Jump to content

Rog sfat achizitie pistol glont compact/subcompact

• You cannot reply to this topic
21 replies to this topic

#21 juristul

Junior

• Members
  • Pip
  • 22 posts

Posted 03 December 2011 - 08:27 PM

da, ai dreptate cu protectia la Bull. la HK si beretta ai cocos, pentru acest motiv probabil ca siguranta este manuala, la HK cred ca acolo langa cocos, la beretta pe lateral. daca vei avea vreodata nevoie de ea, sper sa nu, iar uzul in aparare se face in max 2 secunde, apoi e tarziu, sti sigur in orice moment in ce pozitie este siguranta, pe timp de noapte sau zi? esti sigur permanent ca poti face uzul in 2 secunde?.daca in timpul purtarii datorita sistemului de prindere/purtare siguranta a trecut in alta pozitie, daca.... . armele fara cocos, cu sistem de dare a focului intern, prearmat, poti avea cartus pe teava fara riscuri, iti dau o siguranta in plus la focul accidental, adica este imposibil focul accidental, atunci cand ai cartus pe teava fara sa apesi tragaciul (in ro e interzis) si sti in orice moment ca poti face uz de arma in max 2 secunde, adica incarcare si foc, pentru ca ai siguranta pe tragaci si nu trebuie sa dezasiguri, adica daca ai hotarat sa tragi apasa tragaciul, sistemul de sigurantare a focului este scos din uz, iar, apoi, sistemul de dare a focului isi face treaba. dezavantarul la armele fara cocos, cu sitem de dare a focului intern, walther, glok, S&W mp9c (o arma buna si ieftina) ar fi ca este posibil rateul deoarece lovitura capsei ar fi mai sensibila, dar eu nu am avut nici un rateu cu waltherul p99as si am tras peste 300. daca vrei sa porti arma ascunsa, asa e si legal in ro, daca esti in tinuta civila, atunci cred ca se preteaza o arma fara cocos. scoti, armezi si tragi, sau daca folosesti sistemul prearmare cu cartus pe teava (ilegal in ro) dar sistemul e sigur, opratiunile in aparare sunt scoti, orientezi arma pe agresor si tragi, atât. singura chestie este ca la primul foc tragaciul se apasa mai greu pentru ca de fapt armarea sistemului de foc se face prin maniurea tragaciului si de aceea la primul foc se apasa mai greu, ca la sigma de 9 mm, apoi se apasa usor.

#22 juristul

Junior

• Members
  • Pip
  • 22 posts

Posted 03 December 2011 - 08:48 PM

uneori siguranta pe tragaci este ca o lamela in plus care se apasa inainte de maniurea tragaciului. walther pps, are o siguranta fina comparativ cu cea a glocului, la walther p99, siguranta consta in pozitia tragaciului. prima cursa este lina cu un clic, adica inseamna dezasigurare, apoi incepe cursa pentru darea focului, dupa primul foc sistemul de sigurantare nu intra in functiune decat daca eliberezi tragaciul la o pozitie avansata. sunt multumit de sistemul de sigurantare care imi asigura protectia armei pentru foc accidental, dar si rapiditate in utilizare.
sarbatori fericite.

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users