Jump to content

ce diferenta salariala este intre functia de agent principal si celelalte

3 replies to this topic

#1 marinellu

Incepator

• Juniors
  • 1 posts

Posted 30 December 2011 - 12:40 PM

Odata cu infiintarea sectiilor de politie rurale, in fisa postului sunt incadrat cu functia de agent principal, insa nu sesizez nicio diferenta fata de perioada in care eram la postul de politie. Poate ca si acolo eram incadrat tot pe aceeasi functie, greseala mea ca nu am dat niciodata atentie acestui lucru, insa fata de o functie de AGENT sau AGENT II ar trebui sa existe o diferenta, lucru care nu s-a intamplat. as vrea sa stiu daca sunt eu prost informat sau undeva este o neregula. multumesc

#2 DannyBAD

Forumist

• +Members
  • PipPip
  • 205 posts
  • LocationBucuresti

Posted 30 December 2011 - 02:16 PM

Probabil din cauza notei raport a Inspectorului General al PR:

,, In vederea incadrarii in fondurile bugetare ,prin nota raport din 18.05.2011 conducerea ministerului a aprobat luarea masurilor in vederea sistarii, in conditiile legii, a promovarii in functii, cu exceptia celor de conducere,...........ordonatorii de credite au obligatia de a angaja si de a utiliza creditele bugetare numai in limita prevederilor si a destinatiilor aprobate, necesare pentru indeplinirea tintelor trimestriale".

#3 SandoKhan

Senior

• Banned
  • 1,063 posts

Posted 30 December 2011 - 02:33 PM

View PostDannyBAD, on 30 December 2011 - 02:16 PM, said:

Probabil din cauza notei raport a Inspectorului General al PR:

,,...a aprobat luarea masurilor in vederea sistarii, in conditiile legii, a promovarii in functii, cu exceptia celor de conducere,...............".

Se vede clar ca grangurii au grija de veniturile lor. Este austeritate dar numai pentru unii. Fix ca in fabula "Cainele si catelul"....
Imi vine sa vomit cand vad cate un fermecat de la guvernare care iese si "multumeste" pentru sacrificiile facute chiar grangurilor de mai sus.

#4 Elvis

Senior

• +Members
  • PipPipPipPipPip
  • 3,170 posts
  • LocationCRAIOVA

Posted 30 December 2011 - 08:42 PM

Marinellu esti pe casuta dar ai aceiasi functie si nivel de salarizare.

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users