andreib, on 06 December 2011 - 05:36 PM, said:
Modificarea modului de evaluare anuala a personalului
Started by Catalin, Nov 19 2011 04:58 PM
evaluare calificativ apreciere serviciu analiza activitate modificarea sistemului
47 replies to this topic
Posted 06 December 2011 - 07:53 PM
... mi sa spus ca daca el vede raportul zilnic cu liniutze inseamna ca nu te implici....
Posted 06 December 2011 - 09:25 PM
mai bine fac semnul de multime vida....ce naiba vrea sa fac noaptea? mai ales daca nu se intampla nimic? sa ma bag in canale sa dau amenzi la boschetari? sa verific magazine la autorizatie? ce poti face noaptea in afara de patrulare si legitimare persoane suspecte?
Posted 07 December 2011 - 11:26 AM
Pai si de unde vrei sa stie seful tau ce faci noaptea?
El s-a nascut sef nu Batman, nu are de unde sa stie ca noaptea te ia somnul, te bate vantul ,ploaia , e frig , iarna ninge pe tine pana te confunda copiii cu omul de zapada, iti lasi familia sau nevasta singura in casa etc.
Aveam un mare sef ........cand ma controla noaptea nu cobora din masina de frica cainilor.
Numai cine a tocit talpile la pantofi pe strazile patriei cativa anisori stie cu ce se mananca O.P.
Asa cum am mai spus in aceasta institutie sunt politisti si persoane care lucreaza la politie.
Pai daca in postul tau e liniste si nu iti intra AN-uri trebuie sa inventezi infractori?
Daca principalul scop al patrulelor de OP este prevenirea faptelor antisociale de ce li se cere sa constate cat mai multe infractiuni si contraventii?
Mie unul mi s-a parut un nonsens de cand sunt prin politie, iar pana acum nu a reusit nimeni sa-mi explice ce treaba are prevenirea ,,cu constatarea" a cat mai multor infractiuni si compararea situatiei infractiunilor constatate pe anul, semestrul, trimestrul in curs cu aceiasi perioada a anului trecut.
Curand ne vom da seama ca toata populatia tarii are un membru in familie care a comis cel putin o infractiune.
Andreib eu i-as spune sefului tau ca este un mare prost.
El s-a nascut sef nu Batman, nu are de unde sa stie ca noaptea te ia somnul, te bate vantul ,ploaia , e frig , iarna ninge pe tine pana te confunda copiii cu omul de zapada, iti lasi familia sau nevasta singura in casa etc.
Aveam un mare sef ........cand ma controla noaptea nu cobora din masina de frica cainilor.
Numai cine a tocit talpile la pantofi pe strazile patriei cativa anisori stie cu ce se mananca O.P.
Asa cum am mai spus in aceasta institutie sunt politisti si persoane care lucreaza la politie.
Pai daca in postul tau e liniste si nu iti intra AN-uri trebuie sa inventezi infractori?
Daca principalul scop al patrulelor de OP este prevenirea faptelor antisociale de ce li se cere sa constate cat mai multe infractiuni si contraventii?
Mie unul mi s-a parut un nonsens de cand sunt prin politie, iar pana acum nu a reusit nimeni sa-mi explice ce treaba are prevenirea ,,cu constatarea" a cat mai multor infractiuni si compararea situatiei infractiunilor constatate pe anul, semestrul, trimestrul in curs cu aceiasi perioada a anului trecut.
Curand ne vom da seama ca toata populatia tarii are un membru in familie care a comis cel putin o infractiune.
Edited by Elvis, 07 December 2011 - 11:27 AM.
Posted 15 December 2011 - 01:38 PM
Din pacate in continuare se pune accentul pe o evaluare cantitativa si nu calitativa a muncii de politie, constand in: cate sanctiuni ai dat, cate infractiuni ai constatat, etc., in loc sa se puna accentul asa cum se face in EUROPA, pe PREVENIRE! Politistul trebuie sa fie omul de incredere al cetateanului, respectat in primul rand ca om si dupa aceea pentru ce este , si nu un bau-bau cu care mamele isi sperie copii!! Dar pana acolo mai e cale lunga, bine ca la modele ne luam dupa Elvetia, care e la vreo...suta de ani in fata noastra ca economie si constiinta civica!
Pai unde altundeva?? Un punct mai departe fata de Bucuresti n-au gasit, caci doar asa se poate consuma combustibilul in nestire, in timp ce patrulele trebuie sa faca economii de carburanti !!!!
Pai unde altundeva?? Un punct mai departe fata de Bucuresti n-au gasit, caci doar asa se poate consuma combustibilul in nestire, in timp ce patrulele trebuie sa faca economii de carburanti !!!!
Posted 20 December 2011 - 07:40 PM
Am si e o intrebare ...sau mai bine zis o poveste simpatica
m-am cam pus rau cu conducerea Sectorului ...politie de frontiera ....am cam refuzat anul trecut sa merg intr-o misiune in care trebuia sa fac vre-o 4 ore suplimentare ,,,,care ,adunate la alea 12 normale faceau 16 ....din care vre-i 13 trebuia sa stau numai pe afara ....la sfarsitul lui noiembrie ...nu era ordin scris al sefului de sector ....nu era nici o interventie ...doar bataie de joc ....in fine ....am vre-o sansa sa castig o contestatie a calificativului de serviciu ....in tara asta ???
Posted 21 December 2011 - 08:08 PM
Alex1234 singura sansa este ca instanta sa accepte sa-ti compare activitatea cu a altui coleg care are calificativul foarte bine.
Insa pixul in mana prostului este mitraliera.
Dar sansele sunt mici.
Eu te sfatuiesc sa faci contestatie in scris ,unde sa argumentezi cererea de schimbare a calificativului cu rezultatele pozitive obtinute.
Mie mi-a iesit o singura data, in cazul meu, si de mai multe ori in cazul altora.
Contestatia trebuie soliutionata de o comisie de la IPJ.
Daca ai norocul ca seful de comisie sa fie un politist adevarat ai sanse, daca dai peste unul care s-a nascut sef nu cred.
Sefii de obicei nu prea isi dau peste glezne.
Insa pixul in mana prostului este mitraliera.
Dar sansele sunt mici.
Eu te sfatuiesc sa faci contestatie in scris ,unde sa argumentezi cererea de schimbare a calificativului cu rezultatele pozitive obtinute.
Mie mi-a iesit o singura data, in cazul meu, si de mai multe ori in cazul altora.
Contestatia trebuie soliutionata de o comisie de la IPJ.
Daca ai norocul ca seful de comisie sa fie un politist adevarat ai sanse, daca dai peste unul care s-a nascut sef nu cred.
Sefii de obicei nu prea isi dau peste glezne.
Edited by Elvis, 21 December 2011 - 08:14 PM.
Posted 22 December 2011 - 04:38 PM
ASta e realitatea ... zice bine Elvis .
Posted 01 January 2012 - 06:32 PM
Elvis, on 07 December 2011 - 11:26 AM, said:
Pai si de unde vrei sa stie seful tau ce faci noaptea?
Pai suntem destul de aproape din punct de vedere statistic.
Anual se intocmesc cam 1 milion de dosare penale inregistrate la parchet si se aplica intre 4 si 5 milioane sa sanctiuni contraventionale.
Asta la o populatie activa (intre 15 si 64 de ani) de 9,7 milioane de locuitori
Concluzia: suntem un popor de infractori si contravenienti
Edited by Ecou, 01 January 2012 - 06:32 PM.
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users