Jump to content

Examen Academia de Politie - frecventa redusa 2012

Academie Academia de Politie Frecventa redusa FR Examen 2012 Politie Frecventa Redusa

55 replies to this topic

#41 drAGO5

Loial

• +Members
  • PipPipPip
  • 458 posts

Posted 06 March 2012 - 05:44 PM

Pathfinder. In proiectul de modificare a legii si statutului politistilor se prevede ca vor putea face academia si politistii in activitate, cu conditia suspendarii pe aceasta perioada a raporturilor de serviciu. In momentul de fata poti participa daca indeplinesti conditiile, inclusiv varsta eventual daca iti dai demisia inainte de examen. Nu iti da dreptul sa te inscrii nici la examenele de avocatura, daca esti activ. Nu-ti da posibilitatea sa dai examen si daca castigi sa-ti dai demisia.Intelege ca la noi, este altfel decat in alte profesii. Noi suntem mai dotati, avem patru... in loc de doua.

#42 Mister17

Junior

• Members
  • Pip
  • 45 posts

Posted 07 March 2012 - 02:32 PM

View PostdrAGO5, on 06 March 2012 - 05:44 PM, said:

In momentul de fata poti participa daca indeplinesti conditiile, inclusiv varsta eventual daca iti dai demisia inainte de examen. Nu iti da dreptul sa te inscrii nici la examenele de avocatura, daca esti activ. Nu-ti da posibilitatea sa dai examen si daca castigi sa-ti dai demisia.Intelege ca la noi, este altfel decat in alte profesii. Noi suntem mai dotati, avem patru... in loc de doua.
Si cum sta treaba cu cei care vor sa dea la INM? Trebuie sa demisioneze inainte de a sustine examenul?

#43 gigikent

Forumist

• +Members
  • PipPip
  • 115 posts

Posted 07 March 2012 - 05:49 PM

Poti sa-ti dai demisia si sa participi la examen.

#44 Mateuta

anterior: jeffo

• +Member
  • PipPipPipPip
  • 518 posts
  • LocationSuceava

Posted 07 March 2012 - 05:50 PM

Deci avem voie sa sustinem examenul la INM asemenea unui licentiat in Drept? Pe siteul lor sau in alta lege n-am gasit o asemenea interzicere. Daca un agent judiciarist nu este lasat sa concureze pe celelalte locuri ci doar ofiterii, ar fi culmea nici pe locurile la zi sa nu ne lase...

gigikent esti binevoitor sa precizezi unde scrie asta?

Edited by jeffo, 07 March 2012 - 05:52 PM.

#45 Marinescu

Devotat

• +Members
  • PipPipPipPip
  • 594 posts
  • LocationBucuresti

Posted 07 March 2012 - 06:48 PM

View Posteti, on 06 March 2012 - 05:44 PM, said:

@Pathfinder, esti sigur?
Abtine-te!
m-am uitat pe conditiile de participare la examenul de admitere si nu am vazut conditia aceasta .... :blink:

#46 drAGO5

Loial

• +Members
  • PipPipPip
  • 458 posts

Posted 08 March 2012 - 06:33 PM

View PostMister17, on 07 March 2012 - 02:32 PM, said:

Si cum sta treaba cu cei care vor sa dea la INM? Trebuie sa demisioneze inainte de a sustine examenul?
Da ,altfel nu iti accepta inscrierea.

#47 Mister17

Junior

• Members
  • Pip
  • 45 posts

Posted 08 March 2012 - 09:28 PM

Hmmm, astazi am mai intrebat in stanga si-n dreapta despre acest lucru si nu cred ca este neaparat sa demisionezi inainte de a da examenul. Stiu un caz concret (un ofiter), care a sustinut admiterea la INM in 2011 insa nu a reusit sa promoveze examenul, iar acum lucreaza bine mersi in acelasi IPJ.

#48 Dau

Forumist

• +Member
  • PipPip
  • 113 posts
  • LocationGalaţi/București

Posted 08 March 2012 - 10:07 PM

Am un coleg în an care a fost 5 ani agent la Poliția de Frontieră și anul trecut a susținut examenul de admitere, acum urmând cursurile Academiei de Poliție la zi.

#49 MihaiTMR

Junior

• +Members
  • Pip
  • 36 posts

Posted 08 March 2012 - 10:49 PM

Dau, acest coleg a fost angajat direct la politia de frontiera sau a facut scoala la oradea? inainte de a da la academie si-a dat demisia sau dupa ce a intrat?

#50 Mateuta

• +Member
  • PipPipPipPip
  • 518 posts
  • LocationSuceava

Posted 09 March 2012 - 05:38 AM

Raspunsul unui judecator de la CSM (Cristi Danilet) pe blogul sau personal. I-am explicat situatia si a spus ca nu este nicio problema.
"Nimic nu va impiedica sa sustineti concursul de admitere la INM sau direct in magistratura, chiar daca aveti un loc de munca."

#51 smith

Incepator

• +Members
  • 14 posts

Posted 09 March 2012 - 07:14 AM

View PostMister17, on 08 March 2012 - 09:28 PM, said:

Hmmm, astazi am mai intrebat in stanga si-n dreapta despre acest lucru si nu cred ca este neaparat sa demisionezi inainte de a da examenul. Stiu un caz concret (un ofiter), care a sustinut admiterea la INM in 2011 insa nu a reusit sa promoveze examenul, iar acum lucreaza bine mersi in acelasi IPJ.
Anul trecut m-am inscris la INM si nu am avut nici o problema pentru faptul ca nu am demisionat din politie...

#52 Mateuta

• +Member
  • PipPipPipPip
  • 518 posts
  • LocationSuceava

Posted 09 March 2012 - 01:44 PM

Cam cat de dificil este interviul? Pe ce se axeaza? :hmmmt:

#53 Dau

Forumist

• +Member
  • PipPip
  • 113 posts
  • LocationGalaţi/București

Posted 09 March 2012 - 04:02 PM

MihaiTMR, a fost angajat direct la Politia de Frontiera, a facut niste cursuri de perfectionare la Timisoara din cate am inteles. Si-a dat demisia dupa ce a intrat la Academia de Politie.

jeffo, la care interviu te referi?

#54 Mateuta

• +Member
  • PipPipPipPip
  • 518 posts
  • LocationSuceava

Posted 09 March 2012 - 04:10 PM

Interviul proba la examenul de admitere INM
Sunt curios, daca tot s-a adus in discutie treaba cu INM

Edited by jeffo, 09 March 2012 - 04:12 PM.

#55 dani3ll

Incepator

• Juniors
  • 1 posts

Posted 11 March 2012 - 10:28 AM

Daca se vor scoate intradevar 10 locuri la F.R , dupa ce forma a statutului vor fi stabilite conditiile de admitere?
Statutul vechi - 3 ani vechime
Proiectul de statut sau noul statut - 2 ani vechime?? + trecerea la forma de invatamant zi prin suspendare pe 3 ani.???
Si inca o intrebare , sa presupunem k se merge pe 2 ani vechime - EX: PROM AUG 2010 IMPLINESTE DOI ANI LA 1 AUG 2012 - POATE SUSTINE ADMITERE?

#56 drAGO5

Loial

• +Members
  • PipPipPip
  • 458 posts

Posted 11 March 2012 - 04:01 PM

Nu se pune problema statului, nou, vechi sau proiectului ci se ia de baza statutul care este in vigoare.Este singurul care produce consecinte.

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users