ghici, on 03 June 2010 - 06:09 PM, said:
CUM ÎL CONDUCI LA SEDIUL POLIȚIEI DACĂ NU L-AI SCOS DIN MAȘINĂ ? mi-au plăcut citatele din LEGE ,sunt impresionat la fel de tare ca și respectivul conducător auto ...
CHIAR NU VREȚI SĂ ÎNȚELELEGEȚI CĂ ÎN MOMENTUL ÎN CARE FORȚEZI PORTIERA EȘTI ”CAMPION” _217 c.p.
Acele întrebări ale tale sunt la mișto, asta în condițiile în care eu ți-am răspuns cât se poate de obiectiv și frumos. Dacă printr-un astfel de post tu consideri că participi la o discuție civilizată bazată pe argumente, atunci eu te asigur că stima și respectul tău mă lasă indiferent. Mai repet încă o dată, respectul se câștigă.
Cât despre discuțiile pe care le porți cu judecători, procurori sau avocați, eu sincer nu le consider ca fiind un argument viabil, cu atât mai mult cu cât nu cunoșteai nici măcar prevderea legală ce îi conferă polițistului dreptul de a conduce cu forța o persoană la sediul poliției. Și dacă respectivii te-au întrebat la fel cum ai făcut-o și tu aici, iar tu nu ai știut să le indici ce prev. Lg.218/2002 e și normal să-ți dea acel răspuns.