BUNA LEGEA DAR NU CRED CA VA AVEA SUCCESUL SCONTAT,SE VOR FACE DOSARE SI SE VOR DA NUP-URI PE BANDA RULANTA,NU PUTEAU SA SPUNA CA DACA NU AI ACHITAT CELE TREI AMENZI IN DECURSUL UNUI AN FACI ZILE DE INCHISOARE SAU MUNCA IN FOLOSUL COMUNITATII,CA SA NU MAI DEA POSIBILITATEA JUDECATORILOR DE A STERGE SANCTIUNILE?SI SA MAI ELIBEREZE INSTANTELE,CUM ERA INAINTE CU INCHISOARE CONTRAVENTIONALA? CA ASA E PRIN OCCIDENT DACA AI DATORII LA STAT LA SFARSIT DE AN VINE FISCUL SI CU EI NU E DE JOACA
Proiect de lege pentru inlocuirea Legii 61/1991 republicata
Started by Marius, Dec 28 2011 12:12 PM
Lege Ordine Liniste Publica Asigurarea linistii Asigurarea ordinii publice Ordine publica Legislatie Legea 61
24 replies to this topic
Posted 30 December 2011 - 03:38 PM
Posted 03 January 2012 - 11:53 AM
arcan, on 29 December 2011 - 08:54 PM, said:
naviatco, ti-am dat minus pentru ca se pare ca nu sti ca localii NU au dreptul de a opri in trafic autoturisme ! Daca tu ca politist nu sti asta, ce sa mai vb de cetateanul obisnuit...
Da, eu stiu ca nu au voie sa opreasca auto, dar ei totusi opresc si nimeni nu ii opreste de la oprit masini,
Posted 03 January 2012 - 03:20 PM
cine te obliga pe tine sa opresti? sau sa e dai actele? suni la 112 si ceri sa via un echpaj de la rutiera, spui ca suspectezi ca cei care te-au oprit sunt falsi politisti. ceea ce nu este chiar departe de adevar
Posted 03 January 2012 - 07:00 PM
Buna idee!
Posted 06 January 2012 - 07:59 PM
Proiectul de lege nu este unul nou încă de prin 2000 circula prin Parlamentul României acest proiect. Vi-l prezint în prima sa formă. Părerea mea personală ca polițist este un act normativ ce vine în sprijinul organelor de ordine, poate suporta ajustări însă în esență este chiar recomandabil având în vedere starea socială degradată existentă.
Nu am avut timp să văd ce modificări sunt de cel original.
Nu am avut timp să văd ce modificări sunt de cel original.
Attached Files
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users