Jump to content

Incadrarile din sursa externa in Politie

163 replies to this topic

#161 Cristi

anterior: Kmcoio

• +Moderators
  • PipPipPipPipPip
  • 1,885 posts
  • LocationValcea

Posted 14 December 2010 - 11:24 PM

prosecutor, procurorii doar confirma sau infirma solutiile organelor de cercetare penala...nu "dau" ei NUP-uri...stii macar ce inseamna aceasta prescurtare? Stii care sunt atributiile unui procuror? :naughty:

Edited by Kmcoio, 14 December 2010 - 11:25 PM.

#162 LORD

Devoted Member

• +Members
  • PipPipPipPip
  • 718 posts
  • LocationSUCEAVA

Posted 14 December 2010 - 11:34 PM

Prosecutor ,analizand postarile tale- nu trebuie sa fii mare psiholog- mi-am dat seama ca sentimentul tau se numeste FRUSTRARE. Banuiesc, de fapt sunt sigur ,ca ai facut si tu o plangere penala unde s-a dat N.U.P. si te oftici in draci pe motivul asta. Amice gandeste la rece, politistul administreaza probele, propune o solutie care este confirmata de procuror, deci toata,, opera de arta,, trece prin mai multe filtre. Pentru amplificarea sentimentului iti pot spune ca daca propuneai probe viabile ( adica conform normelor penale,utile si relevante) alta era solutia, dar asa stai pe forum si te superi ca vacarul pe sat, fie-mi iertata expresia. De fapt nu esti tu de vina, nici natura, colegii de forum ca iti dau importanta absolut nemeritata.

#163 cornelAllmighty

Junior Member

• +Members
  • Pip
  • 34 posts
  • LocationBucuresti

Posted 11 September 2011 - 12:38 PM

DUMNEZEU SA NE AIBA IN PAZA PE TOTI ! :doh: :doh:

#164 danezu

Registered User

• Juniors
  • 8 posts

Posted 10 December 2011 - 10:35 AM

Fiind primul post va salut cu respect! ( politisti sau nu).Referitor la topic sunt multe de spus.Personal cred ca e o mare tampenie cu incadrarile din civili, care ne afecteaza din multe puncte de vedere si pe termen indelungat.De ex. intr-un ipj din sud au angajat un profesor de istorie la i.c. cand infractionalitatea e dominata de furturile de subzistenta si infractiunile cu violenta.Deasemenea au angajat din randul rromilor pentru a lucra in comunitatile cu populatie rroma si fac exact opusul, fara un real sprijin.Mai bine promovau un agent capabil si cu experienta ca sunt destui cu facultati (si nu de horticultura).Nu am nimic cu cei care in prezent ne sunt colegi si mai ales cand isi fac treaba, dar o scoala de politie absolvita iti determina comportament, respect, intelegerea mecanismelor, tacticile necesare meseriei, etc.( nu mai zic ca si dupa 11 ani imi aduc aminte cu placere de ce impact fantastic au avut noile cunostinte - cele privind meseria de politist si toate activitatile din scoala, din programa si "pe langa")
Consider ca recentele disponibilizari trebuiau indreptate catre cei proveniti din sursa externa ( nu uitati e o parere personala si am pretentia de a fi perfecta si univeral acceptata).Ce sa mai zic de cei care trebuie sa termine scoala de politie si-i amana tinandu-i acasa sa ceara bani de suc la parinti.

Reply to this topic

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users