Edited by Dan, 09 January 2012 - 04:21 PM.
Un politist din bucuresti retinut in cazul de talharie din Arges
Posted 09 January 2012 - 04:20 PM
Posted 09 January 2012 - 04:33 PM
Cristi şi Cătălin se pare că nu aţi citit cu atenţie ce am spus eu, da nu contează, nu era vorba despre mine stricto sensu şi nu mai rastălmăciţi cuvintele editate că nu aţi făcut jurnalismul!. Nu am nevoie de plusuri sau de minusuri păstraţi asta pentru voi dacă aşa doriţi. Am mai spus eu unii se cred buricul Poliţie şi că poliţia începe cu ei şi se termină cu ei. Nu îmi este ruşine de cariera mea de poliţist, iar pentru munca depusă am fost recompensat şi am primit distincţii suficiente, asta ca să fiu acuzat de lipsă de modestie. Dacă vă interesează veniţi în privat şi acolo pot să mă laud în concret cu probe şi argumente de necontestat.
P.S. vă cunosc pe amândoi, din curiozitate, dar nu v-am văzut în realitate niciodată. Cum am reuşit?, doar sunt poliţist!, Dacă îmi schimb părerea despre voi, sunteţi singurii vinovaţi. Hai să o lăsăm mai moale şi fără atacuri directe la persoană Cristi. "Cel înţelept va înţelege!"
Edited by avam, 09 January 2012 - 04:48 PM.
Posted 09 January 2012 - 09:47 PM
Posted 09 January 2012 - 09:56 PM
Edited by Pathfinder, 09 January 2012 - 09:59 PM.
Posted 09 January 2012 - 10:03 PM
Pathfinder, on 09 January 2012 - 09:56 PM, said:
Posted 09 January 2012 - 10:10 PM
Pathfinder, on 09 January 2012 - 02:32 PM, said:
Posted 09 January 2012 - 10:11 PM
Posted 09 January 2012 - 10:14 PM
Nu e neaparat ceva rau,"tupeul" pozitiv e chiar de admirat.
Teoretic ai dreptate in multe privinte dar felul in care spui asta cred ca deranjeaza.
E normal sa fii idealist la varsta ta dar vei vedea ca in viata nu e intotdeauna numai alb si negru,poate fi si gri uneori...
Edited by reddog, 09 January 2012 - 10:16 PM.
Posted 09 January 2012 - 10:16 PM
Pathfinder, am sa te rog sa incetezi cu afirmatiile legate de "eliberarea unor posturi". Pentru cultura ta "din generala", si in cazul politistilor functioneaza prezumtia de nevinovatie. Pune mana si citeste Legea nr. 360/2002 si vezi acolo cazurile de eliberare a unor posturi. Mai mult, le postez aici, ca sa nu te mai stresezi:
ART. 65
(1) În cazul în care împotriva poliţistului s-a început urmărirea penală sau acesta a fost trimis în judecată, menţinerea sa în activitate se hotărăşte după soluţionarea definitivă a cauzei, cu excepţia situaţiei în care a comis şi alte abateri disciplinare, când operează procedura disciplinară obişnuită.
(2) Poliţistul faţă de care s-a pus în mişcare acţiunea penală sau care este judecat în stare de libertate ori liberat provizoriu pe cauţiune este pus la dispoziţie.
(3) Poliţistul arestat preventiv se suspendă din funcţie.
Asa ca nu te mai grabi sa faci astfel de sustineri. Dezobisnuieste-te sa arunci vorbe in vant, sa faci afirmatii nesustenabile si sa vorbesti ca sa te afli in treaba. Pentru diferitele flatulatii ale gandirii exista alte topicuri.
Invata sa postezi la obiect si in mod constructiv. Pentru astfel de lucruri a fost creat acest site. Hai sa nu ne batem joc de comunitate.
Ca si idee, apropo de eliberarea unui post ocupat de un politist cercetat/judecat, acest lucru poate dura ani de zile, in ritmul in care se judeca azi procesele penale, cu tot cu cai de atac. Asa ca daca politistul nu este "convins" de catre superiori sa isi dea demisia (se poarta asa ceva in ziua de azi), poti sa astepti ani de zile sa ti se elibereze postul.
Am inteles ca esti elev. Abia astept sa incepi munca sa ti se mai toceasca dintii putin. Vad ca sunt cam ascutiti. Bafta !
Posted 09 January 2012 - 10:20 PM
drAGOS ... sa stii ca este foarte posibil sa mai raman elev ceva timp...pentru ca nimanui nu le pasa de noi, eu am vrut doar sa fac o "gluma" in incercarea de a le mai ridica moralul elevilor , dar nu mi-am ales momentul potrivit
Edited by Pathfinder, 09 January 2012 - 10:23 PM.
Posted 09 January 2012 - 10:22 PM
Daca urmariti subiectele de discutie in care au postat in mare parte elevii Sc. de Politie, veti obseva ca distinsul sau distinsa colega Pathfinder a creeat situatii similare, dezvoltand tot felul de controverse intre colegii sai de promotie.
Reply to this topic

1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users