Cazare în București sau în țară. Recomandări.
Started by lionn, Nov 03 2011 08:36 PM
În București cazare hotel MAI recomandare hoteluri preturi bune
12 replies to this topic
Posted 03 November 2011 - 08:36 PM
Curat, liniștit și un preț acceptabil.
Mă poate ajuta cineva cu o recomandare, părere sau idee referitoare la o astfel de locație în București, pentru o noapte?
p.s.Deși am căutat pe forum un astfel de subiect eu, cel puțin, nu am găsit, așa că am decis să deschid unul și sper să fie de folos tuturor celor care sunt interesați de astfel de informații în București sau în țară.
Mă poate ajuta cineva cu o recomandare, părere sau idee referitoare la o astfel de locație în București, pentru o noapte?
p.s.Deși am căutat pe forum un astfel de subiect eu, cel puțin, nu am găsit, așa că am decis să deschid unul și sper să fie de folos tuturor celor care sunt interesați de astfel de informații în București sau în țară.
Posted 03 November 2011 - 08:55 PM
Chiar asa ... un proaspat absolvent ce tocmai a primit repartie in Bucuresti, aceasta nefiind localitatea de domiciliu, oare poate incheia un contract de inchiriere pt o camera la hotelul MAI, in baza acelei sume pt chirie primite de la minister?
Ma gandesc daca ar fi posibil un astfel de artificiu, cel putin pt o perioada.
Ma gandesc daca ar fi posibil un astfel de artificiu, cel putin pt o perioada.
Posted 03 November 2011 - 11:11 PM
In Cluj-Napoca hotelul MAI se afla la complexul Colina de pe str Bucium FN. In acest complex se gaseste un restaurant si o sala de sedinte.
Hotelul se afla deasupra Sectiei IV Politie Manastur.
Tel 0264.425770 (preturile sunt o.k.)
Hotelul se afla deasupra Sectiei IV Politie Manastur.
Tel 0264.425770 (preturile sunt o.k.)
Edited by cipri83, 03 November 2011 - 11:12 PM.
Posted 21 May 2012 - 09:58 PM
Daca vrea cineva sa petreaca cateva zile intr-o pensiune similara cu cele din Franta sau Elvetia, chiar in centrul Bucurestiului, la preturi acceptabile (nu dati cu pietre, ca nu am zis ca este ieftin ca braga!) intrati pe siteul Pesiunii FLOWER´S.
In afara de faptul ca serviciile sunt la standarde occidentale, locatia este " cops friendlly" (adica, pt cei mai putin familiarizati cu engleza, inseama ca "politistii sunt bineveniti")
In afara de faptul ca serviciile sunt la standarde occidentale, locatia este " cops friendlly" (adica, pt cei mai putin familiarizati cu engleza, inseama ca "politistii sunt bineveniti")
Reply to this topic

1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users