Jump to content

Operatia de apendicita conteaza la vizita medicala?

operat apendicita vizita medicala admitere academie

31 replies to this topic

#1 sylvia

clona policeofficer

• Banned
  • 12 posts
  • Locationcraiova

Posted 09 January 2012 - 02:50 PM

Buna ziua,sunt noua pe aici si imi cer scuze daca ati raspuns deja la intrebarea mea,dar am o nelamurire privind vizita medicala:este adevarat ca daca sunt operata de apendicita nu mai am sanse sa intru la Academie?Asa mi s-a spus.Multumesc!

#2 Dan

Dan

• +Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,676 posts
  • LocationMangalia

Posted 09 January 2012 - 03:01 PM

În principiu nu. Operaţia de apendicită nu este o piedică în vederea susţinerii probelor de admitere la Academia de Poliţie. De când eşti operată ?

Edited by Dan, 09 January 2012 - 03:03 PM.

#3 sylvia

clona policeofficer

• Banned
  • 12 posts
  • Locationcraiova

Posted 09 January 2012 - 03:04 PM

de 1 an.oricum am 17 ani mai e timp dar mai multi cunoscuti mi-au spus ca nu trebuie sa am semne pe corp

#4 Marius

poliția română

• +Members
  • PipPipPipPipPip
  • 4,169 posts

Posted 09 January 2012 - 03:05 PM

Nu este adevarat, operatia de apendicita nu e motiv pt a fi respins/a la examinarea medicala.

#5 sylvia

clona policeofficer

• Banned
  • 12 posts
  • Locationcraiova

Posted 09 January 2012 - 03:08 PM

Multumesc!

#6 Dan

Dan

• +Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,676 posts
  • LocationMangalia

Posted 09 January 2012 - 03:09 PM

Este vorba de cicatrici, semne distinctive care se află la vedere. Nu este cazul tău. Apucă-te de învăţat şi succes!

#7 sylvia

clona policeofficer

• Banned
  • 12 posts
  • Locationcraiova

Posted 09 January 2012 - 03:14 PM

Multumesc!

#8 Cristi

Investigator

• +Moderators
  • PipPipPipPipPip
  • 2,109 posts
  • LocationValcea

Posted 09 January 2012 - 04:24 PM

Eu am facut apendicita politist fiind...si M.A.I.-ul nu vrea nici de nebun sa se scuteasca de prezenta mea in cadrul unei structuri de-ale sale. :ner: Ideea e ca ar fi bine sa pui mana sa inveti, ca nu se ia nimeni de operatia ta de apendicita.

#9 Bet

Incepator

• Juniors
  • 7 posts

Posted 02 March 2012 - 07:42 PM

Buna seara! Am tot vazut ca majoritatea lumii spune ca semnele particulare care nu se afla la vedere nu sunt o problema. Astazi am fost la un medic dermatolog din cadrul policlinicii mai din bucuresti, si vazand ca am o pata pe burta(o depigmentare, cam de forma unei garoafe de exemplu) mi-a spus ca sunt inapta pentru ca am vitiligo <_< Dar de cand ma cunosc nu s-a marit, nu s-a extins nu s-a nimic, plus ca nu este vitiligo. Nu am mai apucat sa intreb, pentru ca am fost "socata" de "diagnostic", dar am citit ca atata timp cat uniforma acopera respectiva cicatrice/respectivul semn etc., nu este nicio problema. Este adevarat? Si de asemenea as mai avea o intrebare, in legatura cu o operatie, daca se considera ca semn particular, pentru ca tot medicul dermatolog mi-a dat de inteles ca atata timp cat operatia este facuta din necesitate(nu stiu din ce alt motiv si-ar face cineva o operatie, dar, ma rog :doh: ) nu ar fi vreo problema? Va rog mult, ma puteti ajuta cu un raspuns, un indiciu, o sugestie, o...rice? Multumesc anticipat!

#10 iustache

Junior

• Banned
  • 16 posts

Posted 03 March 2012 - 07:14 AM

Eu te sfatuiesc sa nu te operezi. Unde ai fost mai exact ? Scrie adresa. Pe ce ti-a dat rezultatul ? Ai cerut un control dermatologic ?
Nu te descuraja.

