Sunt dintr-un oras momentan nu dau numele orasului , insa am si eu nevoie de un sfat acum 2 ani am avut probleme facute de niste "tovarasi" din cauza unui "tovaras" din copilarie . Pot zice ca am avut probleme foarte mari si aiurea , nu aveam si nu am ce sa le fac deoarece nu mai umblu cu anturaje periculoase din motive ca mam linistit "NU AM AVUT DELOC PROBLEME CU POLITIA" .. Insa Persoanele chiar si azi sau luat de mine si sau mai luat de mine si saptamaniile astea.. Ma bat gandurile sa imi iau un pistol "GANDITIVA LA DISPERARE" Insa nu am sa fac niciodata asta ca ma gandesc la parintii mei . Am 1 .73 si vreo 60 de kg insa ei sunt mai "voinici" cunosc lume care iar putea face si ei probleme dar nu vreau asta . imi e frica intrun fel ca dupaia o sa am alte probleme mai mari . O persoana din aceea anturaj am auzit ca a mai avut probleme cu politia . Ma gandeam sa'i dau la politie dar imi e frica ca poate pune pe alte persoane sa'mi faca rau . As dori un sfat va rog frumos . Vreau sa umblu linistit pe strada in unele clipe. |De obicei umblu linistit| dar nu imi place cand dau de ei si fac fel de fel de figuri .
Orice sfat este bine primit
P.S. daca am vreo greseala gramaticala scuzatima!!!
Nu neaparat un sfat de la un politist poate fii si un civil si cunoaste un caz asemanator..
Edited by Marian19ani, 14 December 2011 - 09:24 PM.