Recomandari filme - Ce filme ati mai vazut in ultima vreme?
Posted 27 March 2011 - 06:21 PM
I Am Number Four, este un film S.F. care spune povestea a nouă copii cu puteri extraordinare şi-a însoţitorilor lor, singurii supravieţuitori ai unui război de pe planeta lor natală, Lorien. Ei s-au stabilit pe Terra, protejaţi fiind de o vrajă datorită căreia nu pot fi ucişi decât într-o anumită ordine. Duşmanii lor au ucis deja trei, iar protagonistul este, desigur, numărul patru. Acesta, care pe Pământ se va numi John Smith, se ascunde în oraşul Paradise, Ohio, unde va face tot posibilul să supravieţuiască şi să-şi învingă inamicii.
Posted 30 March 2011 - 11:17 AM
Filmul relatează povestea grupării de rezistenţă anticomunistă a lui Ioan Gavrilă Ogoranu, care a activat în Munţii Făgăraş în perioada de după instaurarea dictaturii comuniste în România.
Unul dintre cele mai bune filme romanesti produse recent.
Posted 30 March 2011 - 12:13 PM
Posted 30 March 2011 - 05:19 PM
Posted 31 March 2011 - 05:51 PM
Nu le-am vazut statuile prin frumoasa patrie.
In schimb domnul boc va fi mentionat in istorie .
Posted 07 April 2011 - 06:01 PM
L-am vazut aseara in 3D si a fost SUPER
Este un film super haios care, cu siguranta o sa va distreze.
Posted 07 April 2011 - 06:14 PM
Posted 10 April 2011 - 10:03 AM
Edited by georgedi, 10 April 2011 - 10:04 AM.
Posted 17 April 2011 - 01:33 PM
Just go with it
Posted 17 April 2011 - 03:04 PM
O comedie tipic Adam Sandler...... Mie mi-a placut mai mult ; 50 First Dates
....... pentru cine nu l-a vazut , chiar daca este un film mai vechi, il recomand .
Edited by Eduard, 17 April 2011 - 03:11 PM.
Posted 17 April 2011 - 04:52 PM
Posted 19 April 2011 - 04:54 PM
Big Mommas: Like Father, Like Son
Posted 25 April 2011 - 11:09 PM
Catalin, on 09 June 2010 - 11:32 AM, said:
Este un film cu Johnny Depp ce interpretează rolul lui John Dillinger, celebrul jefuitor de bănci din America anilor ‘30. Ce a ajuns inamicul public numărul unu şi este urmărit de un batalion de agenţi FBI conduşi de agentul Purvis interpretat de Christian Bale. Filmul nu rupe gura târgului, dar ce mi s-a părut interesant este că la final chiar și americanii au remarcat cultura românilor pentru trădare, astfel încât la sfârșitul filmului celebrul gangster este prins cu „ajutorul” unei românce.
Bine, extrapolând puteți vedea în film multe situații cu care se confruntă astăzi România și prin care americanii au trecut la aceea vreme, imediat după ce ieșiseră din recesiune.
Vă recomand să-l vedeți dacă aveți posibiltatea.
"Public Enemies"
In ceea ce priveste recomandarea mea, aceasta este Cartea lui Eli/Book of Eli (ruleaza acum pe HBO), care m-a impresionat mai ales pentru ca sunt mai credincios.
Posted 19 May 2011 - 10:02 PM
Allen Gamble si Terry Hoitz sunt doi detectivi new yorkezi cum nu se poate mai diferiti unul de celalalt, care sunt fortati sa lucreze in echipa din pricina unui incident public jenant in care a fost implicat cel de-al doilea. Allen Gamble este pasnic si calm, preferand siguranta muncii de birou in locul raidurilor periculoase de pe strazile metropolei si ingropandu-se in fiecare zi in hartii, in vreme ce Terry Hoitz este temperamental si dornic de actiune, simtindu-se impovarat de sarcina de a sta pe scaun si a se dedica activitatilor administrative cand exista atatia infractori care, o data capturati si trimisi in spatele gratiilor, i-ar putea asigura celebritatea si un statut privilegiat printre politisti. Singurul lucru care ii uneste pe cei doi camarazi este admiratia pentru politistii de top Danson si Highsmith, pe care ii adolatrizeaza si in locul carora si-ar dori sa fie. Insa atunci cand lui Gamble si Hoitz li se ofera oportunitatea de a se ridica la standardele inalte impuse de catre Danson si Highsmith, situatia nu evolueaza conform planului initial al celor doi.
Posted 22 May 2011 - 10:54 AM
Christine Brown, un ofiter de credite din Los Angeles, are o viata minunata alaturi de fermecatorul ei iubit, profesorul Clay Dalton. Asta pana intr-o zi, cand la banca vine dna. Ganush cerand o prelungire de credit, pe care Christine decide sa nu i-o dea, si asta doar ca sa-si impresioneze seful. Drept razbunare, Ganush o blesteama pe Christine, transformandu-i viata intr-un adevarat iad. Urmarita de un spirit malefic, tanara trebuie sa decida pana unde va merge pentru a scapa de blestem.
Edited by FANu 18, 22 May 2011 - 10:55 AM.
Posted 22 May 2011 - 09:58 PM
Posted 04 June 2011 - 07:34 PM
Posted 21 June 2011 - 08:19 PM
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users