Jump to content

Centru de perfectionare Nicolae Golescu

11 replies to this topic

#1 Vlad13

Incepator

• Juniors
  • 13 posts

Posted 23 November 2011 - 02:24 PM

In afara de institutiile de invatamant cunoscute respectiv Scoalade de Agenti Vasile Lascar-Campina si Septimiu Muresan Cluj, am observat ca mai exista ''centru de formare si perfectionare Nicolae Golescu- Slatina'' , as dori sa aflu mai multe detalii despre acest asa zis ''centru de perfectionare'' este defapt o scoala de politie ce scoate locuri la concurs la fel ca celelalte intstitutii sau are un regim mai ''special''?
Am aruncat o privire si peste asa zisa oferta educationala http://www.scoalapol...SURI%202012.pdf

Astept pareri...multumesc

Edited by Vlad13, 23 November 2011 - 02:30 PM.

#2 Elvis

Senior

• +Members
  • PipPipPipPipPip
  • 3,169 posts
  • LocationCRAIOVA

Posted 23 November 2011 - 02:39 PM

A fost o scoala pentru pregatirea ,,suptofiterilor" de politie la fel ca cele doua amintite de tine mai sus.
Dar din cauza vremilor pe care le traim, cand acest minister este condus de Tampul, aceasta scoala a devenit un fel de loc unde politistii fac cursuri de perfectionare sau isi dau examenele de grad.
Daca ai auzit, asa-zisele ,,reciclari".

Edited by Elvis, 23 November 2011 - 02:40 PM.

#3 DannyBAD

Forumist

• +Members
  • PipPip
  • 205 posts
  • LocationBucuresti

Posted 24 November 2011 - 02:03 AM

Exact Elvis a fost odata o scoala de formare, dar de ceva vreme acolo se tin pe langa cursurile enumerate de tine si cursuri pentru formarea profesionala a polistilor locali din ce am vazut, in rest prin ele s-a mai strecurat si o parte din promotia 2010 din care am facut si eu parte si am fost pregatiti de catre cadrele de acolo doar in primul an de studii deoarece la Campina se efectuau lucrari de renovare si nu era loc pentru 850 de elevi anul I plus cei din anul II care erau vreo 600-700 daca nu ma insel

#4 Dan

Dan

• +Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,675 posts
  • LocationMangalia

Posted 24 November 2011 - 08:30 AM

Cursurile pentru gardieni se ţin acolo pentru a justifica existenţa unor funcţii şi ale unor aşa zişi ofiţeri, din care trei sferturi sunt pe lângă această muncă. Cine a călcat pe acolo ştie ce vorbesc. Vă mai aduceţi aminte ce ne îndruga branconierul ? "Vor pleca numai cei nepregătiţi şi numai cei din birouri......" da da şi marmota învelea ciocolata în staniol.

#5 Vlad13

Incepator

• Juniors
  • 13 posts

Posted 24 November 2011 - 10:59 AM

Am deschis acest topic deoarece am auzit ca exista absolventi de aceasta scoala de subofiteri desi pana acuma nu am auzit sa fie scoase locurile la concurs, nici macar de existenta acestei institutii. Oricum in mare mi-am facut o idee, multumesc de raspunsuri

#6 Catalin

1*

• +Moderators
  • PipPipPipPipPip
  • 5,435 posts

Posted 24 November 2011 - 11:07 AM

A fost o vreme (parcă până prin 96, dacă nu greşesc) când şi la Slatina se şcolarizau şi tinerii ce urmau să devină poliţişti. Dar la aceea vreme s-a luat decizia ca şcoala să se trasforme în centru de perfecţionare şi să nu mai scolarizeze tineri.

#7 Vlad13

Incepator

• Juniors
  • 13 posts

Posted 24 November 2011 - 11:11 AM

Interesant..din ce am auzit ar fi fost vorba de perioada 2004-2006....sau doar unii puteau beneficia de aceasta scolarizare, se poate sa gresesc eu..?

#8 Dan

Dan

• +Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,675 posts
  • LocationMangalia

Posted 24 November 2011 - 11:14 AM

Nu. În acea perioadă erau iniţiaţi în carieră cei încadraţi direct la respectiva şcoală. Iniţierea în carieră nu este acelaşi lucru cu absolvirea unei şcoli de poliţie

#9 Elvis

Senior

• +Members
  • PipPipPipPipPip
  • 3,169 posts
  • LocationCRAIOVA

Posted 24 November 2011 - 11:32 AM

Vlad cu siguranta in perioada 1992- 1996 ,,Nicolae Golescu" asa se numea si cred ca se numeste si azi, a functionat ca Scoala pentru pregatirea subofiterilor de politie, dupa acest an nu mai stiu.

#10 eti

Senior

• +Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,227 posts
  • Locationolt

Posted 24 November 2011 - 12:26 PM

In 1997 scolarizat subofiteri pentru intendenta, PCTF, pasapoarte.

#11 pufiman

Forumist

• Members
  • PipPip
  • 51 posts
  • LocationGalati

Posted 24 November 2011 - 02:48 PM

recent s-a facut un curs de perfectionare a celor de la Centrul de Retinere si Arest Preventiv.

Edited by pufiman, 24 November 2011 - 02:51 PM.

#12 25tess

Forumist

• +Members
  • PipPip
  • 53 posts

Posted 28 April 2012 - 01:16 PM

stie cineva care mai sunt conditiile de cazare in cadrul centrului ? imi pot fi de folos si alte locuri in care ma pot caza in zona scolii. multumesc

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users