Jump to content

Cum facem Copy & Paste in postarile de pe forum

copy paste copiaza lipeste adaugare text copy paste copy/paste

• You cannot reply to this topic
7 replies to this topic

#1 Marius

poliția română

• +Members
  • PipPipPipPipPip
  • 4,169 posts

Posted 18 December 2011 - 02:15 PM

Pentru a adauga intr-o postare (raspuns) pe forum text simplu cu ajutorul functiei copy/paste (copiaza/lipeste - in cazul browser-ului in limba romana), trebuie sa folositi butonul Posted Image "Paste as Plain Text" (lipiti ca text simplu), aflat sus in bara de instrumente a ferestrei pentru adaugarea unui post (raspuns).

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Folosind acest buton, textul copiat nu mai pastreaza marimea, fontul, culoarea etc. din pagina sursa.

Detalii despre functiile disponibile atunci cand adaugati un post gasiti aici: Adaugarea unui raspuns - postarea si citarea altor posturi

#2 avam

Loial

• +Members
  • PipPipPip
  • 352 posts

Posted 19 December 2011 - 06:59 PM

Acelaşi lucru îl arată şi Cătălin pe "Bancuri", da două bătăi nu strică niciodată!. Oricum este un lucru bun şi mai bun ar fi fost dacă admin ar fi întocmit un ghid de utilizare a forumului, în care ar fi explicat şi această oreraţie şi de ce nu semnificaţia fiecărui buton sau pictogramă, da... niciodată nu este prea târziu!.
Motivaţia postării: nu există o unitate de supercunoştinţe în domeniul IT pentru toţi utilizatorii, mă includ şi eu printre ei, deşi studiez de niţel timp. Specialiştii spun că utilizatorii nu folosesc decât vreo 15 procente din capacitatea de lucru al unui PC, mai pe româneşte din câte ştie să facă maşinăria asta. Să auzim de bine!

#3 Marius

poliția română

• +Members
  • PipPipPipPipPip
  • 4,169 posts

Posted 20 December 2011 - 12:17 AM

avam,
Exista un ghid de utilizare al forumului, dar probabil nu l-ai observat. In partea stanga - jos gasesti un link Help

Posted Image

#4 Catalin

1*

• +Moderators
  • PipPipPipPipPip
  • 5,436 posts

Posted 20 December 2011 - 10:23 AM

avam, există un astfel de topic:
Adaugarea unui raspuns - postarea si citarea altor posturi
Se află chiar în această secţiune şi este "pinned" (îl găseşti întotdeauna în partea de sus).

#5 avam

Loial

• +Members
  • PipPipPip
  • 352 posts

Posted 20 December 2011 - 01:50 PM

Multumesc tuturor, aveţi dreptate, există şi un regulament de utilizare al forumului, dar te întreb doar pe tine Cătălin ca moderator: câţi dintre utilizatori îl respectă şi ce face admin ca să îi determine să il respecte?. Doar mici exemple: alineatele de la 10 în jos.
P.S. pentru mine Cătălin, tu ca moderator, ai în accepţiunea mea, drept de vetto. aşa explic afirmaţia de mai sus, eşti cam singurul care te implici, repet cam singurulul, iertat să fiu de ceilalţi moderatori. Cred că este timpul să spunem:"nene vrei colier vi la mine si repar furtunul spart că eu sunt meseriaş, vrei sârmă în loc de colier, mergi la cârpaci!". Să auzim de bine şi să ne îndulcim cum putem unii altora viaţa, că, destui sunt cei care ne-o fac şi ne-o vor amară!.

#6 Catalin

1*

• +Moderators
  • PipPipPipPipPip
  • 5,436 posts

Posted 20 December 2011 - 02:09 PM

Te referi în special la regulile privind modul de redactare a posturilor?

#7 avam

Loial

• +Members
  • PipPipPip
  • 352 posts

Posted 24 December 2011 - 08:40 PM

Da şi la asta,dar nu numai..., şi mai am o rugăminte, vreau, dacă se poate, să îmi explici de unde, sau cum se atribuie colaci cu roşu sau cu verde pentru membrii forumului?. Pentru mine "- "sub sută, mi se pare cam puţin pentru cât de supărător am fost. Întodeauna oamenii au văzut doar partea plină a paharului, eu nu prea sunr aşa, nu este poate traba nimănui, dar asta este felul meu. Viaţa trăită până acum m-a obligat să fiu pragmatic, şi am reuşit pe deplin, unde alţii nici măcar nu visează. Este doar o curiozitate, nu mă afectează în nici un fel cum mă caracterizează unii, care, iertat să-mi fie, sunt cam paraleli cu realitatea. Am timpul limitat dar nu exclud că mi-a scăpat vreun buton, care poate m-ar fi lămurit. Este prea mult dacă mă ajuţi puţin?. Mulţumesc! şi :Sărbători fericite alături de cei dragi!.

#8 Catalin

1*

• +Moderators
  • PipPipPipPipPip
  • 5,436 posts

Posted 24 December 2011 - 10:42 PM

Găseşti detalii aici:
Descrierea si modul de utilizare a sistemului de reputatie

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users