Recomandari filme - Ce filme ati mai vazut in ultima vreme?
Posted 08 June 2010 - 09:24 PM
Bineinteles, acele fime ce credeti ca merita recomandate. Am tot cautat un film bun sa privesc si eu astazi, dar nu aveam nicio idee.
Deci, ce filme bune ati mai vazut in ultimul timp?
Posted 08 June 2010 - 09:45 PM
Mi-a plăcut că nu are acel happy-end ușor de anticipat și specific filmelor americane. Merită văzut.
Acesta este un trailer al filmului, pentru a-ți putea face o idee.
Posted 08 June 2010 - 10:09 PM
Posted 09 June 2010 - 09:01 AM
Cu toate astea, nu e vreun Steven Segal tipic in care unul ii sparge pe toti pentru ca i-a omorat anterior familia. Mie mi-au placut anumite faze din film.
Posted 09 June 2010 - 11:32 AM
Este un film cu Johnny Depp ce interpretează rolul lui John Dillinger, celebrul jefuitor de bănci din America anilor ‘30. Ce a ajuns inamicul public numărul unu şi este urmărit de un batalion de agenţi FBI conduşi de agentul Purvis interpretat de Christian Bale. Filmul nu rupe gura târgului, dar ce mi s-a părut interesant este că la final chiar și americanii au remarcat cultura românilor pentru trădare, astfel încât la sfârșitul filmului celebrul gangster este prins cu „ajutorul” unei românce.
Bine, extrapolând puteți vedea în film multe situații cu care se confruntă astăzi România și prin care americanii au trecut la aceea vreme, imediat după ce ieșiseră din recesiune.
Vă recomand să-l vedeți dacă aveți posibiltatea.
"Public Enemies"
Posted 09 June 2010 - 12:44 PM
Posted 11 June 2010 - 11:52 PM
Samuel L. Jackson face ca de obicei un rol excepțional.
Cam așa s-ar putea sintetiza filmul. Cât de departe se poate ajunge, trecând peste principii morale, etica și umanitate? De cealaltă parte, cât de departe poți merge pentru a-ți atinge scopul?
Un film bun, care în cea mai mare parte acțiunea se petrece în camera de interogatoriu, unde puteți vedea modalități de tortură etc dar cu toate astea nu poate fi catalogat ca un film violent. Poate mai mult este imprevizibil și tensionat.
Nu in ultimul rand, filmul evita banalul happyend si se opreste exact acolo unde trebuie.
Posted 12 June 2010 - 12:10 AM
Merita, e bun filmul!
Posted 12 June 2010 - 10:24 PM
Catalin, on 08 June 2010 - 09:45 PM, said:
Mi-a plăcut că nu are acel happy-end ușor de anticipat și specific filmelor americane. Merită văzut.
Acesta este un trailer al filmului, pentru a-ți putea face o idee.
Foarte bun filmul ,realist ,dar sa stii ca tipul a mai jucat in cateva filme ,nu este chiar necunoscut .In afara de asta a urmat o scoala militara adevarata .
Posted 12 June 2010 - 10:30 PM
Posted 23 June 2010 - 04:01 PM
Posted 24 June 2010 - 06:46 PM
Posted 24 June 2010 - 08:45 PM
Posted 03 July 2010 - 12:52 PM
E ceva mai vechi dar e super filmul. Mie mi-a placut foarte mult si l-am revazut de curand.
Ofiterii de la Tetragrammaton, ma duc cu gandul la "mascati".
Iar John Preston este inegalabil.
Posted 23 August 2010 - 07:43 PM
Posted 23 August 2010 - 07:54 PM
Posted 23 August 2010 - 09:05 PM
Mi-a placut foarte tare. Cine nu l-a vazut il recomand cu placere .
Edited by Eduard, 23 August 2010 - 09:16 PM.
Posted 25 August 2010 - 10:24 PM
Mr. Nobody
Posted 05 September 2010 - 10:02 AM
The WIRE -5 sezoane - 60 de espisoade filmate din 2002 in 2008. Ve-ti gasi in el toata gama muncii de politie (realitatea adevarata cu bune si rele) nu prostii gen CSI sau etc...
Posted 06 September 2010 - 04:30 PM
Un film care v-ar putea deschide apetitul pentru studiul viselor. E un film pe care îl trăieşti la intensitate maximă, ca pe un vis din care te trezeşti apoi complet întors pe dos.
Leonardo di Caprio, este un culegător de informaţii aflat într-o mare încurcătură, are ca singură soluţie de scăpare îndeplinirea unei misiuni extrem de dificile: plantarea cu succes a unei idei în capul altcuiva! Ultimul loc unde poţi "aranja" schimbarea este direct la sursă, în subconştientul celui vizat. Iar în somn, mai precis în visul lui, ai cele mai mari şanse de reuşită. Un somn de câteva ore poate însemna zile, luni sau chiar ani într-un vis. Poate că pentru un expert în „vânătoarea de vise” nu ar un lucru chiar complicat, dacă subconştientul său nu ar fi marcat de experienţele din trecut, materializate prin apariţia unor proiecţii (persoane din subconştient) incontrolabile şi destabilizatoare.
Un film interesant pe care nu trebuie să-l ratați!
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users