Jump to content

Nu conteaza ceea ce stii, ci doar ceea ce poti dovedi!

informatii dovezi serviciu dezinformare manipulare informari clanuri interlope

9 replies to this topic

#1 Catalin

1*

• +Moderators
  • PipPipPipPipPip
  • 5,435 posts

Posted 18 October 2011 - 10:13 PM

Astăzi directorul SRI a fost audiat la Parlament în legătură cu activitatea instituţiei pe care o conduce în privinţa acestei obsesii naţionale indusă de prompteriste şi analiştii lui peşte prăjit, ce habar nu au pe ce lume trăiesc, sunt proşti ca noaptea, dar îşi dau cu părerea despre lucruri ce le sunt total străine.
Evident că domnul George Maior şi-a aparat instituţia, dar a simţit nevoia să-şi dea şi el cu părerea, aruncând nişte săgeţi către Poliţia Română.

Priviţi aici ce a declarat directorul SRI şi ce a răspuns ministrul de interne:

Oare ditamai directoru SRI-ului, nu are un minim de cunoştiinţe juridice? El nu o fi aflat până acum că e o diferenţă majoră între o informaţie şi o probă dintr-un dosar de cercetare penală?
Poate să facă el câte hărţi va dori, că în baza lor nu va fi nicodată vreun interlop condamnat !

Să-i spună cineva şi lui, că: NU CONTEAZĂ CEEA CE ŞTII, CI NUMAI CE POŢI DOVEDI!
Şi că e diferenţă mare între o informaţie şi o dovadă dintr-un dosar penal.

Nu ar fi rău nici dacă s-ar mai interesa să afle cam cât de bune sunt acele informări cu care se laudă (după părerea mea, chiar şi ca număr sunt foarte puţine) şi că majoritatea ajung după ce treaba e consumată/răsuflată, sau după ce deja s-a început urmărirea penală în dosar ori că în general sunt fără vreo valoare operativă reală.

În ulima vreme s-a creeat aşa o ... falsă impresie faţă de serviciul român de informaţii, conform căreia ăştia ar fi un fel de miezul din fanta, spuma berii sau mai ştiu eu ce ...
Numai cei ce nu au văzut vreodată şi nu au avut contact cu deosebitele informări ale celor de la SRI, pot cădea într-o astfel de capcană, pentru că cei ce au contact cu astfel de documente pot confirma că în marea lor majoritate sunt doar maculatură.

Binînţeles că ministrul de interne, după cum ne-a obişnuit, abia leagă câteva cuvinte ... deci ce pretenţii mai putem avea, ca el să-şi apere oamenii şi să-i spună directorului că se umflă aiurea-n pene.

#2 lionn

Loial

• +Members
  • PipPipPip
  • 264 posts

Posted 18 October 2011 - 10:35 PM

Cine era tipul ăla...ăla de a apărut în clip după Maior... că pe mine m-a umflat râsul când l-am văzut. Ha! Auzi la el: Și noi avem foarte bine documentate grupările... :ner:

#3 Catalin

1*

• +Moderators
  • PipPipPipPipPip
  • 5,435 posts

Posted 18 October 2011 - 10:43 PM

Îţi dai seama numai după moaca lui că foloseşte nişte termeni complet străini pentru el, de care habar nu are ce presupun. Trebuie să fie destul de naşpa pentru el, să vorbească despre "documentare", fără să aibă habar de ce presupune acest lucru.

Ştiţi ce e rău? Faptul că omul de rând, priveşte şi vede aceste manipulări şi dezinformări pe la televizor şi neştiind despre ce e vorba, crede prostiile pe care le văde şi rămâne cu falsa impresie conform căreia:
  • domnule SRI-ul îşi face treaba, a trimis informări către poliţie, dar ăia nu le-au luat în seamă şi din cauza asta interlopul nu e la beci !
Şi în realitate nu e deloc aşa.

Omul de rând ar trebui să ştie că degeaba face domnul director Maior hărţi şi informări, degeaba se ştie şi se vorbeşte pe la colţuri despre cineva că e interlop, pentru că nu poate fi reţinut şi băgat la puşcărie pe baza unor bârfe de la colţ de stradă. E nevoie de dovezi, care nu sunt acelaşi lucru cu informările sereiştilor.

