Jump to content

Mai pot circula cu auto ?

• You cannot reply to this topic
10 replies to this topic

#1 b990rvn

Junior

• Members
  • Pip
  • 22 posts

Posted 14 December 2011 - 09:47 PM

Am cumparat o masina acum cateva zile vreo 30 adica si maine expira valabilitatea certific fiscal dat de fostul proprietar ... Mai pot circula dupa alea 30 de zile ? Ca m-am interesat la taxe si imp si mi-a spus ca daca nu o bag o sa platesc o amenda .. nu asta e prob ... ma int daca mai pot circula cu ea ...app mi-a trecut pe talon instrainat catre .. .bla bla pe 14.11.2011

#2 vlaicans

Forumist

• Members
  • PipPip
  • 75 posts

Posted 14 December 2011 - 10:07 PM

Din punct de vedere legal neperfectarea actelor in termen de 30 zile atrage dupa sine sanctionarea contraventionala + masura retinerii certificatului de inmatriculare.
In concluzie nu mai poti circula cu masina de maine.

#3 b990rvn

Junior

• Members
  • Pip
  • 22 posts

Posted 14 December 2011 - 10:34 PM

si cum fac sa ajung la rar cu ea ? dupa ce o fac ?

#4 Tiesto

clona frank

• Banned
  • 184 posts

Posted 14 December 2011 - 10:37 PM

Platforma?

#5 b990rvn

Junior

• Members
  • Pip
  • 22 posts

Posted 15 December 2011 - 10:42 AM

nu face masina cat dau la platforma :))

#6 maxu08

Senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,855 posts

Posted 15 December 2011 - 11:22 AM

dar un dosar penal+permis anulat 1 an de zile face? cam asta se intimpla daca vei fi oprit in trafic.

#7 drAGO5

Loial

• +Members
  • PipPipPip
  • 458 posts

Posted 15 December 2011 - 11:24 AM

Poti merge cu masina,daca nu afost radiata din circulatie.Este o obligatie de perfectare a actelor in 30 zile de la cumparare, insa se sanctioneaza contraventional si cu retinerea certificatului pana la perfectarea actelor, insa nu este vorba de infractiune, pentru ca masina este inmatriculata.

#8 maxu08

Senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,855 posts

Posted 15 December 2011 - 11:59 AM

asa este, ma gindeam la un dosar al meu si am confundat spetele :) greseala mea!!

#9 b990rvn

Junior

• Members
  • Pip
  • 22 posts

Posted 15 December 2011 - 02:47 PM

:)) mi-ai dat un pic de bataturi de inima :D oricum o fac sapt viitoare , stie cineva care sunt si ce trebuie sa mai platesc inafara de rar ... si ce talon , numere pref , a si app daca au trecut alea 30 de zile cum fac rost de fiscal din nou ?

#10 pvm

Incepator

• Juniors
  • 6 posts

Posted 18 December 2011 - 06:42 PM

Trebui sa ai fisa de inmatriculare cu viza de la financiar vizata de la vanzator si cumparator, cererea de inmatriculare pe ca o obti de la ghiseul de informati, taxele de 52+ 37 lei CEC, copie dupa CI + original, copie dupa RCA + original (trebui facut pe numele tau si sa aiba valabilitate minima 6 luni), copie si original dupa contractul de vanzare cumparare sau factura, certificatul de autenticitate de la RAR in original, Cartea de identitate a autovehicululuui in origina si copie, certificatul de inmatriculare (Talonul) in original si placutele numerele de inmatriculare ale autoturismului iar cand depui actele soliciti verba numar preferentia si platesti 85 RON la ghiseu. Daca a trecut 30 de zile de la cumparare nu trebui sa mai scoti un nou certificat de atestare fiscala i l folosesti pe cel care la primit la cumparare.

#11 b990rvn

Junior

• Members
  • Pip
  • 22 posts

Posted 19 December 2011 - 02:16 PM

multumesc mult , sarbatori fericite

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users