Jump to content

O nouă specie: "cocalarii de tip wannabe", impostori şi parveniţi

cocalari wannabe impostori parveniti agenti de paza comunitari locali jandarmi

47 replies to this topic

#41 Cristi

Investigator

• +Moderators
  • PipPipPipPipPip
  • 2,107 posts
  • LocationValcea

Posted 25 February 2012 - 12:56 PM

Prietene, daca ai pasiuni din astea, de ce nu ti le tii pentru tine? La ce iti pui poze pe net in ipostaze gen Counter-Strike? De aia esti cocalar, ca te lauzi cu niste chestii cu care nu ar trebui. Nu vezi ca esti penibil? :doh:

#42 SWAT

Junior

• Members
  • Pip
  • 16 posts
  • LocationDr. Tr. Severin

Posted 25 February 2012 - 01:00 PM

Daca am dat-o in penibil imi cer mii de scuze dar nu vreau sa fiu politist sau ceva de genul. Doar recreez anumite chestii. Acum va arat pe cineva care indeplineste calitatile de wanna be. Asta e link-ul:http://www.facebook....100000738558917. Inca o data imi cer scuze daca sunt penibil. Va salut!

#43 Catalin

1*

• +Moderators
  • PipPipPipPipPip
  • 5,435 posts

Posted 25 February 2012 - 03:32 PM

Sunt curios ce chestie ai recreat în poza în care ți-ai pus cagula pe față și ți-ai tras o poză pe care ai postat-o pe „feisbuc”?

#44 serhente Garcia

Devotat

• +Members
  • PipPipPipPip
  • 653 posts
  • Locationbucuresti

Posted 25 February 2012 - 05:10 PM

recreeaza, nu re creaza ;)

#45 SWAT

Junior

• Members
  • Pip
  • 16 posts
  • LocationDr. Tr. Severin

Posted 25 February 2012 - 07:20 PM

Cagula o am de distractie ca ultimu' care a intrat la mine in baie era sa faca pe el. Incearca numai sa intri brusc peste cineva intr-o baie sa ii vezi reactia....dar in fine...as mai zice multe dar m-as multe nu isi au rostul. O ultima rugaminte am...sa se stearga postarea respectiva si data viitoare inainte sa mai apara vreunul care ma face cocalar fara sa ma cunoasca nu e om. Suntem oameni si trebuie sa ne respectam. Va salut!

#46 serhente Garcia

Devotat

• +Members
  • PipPipPipPip
  • 653 posts
  • Locationbucuresti

Posted 25 February 2012 - 07:35 PM

si data viitoare inainte sa mai apara vreunul care ma face cocalar fara sa ma cunoasca nu e om.

nimeni nu te poate FACE in vre-un anumit fel. de facut numai mama ta proprie si peronala te-a FACUT!!
cocalarismul SE CONSTATA ;) si cum printre noi sunt o gramada de agenti constatatori, deh, ce sa-i faci .... defect profesional, constata si ei, ce sa faca.

#47 Marius

poliția română

• +Members
  • PipPipPipPipPip
  • 4,169 posts

Posted 25 February 2012 - 07:49 PM

View PostSWAT, on 25 February 2012 - 07:20 PM, said:

Cagula o am de distractie ca ultimu' care a intrat la mine in baie era sa faca pe el. Incearca numai sa intri brusc peste cineva intr-o baie sa ii vezi reactia....
Fotograful s-a speriat? A facut pe el cand ti-a tras poza pt. Facebook? :naughty:

#48 arcan

Senior

• +Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,099 posts
  • LocationWild West

Posted 01 March 2012 - 02:19 PM

Are si baiatul ala o bruma de dreptate.Link-ul cu ala care ,,lucreaza la mascati,, este infiorator.

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users