Jump to content

Regulament + Posibilitati de cazare in cadrul Academiei

• You cannot reply to this topic
26 replies to this topic

#21 Unknown

Incepator

• Juniors
  • 12 posts

Posted 29 November 2011 - 03:42 PM

Nu m-am simţit jignit, dar nu înţeleg de unde vine atitudinea asta superioară.

@Elvis: Faptul că, mai mult sau mai puţin, ai trecut prin aceste lucruri, îţi dă dreptul să îi batjocoreşti pe ceilalţi?

Nu am zis nici că nu pot trăi fără laptop, nici că vreau baie privată, nici că nu m-am apucat de învăţat. Probabil, fiind înaintaţi în vârstă, v-aţi gândit că îmi puteţi face profilul psihologic din 2-3 vorbe. Din atitudinea dvs observ că accesul la informaţie pe orice căi într-o instituţie a statului sau condiţii minime de igienă par o jignire, ceea ce mă uimeşte enorm.

#22 VladM

Loial

• Members
  • PipPipPip
  • 357 posts
  • LocationConstanta

Posted 29 November 2011 - 04:00 PM

:blink:
Esti cinic. Oamenii astia, asa superiori cum ii vezi tu, faceau haz de necaz'; mai mult necaz decat viceversa... si stai linistit caci tu nu erai in vreun' oarecare mod, tinta.
In fond nu esti atacat cu absolut nimic, ci pur si simplu ti se aduce la vedere cateva detalii prin care probabil unii au trecut si, bineinteles, stiu despre ce vorbesc, chiar daca o fac intr-un mod mai sarcastic.
Ce trebuia tu sa intelegi, e ca Academia de Politie este o institutie cu un regulament strict, fiind o institutie a MAI cu un oarecare caracter militaresc.
Priveste comentariile ca niste sugestii pe care cel care le asterne se regaseste, la fel ca si cum ai trata o opera literara care e scrisa la persoana 1.

Mult succes la admitere!

Edited by Catalin, 29 November 2011 - 04:18 PM.
NU mai cita postul anterior, e inutil si interzis de regulament!

#23 Elvis

Senior

• +Members
  • PipPipPipPipPip
  • 3,170 posts
  • LocationCRAIOVA

Posted 29 November 2011 - 05:35 PM

Unknown departe de mine gandul .
Imi cer scuze daca tu consideri ca am fost prea dur.
Eu chiar am trecut mai mult prin armata.
Am vrut sa te trezesc din vis.
Sper ca dusul rece ti-a facut bine.
Sfatul meu: pune mana pe carte.

#24 Hermes

Junior

• Members
  • Pip
  • 18 posts

Posted 22 December 2011 - 01:33 AM

View PostBen, on 27 November 2011 - 09:12 PM, said:

inainte de intrarea noului regulament in vigoare (care nu este public, deci nu prea ai cum sa-l gasesti pe net)

Daca este vorba despre Regulamentul privind activitatea profesionala a studentilor din Academia de Politie, acesta poate fi gasit pe site-ul Academiei, si contine detalii si despre cazare, etc.: http://www.academiad...nie_2011%20.pdf

#25 Ben

Devotat

• +Members
  • PipPipPipPip
  • 540 posts

Posted 22 December 2011 - 02:53 PM

Uita-te la ce data am postat eu ca nu se gaseste si fa o comparatie cu data la care postezi tu. Ia zii, a trecut o luna, timp in care putea sa fie publicat? Ce crezi?
Intrebare intrebatoare.

#26 Hermes

Junior

• Members
  • Pip
  • 18 posts

Posted 22 December 2011 - 10:20 PM

Pare ca te simti lezat cumva de postarea mea. Nu a fost intentia mea sa te jignesc, am vrut doar sa postez linkul pt. cei care vor sa citeasca regulamentul.

Ca fapt divers, eu am citit regulamentul pe site candva prin primavara sau vara, nu mai stiu, in orice caz inainte de noiembrie, deci e publicat de mai demult... Se poate sa fi lipsit chiar in noiembrie de pe site, pt. ca vad ca s-au operat anumite schimbari acolo.

#27 Ben

Devotat

• +Members
  • PipPipPipPip
  • 540 posts

Posted 27 December 2011 - 06:07 PM

Pacat ca regulamentul al carui link l-ai postat tu a intrat in vigoare la inceputul anului universitar, deci cam prin septembrie ;), implicit neavand cum sa fie postat pe net, deci probabil ai vazut vechiul regulament. Oricum, am interpretat gresit primul tau post si imi cer scuze.
Cat despre cei care dau bile rosii ....

Edited by Ben, 27 December 2011 - 06:08 PM.

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users