Jump to content

Parerea voastra despre iarba

26 replies to this topic

#21 Cristi

Investigator

• +Moderators
  • PipPipPipPipPip
  • 2,107 posts
  • LocationValcea

Posted 18 November 2011 - 09:11 AM

CmdPrompt, nu ai vrea sa iti spunem si cum si cand se organizeaza vreo actiune? Nu ai vrea sa stii cati politisti lucreaza la BCCOA, numele si adresa fiecaruia, daca se poate si poza? Nu ai vrea sa stii cum se dreseaza cainii politisti? Doamne, mare ti-e gradina...

#22 Cerasela

Devotat

• Members
  • PipPipPipPip
  • 864 posts
  • LocationBacau

Posted 18 November 2011 - 09:25 AM

View PostCmdPrompt, on 18 November 2011 - 12:59 AM, said:

si e mai simplu decat sa alerg politia prin oras si sa ii intreb pe fiecare in parte :) Ma refer la primu post. As fi intrat la sediu diicot sa ii iau la intrebari daca nu as ajunge cu un vito nemarcat pe urmele mele.

Eu personal chiar te rog sa mergi la politie sa intrebi cu siguranta o sa primesti multe raspunsuri :ner:
PS: sa ne povestesti si noua "mica aventura" cu toate detaliile de rigoare :naughty:

#23 bundesgrenzschutz

Forumist

• +Members
  • PipPip
  • 121 posts
  • LocationBucuresti

Posted 18 November 2011 - 10:50 AM

CmdPrompt, ce vrei tu mai exact sa intrebi!? Daca stim sau nu sa recunoastem persoanele sub influenta? Sau pur si simplu vrei sa stam la o barfa sa vezi ce credem noi despre asa=zisele droguri usoare si cum ii tratam pe cei care le poseda!?

Iti raspund anticipat la ambele: 1: Marea majoritate a politistilor (daca bineinteles nu sunt sobolani de birou, no offence pt ei) stiu sa recunoasca simptomele ierbii, cat si mirosul specific. Plus indiciile ;) foitze, filtru din pachetul de kent ;) (si tine cont ca eu sunt la rutiera de vreo 7 ani, deci nu pot decat sa imi inchipui cate *jmekerii* au invatat de exemplu cei de la BCCO )

2: Sunt ilegale. Asta inseamna ca daca vei fi gasit cu asa ceva la tine, vei suporta consecintele. Si ca o completare, eu personal nu am nimic impotriva drogurilor usoare pt ca ma uit in alte tari unde sunt legale si vad ca efectele nu au fost dezastruoase, insa atat timp cat la noi sunt interzise, iti recomand Amsterdam sau Jamaica pt maraciuca ;)

Sper ca am fost on-topic si iti doresc numai bine!

#24 Marius

poliția română

• +Members
  • PipPipPipPipPip
  • 4,169 posts

Posted 19 November 2011 - 01:44 PM

View PostCmdPrompt, on 17 November 2011 - 11:24 PM, said:

Ce educatie cu privire la droguri va baga pe gat la academie? :doh:
Iti vine sa crezi sau nu, ne spun ca este ceva ce ataca fiinta umana in cel mai inalt grad si care are legatura intensa cu psihicul, vointa si prostia umana.
De ce "prostie"?
Pentru ca toxicomanii nu iau droguri pentru placere, ei se drogheaza pentru ca sunt, de fapt, niste sclavi iar sclavia lor se bazeaza pe durere, nu pe placere.
Iar ce e mai grav este ca oricine devine dependent, multi chiar de la prima doza. Aproape nimeni nu trece de doua-trei doze fara a fi sclav deja … iar cu toate astea, in idiotenia lor nu percep niciodata pericolul.

#25 minutzu

Loial

• +Members
  • PipPipPip
  • 334 posts

Posted 19 November 2011 - 04:18 PM

=)
Tare topicul asta. No comment.

#26 teolucian63

Loial

• +Members
  • PipPipPip
  • 294 posts
  • LocationBucuresti-sector 4

Posted 19 November 2011 - 11:53 PM

CmdPrompt, daca tot nu a fost inchis topicul asta, imi permit sa-l completez pe Marius...in Academie se mai invata ceva(chiar daca eu nu am facut Academia, am avut de unde sa invat asta) si anume ca toti consumatorii de droguri, chiar si cele usoare, multi trec dupa o perioada la cele de "calibru mare", sunt VICTIME ale drogului, desi ei au ales aceasta cale, totusi sunt victimele substantelor respective si pentru a scapa de aceasta boala, trebuie nu numai tratament medicamentos(metadona sau Sintalgon), acesta trebuie corelat neaparat cu psihoterapie!
Si acum, dupa ce "s-a vorbit de funie in casa spanzuratului" , rog administratorul sa inchida acest topic, fiindca nu cred ca ar mai fi ceva de adaugat...

#27 axle15

Forumist

• Members
  • PipPip
  • 124 posts

Posted 19 November 2011 - 11:56 PM

"Amice ,esti...idiot" iti multumesc nene Iancule... pentru a ta nemuritoare "Caldura mare"...oare care-i legatura intre citatul din I.L..Caragiale si dl.CmdPrompt??? :ner:
...teolucian63 (stima!) ai fost la obiect cu neica CmdPrompt...a propos ,bai nea CmdPrompt!!!...pentru Academia de Politie ai nevoie si de Domnul I.L.Caragiale...asa ca ti-am citat din el ce-mi parea sugestiv pentru manifestarile dumitale...alea de natura intelectuala...ca dupa exprimarea dumitale "Ce educatie cu privire la droguri va baga pe gat la academie?"n-am dedus prea multa tangenta de-a dumitale cu mediul cult sau macar cu bunul simt de 7 ani...Academie e cu A , nu cu a...treci pe iarba olandeza....si fumeaz-o la ea acasa departe de orice tastatura....Stima domnilor colegi care l-au simtit pe don CmdPrompt!

Edited by axle15, 19 November 2011 - 11:59 PM.

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users