Imi cer scuze daca va deranjez
Am si eu o problema foarte grava,ma numesc Sarbu Florin Adrian,sunt din Craiova si am 20 de ani.
Aseara eram de serviciu la o sala de internet,lucrez cu carte de munca,totul legal si au venit doi tigani care nu au vrut sa imi achite suma completa,unul dintre ei ma chemat pe bar si mi-a dat o palma si un pumn,am ripostat si i-am dat 1 pumn,la cateva secunde a venit un prieten de al lui si ma lovit cu cotorul de la cutit am cazut si mi-am pierdut cunostiinta pentru cateva secunde in momentul acela ma taiat pe fata o taietura de 4 centrimentri lungime si 2 centrimetri inauntru in acelasi loc unde ma lovit prima data,am 12 copci.
Mi-am revenit si m-am ridicat sa apas butonul de panica de la firma de interventie si am pus mana pe ce mi-a fost mai la indemana in bar respectiv o bata de baseball,cel care a dat cu cutitul a fugit imediat dar am reusit sa il prind in incinta salii de net pe primul agresov al meu si i-am rupt amandoua mainile in 3-4 locuri.
Maine ma duc la IML sa imi scot certificat medico legal
Acuma as dori sa stiu am mai fost in legitima aparare,as putea sa ma astept ca cel care l-am prins sa depuna plangere impotriva mea?sa ma astept la un dosar penal sa fiu tarat prin Tribunale?
Edited by SarbuAdrian, 21 November 2011 - 11:19 PM.