Azi dimineata in drum spre munca impreuna cu prietena in masina am constatat ca ma claxoneaza cineva. Mentionez ca eram in zona Unirii venind dinspre Tineretului. La un moment dat vad ca soferul unui autoturism marca Renault Laguna se uita foarte incruntat spre mine (cred ca m-a si injurat dar nu stiu exact ce zicea ca eram cu geamurile inchise). La un moment dat am oprit masina in dreptul magazinului Unirea pentru a cobori prietena si in stanga mea se afla persoana "nervoasa". Am deschis geamul si l-am intrebat de ce claxoneaza. La care mi-a raspuns ferm: "nu vezi tampitule ca mergeai pe 2 benzi". Temperamental cum sunt am zis ca tampit e el si a degenerat putin discutia, lasandu-se cu injurii foarte urate, dintre care una care m-a deranjat foarte tare. Barbat fiind ... asta e, injur, e de inteles cand barbatii se injura intre ei cu ce au mai ales cand sunt inconjurati de femei...asa suntem noi, sau cel putin eu. Nu era o problema, asta e, suntem stresati, oi fi gresit si eu ca nu l-am lasat sa taie fetele la toti claxond de zori etc. Problema a fost ca m-a injurat de mama si intr-un mod foarte urat - stiti injuratura. In sfarsit, am plecat, ma indreptam spre munca, el in spatele meu. S-a oprit la benzinarie. Eu nu puteam sa-mi scot din cap acea injuratura, nu puteam sa depasesc momentul, asa ca m-am oprit, am pus avariile si am intrat in benzinarie. De aici incepe adevarata problema. Astept sa parcheze masina la statie, si-l intreb, de ce m-a injurat "...", la care el imi spune : "ia sa vezi tu ce patesti acum". Ce credeti? Scoate din borseta o legitimatie, care semana cu o legitimatie de politie, ce scria nu ma intrebati ca a fost foarte rapida "manevra". Imi zice: "acum sa te vad si pune mana pe umarul drept, nu se prezinta, insa spune ca lucreaza la Brigada de politie". I-am zis sa ia mana de pe mine, el nu, o tinea una si buna sa-i prezint actele. Nu am prezentat nimic. Mai menzionez ca a intervenit si nevasta sau ce era ca eu as fi injurat primul. N-am zis nimic, pur si simplu eram stupefiat. Revenind la intamplare la un moment dat cand am tipat sa-mi dea drumul a lasat mana si mi-a zis: "nu vezi cat sunt, vrei sa te nenorocesc". Da, a vrut sa ma intimideze, ok, a reusit, asa ca am batut in retragere cu o ultima intrebare: sa se prezinte, insa fara nici un rezultat, indreptandu-se catre magazinul benzinariei, injurand in contiuare. Asta am patit, nimeni nu a intervenit (ma refer la cei care se aflau in benzinarie). Stiu ca am gresit si aici nu ma refer la faptul ca nu mi-am pastram banda (motivul claxonului) ci la faptul ca si eu am injurat. M-am oprit la benzinarie sperand ca o sa ne cerem scuze si totul sa fie ok, insa mai bine imi vedeam de drum.
Numarul de la masina era b 23 nor.
Domnilor, sper sa se aplice odata legea cu "injuriile s.a.m.d.", sunt adeptul daca gresesti-platesti. Si eu am gresit, insa azi am realizat cat de mult poate degenera o situatie banala intr-una foarte grava.
Edited by westy85, 29 November 2011 - 10:12 AM.