Jump to content

Sunt interesat de conditiile si criteriile de ocupare a unui loc in cadru S.I.R.

conditii recrutare mascati

• You cannot reply to this topic
23 replies to this topic

#21 gigikent

Forumist

• +Members
  • PipPip
  • 115 posts

Posted 12 December 2011 - 01:22 PM

Tot cu pile merge?

#22 Cristi

Investigator

• +Moderators
  • PipPipPipPipPip
  • 2,109 posts
  • LocationValcea

Posted 12 December 2011 - 04:58 PM

Poate nu ai sesizat ironia din postarea lui drAGO5...

#23 Rober7

Forumist

• Members
  • PipPip
  • 79 posts

Posted 12 December 2011 - 08:42 PM

Ma gandeam ca nici nu-si au rostul discutiile despre "sisemul P.C.R."- Pile,Cunostinte,Relatii
Crezi ca domnul comisar-sef ar accepta asa ceva....!? imi place sa cred ca nu, si ca toate avansarile si ocuparile de post, macar la S.I.R. se fac pe merit...
Sa zicem ca a fost o ironie :P
Oricum, eu am intrebat asa, in perspectiva despre "cum se ajunge la mascati". Am spus-o si mai sus, in momentul de fata sunt un amarat de elev care a terminat scoala si care asteapta sa fie incadrat, adica, nu reprezint mai mult de 1% in Politia Romana.....Drumul e lung pentru mine si am multe de invatat.
Insa important e ca imi place, am intrat in politie din convingere, si nu pentru ca m-au trimis mama si tata si, ca fiecare, am si eu un ideal, o dorinta, pentu indeplinirea careia voi face tot ce tine de mine.
Multa bafta baieti !

Edited by Rober7, 12 December 2011 - 08:50 PM.

#24 drAGO5

Loial

• +Members
  • PipPipPip
  • 458 posts

Posted 12 December 2011 - 09:16 PM

Eu iti doresc sa-ti indeplinesti idealul cat de curand Robert. Cat despre pile si relatii in politie , considera ca este doar o ironie, altfel nu mai poti visa la nimic. :good:

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users