#11 Bet

Incepator

• Juniors
  • 7 posts

Posted 03 March 2012 - 10:45 AM

Sunt operata, si operatia este pe gat... Dar la controlul dermatologic nu a parut asa "interesata de operatie" pe cat de faptul ca "am vitiligo". Am fost la centrul de recuperare si diagnostic nicolae kretzulescu, pe scurt policlinica M.A.I., cea de langa izvor(sunt din bucuresti). Eu am zis sa merg la un medic dermatolog din alta parte, ca sa ii arat ca nu este vitiligo, ci un semn din nastere. Credeti ca va conta diferenta? Mai ales ca, din cate imi aduc eu aminte uniforma nu are gaura pe burta in asa fel incat sa "nu fie acoperit de uniforma"...

#12 iustache

Junior

• Banned
  • 16 posts

Posted 03 March 2012 - 11:12 AM

In medicina nu exista semn din nastere, bubita, alunita, sau alte denumiri.
Te rog sa pastram legatura :clip:

#13 Bet

Incepator

• Juniors
  • 7 posts

Posted 04 March 2012 - 12:16 AM

Dar exista o denumire care sigur nu este vitiligo, asta era ideea:) pentru ca da, de acord, vitiligo se raspandeste pe tot corpul, deci ar fi o piedica pentru admitere... Dar semnul meu nu e genul care sa se inmulteasca, sta bine acolo singurel:d si cel mai important nu vrea sa deranjeze pe nimeni, ii convine sub haine

#14 iustache

Junior

• Banned
  • 16 posts

Posted 04 March 2012 - 04:56 PM

Incearca o repigmentare, si in doua luni pleaca :naughty:

#15 Bet

Incepator

• Juniors
  • 7 posts

Posted 04 March 2012 - 10:15 PM

Nici nu stiam ca exista asa ceva...:)) mercy de idee... Dar oricum nu am de gand sa schimb ceva in legatura cu mine doar pentru ca Academia prefera sa ii accepte pe cei cu corpul perfect, nu cu mintea... Nu cred ca lucruri de genul asta ar trebui sa stea in calea celor care vor sa isi aleaga cariera asta, mai ales ca nu cred ca suntem un stat perfect cu o politie atat de buna incat sa refuze persoane care pot ceva pe plan intelectual si sa-si aleaga numai "exemplarele" model... Nu o zic ca o rautate ca nu-i politia buna dar cred ca, intr-o tara normala, cum a noastra nu-i, nu s-ar intampla asta:-< ma rog...

#16 Catalin

1*

• +Moderators
  • PipPipPipPipPip
  • 5,436 posts

Posted 05 March 2012 - 09:39 AM

Chiar dacă îți vine greu să crezi, academia și școlile de poliție aleg și selecționează candidații cu un corp normal, nu perfect. E o diferență între normal și perfect. Dar și cu o minte bună și sănătoasă. Lipsa unui semn particular nu te face perfect, ci ești doar normal, iar acest lucru nu înseamnă că automat vei avea o minte cu probleme. La fel cum și existența unui semn particular nu te face mai deștept sau cu o minte perfectă.
Această logică conform căreia numai cei cu semne particulare sau cei ce nu trec de baremele de înălțime, sportive sau alt gen a fi cei deștepți, iar cei ce sunt normali dpdv fizic ar avea automat o inteligență mai redusă, nu are nicio legătură cu realitatea. Este doar o metodă prin care cei respinși încearcă să găsească niște justificări puerile.

#17 iustache

Junior

• Banned
  • 16 posts

Posted 05 March 2012 - 01:39 PM

Catalin aleg ce e apt medical. Si acest lucru cine il considera ?

#18 Catalin

1*

• +Moderators
  • PipPipPipPipPip
  • 5,436 posts

Posted 05 March 2012 - 02:21 PM

Asta înseamnă apt medical, respectiv ca acel candidat să aibă o creștere și o dezvoltare dpdv medical, normală.
Iar aprecierea se face de niște persoane pregătite în domeniul medical, mai exact de medici.

#19 iustache

Junior

• Banned
  • 16 posts

Posted 05 March 2012 - 02:29 PM

Iar cei care sunt inapti, sa primeasca ajutor de handicapat, ca doar sunt inapti. Sau se inchide ochii ?

#20 Catalin

1*

• +Moderators
  • PipPipPipPipPip
  • 5,436 posts

Posted 05 March 2012 - 02:42 PM

Nu mai încerca să faci pe deșteptul, pentru că nu-ți iese deloc. Nu-mi mai răstălmăci cuvintele.
Dacă ai semne particulare sau creșterea și dezvoltarea fizică nu se încadrează în medie, nu înseamnă că ești handicapat.

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users