Mai exista legi care interzic folosirea pocnitorilor inainte de Anul nou?
Poti sa suni la politie daca copiii dau cu pocnitori 2 ore in continuu? Si asta fara sa ai parte de pocnitori la usa sau de alte surprize? Intr-o alta ordine de idei, cand vor fi angajati mai multi politisti, frecventa patrulelor pare sa fie extrem de redusa?
Pocnitori
Started by Insanity66, Dec 30 2011 03:26 PM
8 replies to this topic
Posted 30 December 2011 - 03:26 PM
Posted 30 December 2011 - 03:35 PM
Sunt permise doar acele materiale pirotehnice a căror greutate de explozibil este mai mică de 3 grame şi pot fi folosite şi de persoanele care au împlinit deja 16 ani: artificiile, steluţele, granulele scânteietoare, lumânările de tort sau pocnitorile pentru petreceri. Petardele sau "pocnitorile" cum le spui tu, care nu se încadrează în limita celor 3 grame sunt complet interzise, Nerespectarea acestor restricţii atrage răspunderea penală sau contravenţională după caz .
Edited by Dan, 30 December 2011 - 03:41 PM.
Posted 30 December 2011 - 03:49 PM
interzise complet publicului larg. altfel sunt legale utilizate de catre un pirotehnist si in cadru autorizat. in alte cuvinte, tot ce se va auzi si vedea maine seara...
Posted 30 December 2011 - 04:08 PM
daca exista o lege care sa interzica pocnitorile care contin o cantitate de material pirotehnic mai mare de 3 grame, "bombele.... sexy" de ce nu sunt interzise, "ca cintaresc" mai mult de 3 kg "in viu" =))
Posted 13 January 2012 - 03:42 PM
Dupa ce am vazut cu ochii mei cat s-a "pocnit " de revelion pe strazi, legea asta e ca legea prohibitiei din America anilor 20, nimeni n-are voie, dar toata lumea bea.Are acelasi efect ca o lege care ar interzice sa ne uram "La multi ani " de anul nou .
Posted 13 January 2012 - 03:50 PM
totusi, a fost un pic mai linistit decit in anii trecuti, cel putin la mine in zona si crede-ma, anii trecuti era IURES!!!
Posted 14 January 2012 - 11:10 AM
Vor fi angajati mai multi politisti cand basitul si ai lui vor fi doar o amintire urata.
Posted 14 January 2012 - 11:58 AM
chiar crezi ca "cei care vor veni" se vor osteni prea tare sa repare ce s-a stricat?
"greaua mostenire preluata de la guvernarea anterioara" va deveni un lightmotiv ...
"greaua mostenire preluata de la guvernarea anterioara" va deveni un lightmotiv ...
Posted 14 January 2012 - 07:40 PM
Legea 126/1995 republicata.,
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users