Jump to content

Exasperat de apeluri telefonice greşite. Ce pot face? Cui mă adresez?

identificare anunturi gresite telefoane angajare vinovat responsabil anunt reclamatie

11 replies to this topic

#1 geony

Junior

• Members
  • Pip
  • 25 posts
  • LocationBucuresti

Posted 16 December 2011 - 01:33 PM

Am parte de cateva zile de nițte măgării.
Am început să primesc pe telefonul mobil o mulțime de telefoane zilnic de la persoane care doresc să se angajeze ca zugrav.
Le-am spus că eu n-am dat nici un astfel de anunț.
Continuă să sune, oamenii n-au nici o vină, vinovat este cel care a dat anunțul și ziarul respectiv care ar trebuii să verifice corectitudinea datelor - bănuiesc că există legislație în sensul acesta.
Mi-au zis că anunțul a fost dat în Curierul.
Am sunat la compania de telefone mobila unde am abonament de 15 ani, insă mi-au zis că nu-i problema lor, să reclam eu la Poliție.
Am impresia că sunt firme care angajaza preferențial și conform legislației sunt obligate să publice anunțurile cu angajările, și ca să nu fie ei deranjați cu telefoane(că tot nu intenționează să angajeze) dau niște numere la întâmplare.
Menționez că este exclus să existe în anturajul meu, persoane care să-mi facă astfel de glume.
Unde să reclam, cum poate fi rezolvată legal problema ?

#2 Insanity66

Forumist

• Members
  • PipPip
  • 80 posts

Posted 16 December 2011 - 04:01 PM

Poti sa cauti in curierul nr tau de telefon si sa afli cine a pus anuntul sa il contactezi ca sa scrie numarul corect in anunt?

#3 Rober7

Forumist

• Members
  • PipPip
  • 79 posts

Posted 16 December 2011 - 06:13 PM

pai tu crezi ca cineva a gresit numarul ?? hai sa fim seriosi...eu sunt de parere ca omu' are vreun "prieten" care a vrut sa faca un pic misto de el....

#4 Marius

poliția română

• +Members
  • PipPipPipPipPip
  • 4,169 posts

Posted 16 December 2011 - 06:22 PM

In primul rand, trebuie sa se adreseze cu o solicitare/cerere publicatiei unde se gaseste anuntul, pentru eliminarea acestuia.

#5 Catalin

1*

• +Moderators
  • PipPipPipPipPip
  • 5,436 posts

Posted 16 December 2011 - 10:03 PM

E greu de dovedit o eventuală intenţie, deci şi o sancţionare a celui ce a plătit anunţul nu cred că ar fi tocmai justă. Poate fi foarte bine vorba despre o greşeală de tehnoredactare a celor de la ziar/tipografie.

#6 marcellutz

Clona fred

• Banned
  • 148 posts

Posted 17 December 2011 - 10:58 AM

schimba nr de tel.....anunta-i pe toti cei care au vechiul tau nr de tel.
si cu ocazia asta fa o curatenie in agenda, poate ai acolo oameni care nu te=au sunat nici macar o data...

#7 Rober7

Forumist

• Members
  • PipPip
  • 79 posts

Posted 18 December 2011 - 12:00 AM

daca ai numarul respectiv de mult timp, si multi te pot contacta dupa numarul ala, nu prea iti vine sa-l schimbi...

#8 Cromatic

Forumist

• Members
  • PipPip
  • 141 posts

Posted 18 December 2011 - 08:50 AM

Se pot restrictiona apelurile astfel incat sa poti fi apelat numai de catre numerele preferentiale.

#9 Insanity66

Forumist

• Members
  • PipPip
  • 80 posts

Posted 18 December 2011 - 08:00 PM

Cum faci asta?

#10 Dan

Dan

• +Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,675 posts
  • LocationMangalia

Posted 18 December 2011 - 08:44 PM

Ce telefon ai ?

#11 geony

Junior

• Members
  • Pip
  • 25 posts
  • LocationBucuresti

Posted 27 December 2011 - 07:17 PM

S-a cam rezolvat, in timp s-au mai rarit apelurile respective. Solutia cu restrictionarea aplelurilor de la numerele necunoscute o cunosc, telefonul permite, insa nu o prea pot pune in practica decat dupa terminarea orelor de serviciu, si in weckend, lucru care l-am aplicat. Sper sa nu mai se faca astfel de erori sau glume pentru ca inca n-am gasit o rezolvare rezonabila. Multumesc pentru sfaturi.

#12 Tiesto

clona frank

• Banned
  • 184 posts

Posted 27 December 2011 - 11:18 PM

Eu in locul tau daca as mai avea parte de asa ceva,mi.as schimba nr de tel,cel mai simplu

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users