spui ca sunt ?
Posted 05 March 2012 - 07:05 PM
Cred ca vrea sa spuna "frustrat", dar nu a spus direct.
Posted 05 March 2012 - 07:38 PM
Nu. De ce, am motiv(e) ?
Posted 05 March 2012 - 08:32 PM
Hai sa-ti spun eu o treaba la faza cu aptul si inaptul..Am fost la o vizita medicala,inainte de vizita propriu-zisa,si desi nici prin cap nu-mi trecea,mi-au gasit tensiunea cam mare ceea ce inseamna ca pentru Academie sunt declarata inapta..in niciun caz handicapata..Ce m-au pus sa fac?mi-au spus ce alimente sa nu mananc,un fel de regim ca sa nu am probleme la medical...In concluzie mersul inainte la un doctor e cel mai bun daca vrei sa nu te trezesti cu surprize neplacute.
Posted 05 March 2012 - 11:09 PM
Da, am inteles ideea, scuze, nu am vrut sa jignesc pe nimeni...
a fost poate perfect prea mult spus "perfect",dar nu ma refeream la asta. Oricum nu mi se pare ca cineva nu este "normal"(dpdv al corpului) doar ca are o mica pata sau ca acea/acel pata/operatie/semn particular(intr-o zona ascunsa bineinteles...) il poate deranja la ceva(in contextul bineinteles in care, cum am spus mai devreme este ascuns/a). Oricum, multumesc de raspunsuri/explicatii si scuze daca am spus ceva nelalocul lui:).
Posted 30 March 2012 - 07:50 AM
Pt cei care ati avut operatii de orice fel si aveti cicatrici, sa va eliberati adeverinta de spitalizare sau orice act doveditor al cauzei operatiei. Asta cand veti merge la vizita medicala sa nu aveti probleme.
Nu este o problema daca ai fost operat/a atat timp cat se stie care a fost cauza si cat esti apt de efort dupa operatie.
Astept pareri contradictorii,completari sau aprecieri
Nu este o problema daca ai fost operat/a atat timp cat se stie care a fost cauza si cat esti apt de efort dupa operatie.
Astept pareri contradictorii,completari sau aprecieri
Posted 30 March 2012 - 12:39 PM
Ceea ce este interesant este ca imi trebuie o adeverinta de spitalizare. De ce? Nici nu cred ca mai pot obtine asa ceva acum.
Iar despre "apt/inapt" ... atat timp cat am practicat un sport timp de 12 ani dupa amarata de apendicectomie nu vad care ar fi problema...
Iar despre "apt/inapt" ... atat timp cat am practicat un sport timp de 12 ani dupa amarata de apendicectomie nu vad care ar fi problema...
Posted 30 March 2012 - 07:35 PM
K4r4
Pentru ca reprezentantul M.A.I la vizita medicala sa stie din ce cauza ai fost operat.Orice act doveditor de la medicul de familie cel putin(trebuie sa fie trecut pe undeva).Asta pentru a nu avea dificultati la vizita medicala.
"Paza buna trece primejdia rea."
Se leaga si de semne, negi,etc.
Pentru ca reprezentantul M.A.I la vizita medicala sa stie din ce cauza ai fost operat.Orice act doveditor de la medicul de familie cel putin(trebuie sa fie trecut pe undeva).Asta pentru a nu avea dificultati la vizita medicala.
"Paza buna trece primejdia rea."
Se leaga si de semne, negi,etc.
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users