[quote name='avam' date='23 July 2010 - 03:52 PM' timestamp='1279900379' post='6581']
[quote name='Tyson' date='21 July 2010 - 05:05 PM' timestamp='1279721156' post='6499']
Este o părere. O respect dar nu trebuie să fiu şi de acord cu ea!. Sugerez a se vedea pe forum ce a postat un coleg despre frustaţi!. Ai şi tu dreptate, mai am foarte puţin de lucrat în acest minister. Sincer dacă o să plec cât de cât sănătos o să fiu mulţumit. Tu oare o să ajungi să ieşi la pensie din acest minister?. Nici eu nu sunt răutăcios, întreb doar... A şi mai e ceva ai dat examen pentru a devenii poliţist sau ... şti tu . Oricum rămâne între noi. Şi un ultim p.s. nu am fost numai acolo am văzut aproape tot mapamondul... de aia sunt mai ciudat şi nu mă prea fac înţeles!, cititul se învaţă în clasele gimnaziale, codificarea şi criptarea mai tîrziu, depinde de meseria aleasă. Oricum sincer eu îţi mulţumesc că m-ai criticat în felul tău, asta denotă că nu am postat degeaba şi că am trezit interes. În polemică intrăm pe mesaje private, aici ne respectăm pe noi şi pe colegii noştri eşti de acord?
[/quote]
Avam, nu vreau vendetta personala cu tine. Pur si simplu, personalitatea de genul celei pe care am intrevazut- o eu la tine, pe mine ma enerveaza enorm. Nu mi- ai parut un politist dedicat, si in alta ordine de idei, nu- mi plac cei care se ia de altii ca sa faca ochi dulci unei fete. Poate nu este asa, si m- am inselat cu privire la intentiile tale. In care caz eu imi cer iertare, daca este asa. Nu ma intereseaza ce tari ai vazut tu pana acum. Ne facem ambitii aici, sau ce ? Sa stii ca daca imi spune cineva ca a vazut aproape toata lumea, ma si duc si ma angajez pe un vas de croaziera, sa o vad si eu, si sa vin sa- i rad in fata. Am dat examen.

adica..

))

)) tu, la cum scrii, vrei sa spui ca eu sunt susceptibil de a nu fi trecut un examen la limba romana si la o limba straina ( oricare ar fi aia, sunt convins ca sunt mai bun decat tine) ??? Serios, uita- te cum scrii. Poti sa verifici postarile tale, si sa vezi cat de corect scrii, si apoi sa vii sa- mi zici daca am avut dreptate sau nu.
Sa nu ma lungesc: parerea mea despre modul in care gandesti tu nu este foarte buna. Nu stiu ce treaba au criptarea si decriptarea cu scrisul corect?
Nu ma cert cu tine, sper sa nu fi inteles gresit. Nu sunt genul care se ataca. Nu pe forumuri, cel putin. "sti tu"

ramane intre noi

)
ps: De ce nu am o parere buna? te comporti exact ca romanii de genul "raducioiu".
Edited by Tyson, 29 July 2010 - 08:13 PM.