Jump to content

Absolvenţii Academiei de Poliţie vor fi încadraţi de la 1 ianuarie 2012

42 replies to this topic

#41 Elvis

Senior

• +Members
  • PipPipPipPipPip
  • 3,170 posts
  • LocationCRAIOVA

Posted 02 January 2012 - 10:51 AM

Ecou eu nu le stiu pe toate insa la Bucuresti sunt o gramada de manageri platiti cu sute de milioane pe luna nu pe pamant.
Ce solutii au gasit la problemele oamenilor?
Nu de alta dar ni se spune ca ,conceptul a fost implementat cu ,,succesuri".
Ca in rural curge lapte si miere, ca politistii de la sectiile din rural nu mai pot de bine etc.
In Dolj procentul infractiunilor comise in strada a crescut, retine, cu 205%!!!!
Dupa ce ne vom fi dat seama ca este la fel ca si cu desfiintarea sectoristilor vom reveni la vechea organizare.
Dar domnul Jianu nu va pune umarul la refacerea credibilitatii sefilor de post, cum nu pune acum umarul la refacerea prestigiului ,,sectoristilor" numiti ca in Elvetia ,,proximisti".
El va fi pensionat de foarte mult timp, poate atasat militar in USA, posibilitatile fiind multiple, iar prostii vor ramane sa repare ,,implementarea conceptelor" lui Popa, Igas, Jianu, Fatuloiu&CO.
Despre asta vorbesc Ecou si se pare ca am dreptate.
Tot ce-i bun trebuie sa dispara in Politia Romana.

Edited by Elvis, 02 January 2012 - 10:54 AM.

#42 gigikent

Forumist

• +Members
  • PipPip
  • 115 posts

Posted 02 January 2012 - 02:46 PM

"Tot ce e bun tre' sa dispara"/Parazitii.

#43 Ecou

Forumist

• +Members
  • PipPip
  • 156 posts
  • LocationBucuresti

Posted 03 January 2012 - 12:05 AM

View PostElvis, on 02 January 2012 - 10:51 AM, said:

Tot ce-i bun trebuie sa dispara in Politia Romana.

Ti se pare ca te-am contrazis pe undeva...!? :)

Totusi, trebuie retinut ca ideea si ambitia desfiintarii ppc-urilor si reorganizarii politiei din mediul rural apartine IG-ului, nicidecum DOP-ului.

Pentru a nustiucata oara, unora le revine ingrata treaba de a pune in aplicare, cu japca, ideile altora, desi, poate s-au opus vehement si au incercat sa ii faca sa se razgandeasca...

Asta e sistemul. Se merge pe principiul if you can`t beat them, join them...:-??

View Postgigikent, on 02 January 2012 - 02:46 PM, said:

"Tot ce e bun tre' sa dispara"/Parazitii.

Gigi, ai fost la DGPMB in audienta sa gasesti un loc liber...!? Eu chiar vorbeam serios in postul ala...
La Giurgiu, pana sa vina promotia de la Academie, au fost libere 3 locuri pe rural: Giurgiu, Roata de Jos si Cumpana...

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users