nu cred ca se pune problema ca cineva de aici sa isi bata copilul astfel incit sa il traumatizeze sau mai rau, insa exista si un fel de bataie cuntitlu de corectie sau pedeapsa. o sa vezi tu diferenta cind o sa ai unul
Caut ajutor pentru o problema
Started by Alexandruadrian, Nov 16 2011 08:18 PM
Violenta minori penalitati
62 replies to this topic
Posted 25 November 2011 - 10:58 PM
sunt multe feluri de a bate un copil, ti-am zis. daca ai avea unul ti-ai da seama exact despre ce vorbim. la teorie multi sunt doctori si au copii drogati pe strada. cunosc cazuri.
nu cred ca se pune problema ca cineva de aici sa isi bata copilul astfel incit sa il traumatizeze sau mai rau, insa exista si un fel de bataie cuntitlu de corectie sau pedeapsa. o sa vezi tu diferenta cind o sa ai unul
pina atunci stii tu: la teorie toti suntem tari, practica ne omoara.
Posted 25 November 2011 - 11:06 PM
asa o fi dar eu iti spun ca nici nu iti imaginezi cit iti schimba viata un copil incepind de la programul zilnic pina la modul inbcare vezi lucrurile, apreciezi situatiile si gindesti viitorul. de exemplu, personal, nu pot vedea imagini in care exista copii bolnavi sau defavorizati. ma doare sufletul de i-as lua cu mine acasa pe toti. de cind am copil lucrez gratuit ptr o fundatie ce are obiect protectia copiilor.
asat ca iti dau un exemplu, nu ca sa ma laud.
asat ca iti dau un exemplu, nu ca sa ma laud.
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users