#4 maxu08

Senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,854 posts

Posted 18 October 2011 - 11:15 PM

da, dar daca ai in vedere proiectul de lege prin care ofiteri SRI pot deveni organe de cercetare penala atunci vezi toate astea intr-o noua lumina. in sintagma " siguranta nationala" poti baga orice- momentan au bagat presa, evaziunea fiscala si urmeaza clanurile interlope. deci, sri se va ocupa de toate astea.

ptr cei mai batrini: va suna cunoscut?

#5 dcrist

Loial

• Members
  • PipPipPip
  • 256 posts
  • LocationBucuresti

Posted 19 October 2011 - 09:36 AM

Oooo da, si cum au si ei o multime de agenti 00..... o sa iasa ceva beton :ner:

#6 frank

clona Tiesto

• Banned
  • 99 posts

Posted 19 October 2011 - 11:07 AM

DE-A DREPTUL HILAR:)))

#7 lionn

Loial

• +Members
  • PipPipPip
  • 264 posts

Posted 19 October 2011 - 12:06 PM

Ba eu zic că e foarte bine dacă se procedează așa. În felul acesta ne îndreptăm cu pași repezi către momentul 89 ...să terminăm odată cu bâlciul ăsta de trei lei.!!!

#8 teolucian63

Loial

• +Members
  • PipPipPip
  • 294 posts
  • LocationBucuresti-sector 4

Posted 19 October 2011 - 01:33 PM

Buna ziua tuturor! Ce a uitat d-nul Maior sa ne spuna este numarul de "interventii" facute de subordonatii dansului vis-a-vis de anumiti interlopi pe care onor serviciul pe care-l conduce i-a recrutat( te umfla rasul-auzi recrutat...practic sunt niste hoti cu legitimatie) si care au anumite probleme cu legea...Ganditi-va ca acei sri-sti nu vin decat pe cale ierarhica, iar anumitor capete "incoronate" de pe la noi, le tremura desuu-rile(evident cei care se simt cu musca pe caciula) cand sunt contactati(neoficial,desigur) de respectivii sri-sti...sau se incheaga "cumetrii" ...Poate am fost prea acid dar asta este realitatea...
Daca le mai acorda si dreptul de a deveni organe de cercetare penala, atunci sa te tii....

#9 Marius

poliția română

• +Members
  • PipPipPipPipPip
  • 4,167 posts

Posted 19 October 2011 - 01:52 PM

Teo, te rog sa ne spui si noua daca in anii in care ai lucrat la CO ai vazut vreodata vreo informare venita de la SRI.
Eu unul, in apropae 15 ani de politie nu am vazut asa ceva si nici nu am auzit vreun coleg din cadrul formatiunilor operative sa fi primit vreodata. Chiar nu imi dau seama unde a trimis dl. Maior aceste informatii "pretioase".

#10 teolucian63

Loial

• +Members
  • PipPipPip
  • 294 posts
  • LocationBucuresti-sector 4

Posted 19 October 2011 - 02:13 PM

Buna Marius, nici eu nu am vazut vreo informare de la cei de la sri, ori de la alt serviciu de informatii...acestia furau informatiile de la noi, ori ne trimiteau dupa vreun flagrant "date si indicii" despre persoanele pe care noi tocmai le "priponisem"...
In schimb despre acele "interventii"....acestea veneau mai des de la fostul "2siunsfert" , iar daca era vorba de vreun arab, aparea si sri-ul pe fir...

Iar chestia asta cu "documentarea" gruparilor interlope, ea se face, dar in interesul partidului de la putere...doar din 4 in 4 ani sunt campanii electorale....asa se afla "afacerile" acestora, se trimit avertismente, care bineinteles sunt luate in serios si toata lumea are de castigat....Practic nu exista grupare de tip mafiot sa nu aiba in spate un sri-st, un parlamentar, pe cineva din guvern si nu in ultimul rand din politie( numai oameni precum bine a spus serhente Garcia-Soric) insa sefi mari si f.mari!!!!
P.S. Am uitat sa adaug pe cei din faimosul serviciu de informatii al MAI( nu toti, caci peste tot sunt uscaturi...)

Reply to this topic

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users