Examen de absolvire 2011
Started by sheriffu, Oct 25 2011 07:13 PM
617 replies to this topic
Posted 08 December 2011 - 02:02 PM
daca cititi cu atentie o sa vedeti cateva nereguli in legatura cu noul oug :legea a fost promulgata de presedinte pe data de 2 decembrie desi ea a fost votata de parlament pe data de 5 decembrie in conditiile in care presedinte la senat este domnul geoana. dar dupa cum stiti si voi dl.geoana nu mai este presedinte din data de 25 noiembrie sau ceva de genul. cititi cu atentie toate astea pe site-ul scolii. noul oug a fost adoptat tacit in parlament in aceeasi zi cu legea privind maidanezii, chestia asta a facut-o publica cineva de la cnp in ziua de 25 nov cand a zis clar ca singurii injcadrati vor fi studentii de la academie si ca elevii de la scolile postliceale mai au de asteptat. " vorba lu caragiale tradare sa fie da s-o stim si noi" si treaba a fost scrisa acum mai bine de 150 ani
Posted 08 December 2011 - 06:02 PM
PcP, on 08 December 2011 - 12:25 PM, said:
Ne-au făcut-o cum au vrut ei...însă nu am înțeles și nu o să înțeleg cum de pentru cei de la academie au avut loc...sau poate că student sună mai bine față de elev...sau poate că au fost mai puțini....sau cine știe. Vacanță plăcută....urât de tot!!!
Cel mai probabil s-au gandit ca e o prostie si anapoda sa angajezi cu taraita, 2-3 oameni luna asta, 10 peste 2 saptamani, singura solutie fiind, probabil in mintea lor, doar incadrarea unei intregi promotii, a unui intreg colectiv deodata. Probabil de-asta au incadrat doar Academia, ei fiind 510 absolventi, de la toate armele, spre deosebire de scolile de subofiteri care numara 2000 de absolventi.
Al doilea motiv ar fi faptul ca daca Academia, ca universitate, nu organizeaza concurs de admitere si examen de licenta in fiecare an, isi pierde acreditarea ARACIS de la Ministerul Educatiei.
Nu cred ca au fost motive de genul "aia sunt mai frumosi decat ceilalti."
Posted 08 December 2011 - 09:26 PM
Trebuie sa stiti ca pe acest forum sunt acceptati numai oameni de onoare, care au ceva de spus, precum si cei cu bun simt care doresc sa discute civilizat, sa intrebe ori sa invete ceva, iar daca doriti sa va integrati in aceasta comunitate trebuie sa cititi si sa respectati Regulamentul acestui site.
Asta nu inseamna ca forumul exista doar pentru noi, ci doar ca dorim sa formam o comunitate bazata pe oameni care se respecta. Regulile nu sunt menite sa limiteze activitatea vreunui utilizator, ci doar sa impuna anumite standarde in ceea ce priveste modul de comunicare pe forum.
Daca vreuna din reguli nu coincide cu principiile voastre, sunteti invitati, fara nicio suparare, sa renuntati la frecventarea forumului. Postati numai daca sunteti siguri ca informatiile intereseaza si sunt intradevar utile celorlalti membri. Nu suntem pe un canal de IRC ci pe un forum, unde nu au ce cauta posurile ironice, mistocareala si bascalia ieftina, iar daca nu va puteti abtine cautati alte comunitati in care aceste lucruri sunt permise.
Multumesc pentru intelegere.
Asta nu inseamna ca forumul exista doar pentru noi, ci doar ca dorim sa formam o comunitate bazata pe oameni care se respecta. Regulile nu sunt menite sa limiteze activitatea vreunui utilizator, ci doar sa impuna anumite standarde in ceea ce priveste modul de comunicare pe forum.
Daca vreuna din reguli nu coincide cu principiile voastre, sunteti invitati, fara nicio suparare, sa renuntati la frecventarea forumului. Postati numai daca sunteti siguri ca informatiile intereseaza si sunt intradevar utile celorlalti membri. Nu suntem pe un canal de IRC ci pe un forum, unde nu au ce cauta posurile ironice, mistocareala si bascalia ieftina, iar daca nu va puteti abtine cautati alte comunitati in care aceste lucruri sunt permise.
Multumesc pentru intelegere.
Posted 08 December 2011 - 09:39 PM
Da..am înțeles..se pare că universitatea și-a luat măsuri de siguranță și pe de o parte ar trebui să vă considerați norocoși dacă se poate spune așa. În fine...faptul este consumat și legea lege. Să înțeleg că ești student promoția 2011 de ai reacționat prompt? Nu am vrut să sugerez că unii sunt mai frumoși ca alții...doar mă întrebam...și din câte se pare am primit și răspunsurile, logice de altfel. Baftă în continuare și numai bine!
Posted 08 December 2011 - 09:41 PM
Daca doriti sa va adresati direct ministrului o puteti face aici :
http://igas.ro/conta...layout=message.
http://igas.ro/conta...layout=message.
Edited by joepitesti, 08 December 2011 - 09:41 PM.
Posted 09 December 2011 - 09:27 AM
Totul e un spectacol incredibil. La care noi suntem niste spectatori relativ retardati in sensul ca nu putem face nimic. Dar fie asa cum zice Paznicu' Albastru.... Sarbatori Fericite, sa nu mancati prea multa pasca pt ca va imbatati si ne faceti de ras ministerul
)
Posted 09 December 2011 - 01:10 PM
blue1guardian, on 09 December 2011 - 12:26 AM, said:
Ben şi tuturor celor care vor da examenul luna asta, vă urez succes şi să ne împărtăşiţi din experienţa examenelor şi a primelor momente de muncă în operativ ! Multă baftă fraţilor ! 
Mersi. Bafta si voua pe viitor si rabdare de fier cu porcariile care se intampla. Imi pare rau, sper sa se rezolve situatia cat mai repede si nu o spun din complezenta sau ca asa ar fi amabil, ci o spun cu sinceritate ca doar am fost in aceeasi situatie cu totii si nu vorbesc in necunostinta de cauza.
Multa bafta !
Reply to this topic

1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users