Pentru confectionarea insignei de politist (indiferent ca e "de legitimatie" sau "de piept") se trimite o comanda din partea comandantului unitatii in care se specifica numarul de insigne, tipul acestora si seriile.
Pretul este acelasi atat pentru "insigna de legitimatie" cat si pentru "insigna de piept" dar este diferit intre o comanda pentru o singura bucata si o comanda pentru 100 de bucati.
- pret pentru o bucata = 45 lei + TVA
- pret pentru minim 100 bucati = 24,5 lei + TVA.
Pentru comenzi din afara Bucurestiului se pot trimite prin CARGUS dar numai dupa achitarea unui acont pentru proforma emisa beneficiarului.
Faxul la care se trimite comanda este:
- 021.337.2754
Sper ca informatiile de mai sus va sunt de folos
Stima,
Cata
Totul despre legitimatia de serviciu si insigna de politist
Posted 26 August 2010 - 05:21 PM
Foarte tare!
Dar de ce nu poate comanda o insignă fiecare poliţist care are nevoie, individual, nu doar prin comandă trimisă de comandantul unităţii?
Dar de ce nu poate comanda o insignă fiecare poliţist care are nevoie, individual, nu doar prin comandă trimisă de comandantul unităţii?
This post has been edited by cristiand20: 26 August 2010 - 05:21 PM
Posted 26 August 2010 - 09:36 PM
Cristi, chiar nu stiu, insa, fiind un insemn oficial, banuiesc ca e fireasca solicitarea acelei adrese. In alta ordine de idei, insigna Alma Mater am comandat-o tot in baza unei hartii oficiale.
Oricum, sunt sigur ca firmele de "cartier" ce confectioneaza astfel de accesorii, nu solicita documente oficiale tocmai pentru ca produsele nu au o calitate similara cu "originalul" (se plangea cineva pe acest topic ca insigna comandata la nu stiu ce firma a fost de o calitate reprobabila, in scurt timp culoarea aplicata diparand ca si cum ar fi dat o raita prin Triunghiul Bermudelor).
Stima
Oricum, sunt sigur ca firmele de "cartier" ce confectioneaza astfel de accesorii, nu solicita documente oficiale tocmai pentru ca produsele nu au o calitate similara cu "originalul" (se plangea cineva pe acest topic ca insigna comandata la nu stiu ce firma a fost de o calitate reprobabila, in scurt timp culoarea aplicata diparand ca si cum ar fi dat o raita prin Triunghiul Bermudelor).
Stima
This post has been edited by videosuzy: 26 August 2010 - 09:38 PM
Posted 27 August 2010 - 05:26 PM
videosuzy, on 26 August 2010 - 09:36 PM, said:
Cristi, chiar nu stiu, insa, fiind un insemn oficial, banuiesc ca e fireasca solicitarea acelei adrese. In alta ordine de idei, insigna Alma Mater am comandat-o tot in baza unei hartii oficiale.
Stima
Stima
Mulţumesc de informaţii! Oricum e mai complicat şi cu adresele oficiale. Pentru că pt. o insignă nu face nimeni comandă. Aşa că nu-mi rămâne decât să aştept că poate.... poate
Posted 31 August 2010 - 09:44 AM
deci pana la urma ce ti se poate intampla daca ai pierdut legitimatia de serviciu?
Posted 31 August 2010 - 01:31 PM
Ibitzaparty pentru pierderea legitimatiei de serviciu ,din cate stiu eu ,te baga in cercetare prealabila si logic urmeaza o sanctiune !!!

Help

Back to top
Reply to MultiQuote