Vreau sa reclam pe politistul de proximitate! Cum si unde?
Posted 27 November 2011 - 05:15 PM
Posted 27 November 2011 - 06:04 PM
Posted 27 November 2011 - 06:40 PM
nu-mi place ipocrizia, nu-mi place aroganta, nu-mi place nesimtirea si minciuna....mai cu seama cand vin din partea militienilor si indiferent cat de blamat voi fi de restul politistilor nu ma voi opri niciodata din a reclama faptele antisociale ale dragilor "colegi" politisti si de a sfatui si pe altii sa faca la fel.
daca "politistul" in cauza ar fi virtutea intruchipata n-ar avea de ce sa se teama de o eventuala reclamatie. si d ece sa ne ascundem dupa degete? de ce sa ne protejam "colegii" ??? protejati voi pe unul care face abuzuri in serviciu si alte cele care fac necinste politiei romane daca asa credeti ca veti fi vazuti mai bine.
si ce daca "ma rascol" impotriva colegilor in public? eu macar am curajul sa spun ca politia nu e cum ar trebui si ca fac ceva pentru a scapa de scursorile din sistem.
Elvis, on 27 November 2011 - 04:34 PM, said:
Catalin, on 27 November 2011 - 05:12 PM, said:
Iar dacă tu trăieşti cu impresia că acel poliţist se face automat vinovat de ceva, deşi nu-l cunoşti, nu ştii nimic despre el şi nici măcar nu există elemente care să indice vreo vinovăţie, de orice fel, asta se datorează faptului că te ştii pe tine însuţi cum acţionezi şi cum îţi faci serviciul ... şi e evident că ai impresia că şi ceilalţi procedează la fel.
Şi întradevăr ai dreptate, există uscături peste tot, iar poliţia nu face excepţie, tu eşti o dovadă vie şi elocventă.
sa inteleg ca din postarea ta, avand in vedere ca tu ma arati cu degetul ca fiind un personal auxiliar in politie cu insigna de politist si apucaturi de mafiot te recunosti pe tine insuti??? cel putin asta reiese din postul tau : ca uscaturile se recunosc intre ele, bunii se recunosc intre ei.
si nu doar logica ta e buna....iti spun eu ca un om cinstit care a trecut prin multe nenorociri, oricat de bun ar fi la suflet, in sistemul asta va pune absolut totul al indoiala si va crede in primul rand ca totul e facut cu rea credinta. nu mai intru in detalii ca imi spuneti ca iar arunc cu noroi in colegi in public, desi merita.
Edited by andreib, 27 November 2011 - 06:42 PM.
Posted 27 November 2011 - 06:43 PM
Dar... cel mai bine, ar fi sa inchideti acest topic, pentru ca pe mine nu m-a ajutat si nu cred ca va ajuta pe nimeni.
In ceea ce priveste postarea lui Elvis... daca unii politisti se ocupa de asemenea spete mai mult ca sigur ca la un moment dat vor raspunde si de furnizarea apei calde...
Posted 27 November 2011 - 06:44 PM
Catalin, on 27 November 2011 - 05:12 PM, said:
Posted 27 November 2011 - 06:54 PM
Te rog, incearca sa dai dovada de putina decenta si sa ne scutesti cu aceste lectii de moralitate, pentru ca nu faci altceva decat sa-ti exprimi frustrarile datorate unor evenimente anterioare traite de tine, iar astea chiar nu au nicio legatura cu subiectul dezbatut aici.
Te-am remarcat de ceva timp pe forum, iti place sa faci pe desteptul, dar te asigur ca nu impresionezi pe nimeni.
Posted 27 November 2011 - 07:03 PM
bozo, on 27 November 2011 - 05:15 PM, said:
si sa inteleg ca mama ar trebui sa ia amenda in fiecare zi doar pentru ca traieste si ca m-a crescut asa cum a putut?
Marius, on 27 November 2011 - 06:54 PM, said:
asa sunt eu mai coleric...ce sa-i fac? asa m-a crescut mama si militia mi-a definitivat personalitatea asa ca de maine am sa ma apuc sa o amendez pe mama singur...probabil o sa-i fac dosar penal pentru neglijenta manifestata la ingrijirea unui copil.
Posted 27 November 2011 - 07:05 PM
andreib, on 27 November 2011 - 06:40 PM, said:
si nu doar logica ta e buna....iti spun eu ca un om cinstit care a trecut prin multe nenorociri, oricat de bun ar fi la suflet, in sistemul asta va pune absolut totul al indoiala si va crede in primul rand ca totul e facut cu rea credinta. nu mai intru in detalii ca imi spuneti ca iar arunc cu noroi in colegi in public, desi merita.
andreib, on 27 November 2011 - 06:44 PM, said:
Reacţionezi exact ca ţaţele hipnotizate de programele otv-ului, ce strigă imediat abuz la vederea unui poliţist. Chiar şi dacă am presupune că acele apeluri ar fi existat în realitate (deşi ar trebui să nu pierzi din vedere că iniţiatoarea topicului este direct implicată şi deci este subiectivă), ele nu sunt deloc un abuz, nu întrunesc elementele constitutive ale acestei infracţiuni. Aşa că ar fi indicat să mai pui mâna şi să citeşti câte ceva, înainte să dai astfel de sfaturi.
Posted 27 November 2011 - 07:07 PM
Edited by drAGO5, 27 November 2011 - 07:11 PM.
Posted 27 November 2011 - 07:45 PM
Mara nu e nici o infractiune sa te imprietenesti cu cineva. Nu cred ca isi permite sa comita un abuz colegul nostru, mai ales ca e in relatii bune cu persoana care a facut reclamatia. Daca era o persoana necunoscuta cea care a depus plangerea, politistul avea aceleasi obligatii. Dar e imposibil ca un politist de proximitate sa nu cunoasca toti presedintii de asociatie de pe zona lui. E chiar obligat sa ia legatura periodic cu acestia, deoarece ei ar trebui sa va reprezinte interesele.
Si ca sa revin la intrebarea care te intereseaza pe tine, din ce ne-ai povestit nu reiese ca politistul ar fi comis infractiunea de abuz in serviciu. Poti sa soliciti sa se ocupe alt politist de acea lucrare, daca consideri ca cel care se ocupa acum nu poate fi impartial.
Edited by bozo, 27 November 2011 - 07:48 PM.
Posted 27 November 2011 - 07:56 PM
Te poti adresa cu o reclamatie la seful direct al politistului de proximitate sau la seful sectiei de politie din care face parte, la fel cum a facut si presedintele de bloc/asociatie, care te-a reclamat pe tine/voi. Este dreptul tau, in virtutea faptului ca esti cetatean al acestei tari.
Reclamatia trebuie sa contina fapte concrete (nu chestiuni de tipul sunt prieteni de pahar?!), pe care le poti proba si care reprezinta incalcari ale probitatii profesionale sau a legislatiei. Ah, era sa uit: reclamatia trebuie facuta in nume propriu (lasa si date de contact)
O sa inchid acest topic, la cererea ta.
Iti urez succes si sper ca problema cu vecinii sa se rezolve cat mai curand, si de prefera in mod amiabil si nu cu interventia autoritatilor!
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users

This topic is locked