Cum se finanteaza siteul?
Posted 08 January 2012 - 09:56 PM
Posted 09 January 2012 - 11:06 PM
Posted 10 January 2012 - 11:16 AM
Mă gândeam că a fost deschis un topic "Cum putem dona bani pentru menținerea în viață a acestui forum?".
Din câte văd nu este nicio reclamă pe forum deci este finanțat 100% din buzunarul administratorului.
Posted 10 January 2012 - 11:50 AM
Posted 10 January 2012 - 01:13 PM
Art. 43. - Politistului ii este interzis, in orice imprejurare:
a) sa primeasca, sa solicite, sa accepte, direct sau indirect, ori sa faca sa i se promita, pentru sine sau pentru altii, in considerarea calitatii sale oficiale, daruri sau alte avantaje;
b ) sa rezolve cereri care nu sunt de competenta sa ori care nu i-au fost repartizate de sefii ierarhici sau sa intervina pentru solutionarea unor asemenea cereri, in scopurile prevazute la lit. a);
c) sa foloseasca forta, altfel decat in conditiile legii;
d) sa provoace unei persoane suferinte fizice ori psihice cu scopul de a obtine de la aceasta persoana sau de la o terta persoana informatii sau marturisiri, de a o pedepsi pentru un act pe care aceasta sau o terta persoana l-a comis ori este banuita ca l-a comis, de a o intimida sau de a face presiuni asupra ei ori asupra unei terte persoane;
e) sa colecteze sume de bani de la persoane fizice sau juridice;
f) sa redacteze, sa imprime sau sa difuzeze materiale ori publicatii cu caracter politic, imoral sau care instiga la indisciplina;
g) sa aiba, direct sau prin intermediari, intr-o unitate supusa controlului unitatii de politie din care face parte, interese de natura sa compromita impartialitatea si independenta acestuia
Administratorul acestui forum nu l-a realizat în scop comercial. Aici "nu exista interese ascunse, ci doar dorinta de a forma o comunitate a politistilor indiferent de convingerile sindicale, religioase, politice sau de orice alta natura."
Edited by Dan, 10 January 2012 - 01:13 PM.
Posted 10 January 2012 - 03:11 PM
Acest website a fost inca de la inceput si este finantat si in prezent doar din buzunarul meu. Cheltuielile privind mentenata si mentinerea lui in online au crescut cu trecerea timpului si o data cu cresterea utilizatorilor ce acceseaza acest site. Este adevarat ca in viitor nu imi voi mai putea permite sa suport cheltuielile necesare pentru a putea mentine online forumul, deoarece o data cu dezvoltarea site-ului cresc si costurile. Sunt constient de acest lucru si nu am stat cu mainile in buzunar, ci am studiat posibilitatile legale existente astfel incat sa nu existe niciun fel de probleme sau suspiciuni, atat pentru mine cat si pentru bunul mers al acestei comunitati.
Pentru a rezolva acest lucru, am demarat formalitatile necesare pentru infiintarea unei asociatii non-profit, independenta, care sa ne ofere posibilitatea atragerii unor surse de finantare intr-un mod legal si trasparent, ce pot acoperi costurile de functionare ale forumului, iar cei care vor dori sa dea o mana de ajutor, o vor putea face fara sa riscam aparitia unor probleme.
Este foarte adevarat ceea ce a subliniat un coleg mai sus, referitor la vizibilitatea website-ului pe internet, iar cu riscul de a fi considerat lipsit de modestie, am sa va spun ca forumul - politisti.ro a depasit de multa vreme d.p.d.v. al traficului generat orice alt website aflat pe aceasta nisa. Ca exemplu, va pot spune ca avem mult mai multe accesari chiar si decat site-ul oficial al Politiei Romane. Acest lucru trebuie sa ne faca mai responsabili pe fiecare dintre noi. Fiecare trebuie sa se gandeasca de doua ori inainte de a posta ceva, sa dam dovada ca politistii sunt oameni de onoare care chiar au ceva de spus, avem nevoie de posturi cu un continut de calitate, care in primul rand trebuie sa fie utile pentru ceilalti colegi si nu posturi de genul "cool", "misto", "foarte tare".
Nu uitati, calitatea unui forum este data de calitatea membrilor sai si e pacat sa distrugem ceea ce am construit pana acum.
Daca vom fi un pic mai relaxati si mai maleabili in discutii ori dezbaterile dintre noi, vom avea cu totii de castigat. Dialogul este benefic pana in punctul in care devine steril si trebuie sa fiti constienti ca nimeni nu le stie pe toate. De aceea trebuie sa fim mai uniti si in primul rand sa ne ajutam intre noi.
Cei ce doriti sa puneti umarul la dezvoltarea acestei comunitati, o veti putea face, astfel incat sa cream aici o comunitate unita si frumoasa.
Numai bine.
Posted 10 January 2012 - 09:25 PM
jeffo, on 08 January 2012 - 05:05 PM, said:
Eu. Glumesc, evident.
Intrebarea este buna dar doar in cazul in care a fost pusa in sensul de a veni cu ideea... cu ce as putea contribui si eu pt a ajuta la dezvoltarea lui?
Iar acum, daca tot suntem la capitolul sinceritate ... unii se intreaba sincer cine-l finanteaza... eu recunosc sincer ca...acest forum, comunitate online a politistilor ( cu toate ca as folosi un alt termen, un termen mai corect , dar n-am idee pe moment... orice se intampla la tv sau in presa titlul este... un politist a facut nu stiu ce... putin conteaza pt ei ca-i unul de la locala sau cine stie de pe unde ) a fost cel care mi-a schimbat impresia despre ei. Totodata sincer, imi recunosc prostia si imbecilitatea deoarece am crezut ca multi politisti sunt la fel. Mi-am dat seama ca m-am inselat. Nu dati
Toata stima si respectul pt admin cat si pt moderatori. Nu dau numele persoanelor simpatizate ca nu-i frumos
Daca costurile cresc, ar putea fi putina reclama pe ici pe colo...importanta este sustinerea site-ului.
Posted 10 January 2012 - 09:33 PM
Dan, on 10 January 2012 - 01:13 PM, said:
Administratorul acestui forum nu l-a realizat în scop comercial. Aici "nu exista interese ascunse, ci doar dorinta de a forma o comunitate a politistilor indiferent de convingerile sindicale, religioase, politice sau de orice alta natura."
Ca sa nu apara probleme in acest sens, administratorul ar putea sa trimita celor interesati dintre noi datele de facturare ale societatii catre care face plata cheltuielilor cu site-ul, si, cei care dintre noi doresc si pot, sa faca plati direct in acel cont.
Daca va apare excedent el se va consuma automat cu facturile viitoare. In momentul in care se strange o suma pe care administratorul o considera suficienta, atunci poate sa spuna stop.
Ar putea, de asemeni, administratorul sa gaseasca o metoda de plata on-line, gen PayPal, care sa asigure, pentru cei interesati anonimatul...
Metode s-ar gasi fara a incalca reglementarile anuntate mai sus....
Posted 11 January 2012 - 10:29 PM
Posted 11 January 2012 - 11:21 PM
Iar totul se va face intr-un mod transparent si perfect legal.
Posted 12 January 2012 - 12:18 AM
Il rog sa faca un formular in pdf (cu toate datele completate) aici sa il putem descarca si depune...
Posted 13 January 2012 - 03:04 PM
Edited by Pathfinder, 13 January 2012 - 03:12 PM.
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users