Jump to content

Modalitati de actiune in situatii neobisnuite

177 replies to this topic

#161 arcan

Senior

• +Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,098 posts
  • LocationWild West

Posted 01 February 2012 - 07:02 PM

Sincer...mi se pare o sceneta realizata pentru camere.Vi se pare reala treaba? Mie nu...
Dar, este evident, parerea mea...

Edited by arcan, 01 February 2012 - 07:05 PM.

#162 Dau

Forumist

• +Member
  • PipPip
  • 113 posts
  • LocationGalaţi/București

Posted 01 February 2012 - 08:43 PM

Pare regizată.

#163 arcan

Senior

• +Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,098 posts
  • LocationWild West

Posted 01 February 2012 - 10:35 PM

Probabil(daca e regizata) este un film de instruire a tinerilor politisti.... :hmmmt:

#164 Kayne

Devotat

• Members
  • PipPipPipPip
  • 691 posts
  • LocationBUH

Posted 01 February 2012 - 11:09 PM

mare fake pentru emisiune... :)

#165 bozo

Devotat

• +Members
  • PipPipPipPip
  • 744 posts
  • LocationBucuresti

Posted 08 February 2012 - 12:00 AM

regizata clar... in realitate nu cred ca mai puneau mana pe el

Edited by bozo, 08 February 2012 - 12:12 AM.

#166 Dan

Dan

• +Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,675 posts
  • LocationMangalia

Posted 08 February 2012 - 08:40 AM

Nu este absolut nimic regizat. Este vorba de reality show-ul britanic Traffic Cops difuzat pe BBC în anul 2011. Verificaţi dacă vreţi. Cu toate acestea spun şi eu ce a spus Eduard, poliţistul care a întors spatele şoferului a făcut o greşeală imensă.

#167 bozo

Devotat

• +Members
  • PipPipPipPip
  • 744 posts
  • LocationBucuresti

Posted 08 February 2012 - 09:42 AM

mie mi se pare ca l-au prins cu noroc atunci... Nu mi se par prea buni... Doar ca au dotare si sunt multi (observati cati sunt si cat de repede a ajuns inca un echipaj).

#168 Dan

Dan

• +Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,675 posts
  • LocationMangalia

Posted 08 February 2012 - 10:09 AM

Noroc, inspiraţie, dotare dar şi respectul sunt ceva caracteristici ce ies în evidenţă. Şi poate şi solidaritatea colegilor. Ceva ce la noi rareori vezi din păcate. Cei păţiţi ştiu despre ce vorbesc.

#169 bozo

Devotat

• +Members
  • PipPipPipPip
  • 744 posts
  • LocationBucuresti

Posted 08 February 2012 - 10:29 AM

totul e bine cand se termina cu bine.

Pot sa evidentiez cateva greseli, cu scop educativ, nu critic:

Persoana incatusata mai ales cea care se poarta ca in cazul de mai sus nu se tine de catuse, de haine, sau de oriunde ar putea sa se zmuceasca, ci se tine de brat, limitand mobilitatea acesteia, sau una din prizele facute cu doua maini.
La controlul corporal nu se baga mana direct in buzunar, inainte de asta pipai cu grija pe exterior sa te asiguri ca nu e vreo seringa, cutit sau orice alt obiect in care te poti intepa, si in cazul de fata trebuia sa il faca cu suspectul in pozitia culcat. Cei care lucreaza in zone cu drogati stiu despre ce e vorba.

Edited by bozo, 08 February 2012 - 10:34 AM.

#170 arcan

Senior

• +Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,098 posts
  • LocationWild West

Posted 08 February 2012 - 11:53 AM

DE acord cu o singura exceptie: tinand-ul de catuse, il controlezi mult mai bine prin ridicarea lor.De brat ai nevoie de mai multa forta...

#171 Warren

Junior

• Members
  • Pip
  • 23 posts
  • LocationGiurgiu

Posted 08 February 2012 - 12:21 PM

o înrebare ? ce faci în cazul în care dai semnal de oprire unui auto de orice fel (să zicem că șoferul oprește) , iar soferul se închide în mașină și nu stă de vorbă cu tine ? spre examplu se culcă .
In situatia de fata recomandat ar fi sa intrebati un politist de rutiera, caci el se poate confrunta cel mai des cu asa ceva si ar trebui sa va spuna *conform PRO-PS/PR 05 cap VI, lit H*
1. "Atentie, va rugam sa coborati din autovehicul...Vom folosi forta!"
2. *sariti peste* :)) deoarece ar trebui montat un dispozitiv care sa sparga pneul la deplasarea fata/spate
3. se aplica substante lacrimogene prin dispozitivul de aerisire
4. daca nici asa nu merge se procedeaza la deschiderea portierei/spargerea geamului si deschiderea ei si extragerea fortata a individului din auto
*treburile de mai sus se aplica in orice cazuri in care soferul se inchide in masina si refuza sa se supuna indicatiilor legitime ale politistului, fie el un simplu contravenient sau chiar infractor
*daca vine apoi avocatul la tine si iti spune "Bad cop! Bad cop! no donut" iii arati frumos procedura si iii arati usa :)

#172 bozo

Devotat

• +Members
  • PipPipPipPip
  • 744 posts
  • LocationBucuresti

Posted 08 February 2012 - 12:40 PM

foarte buna indormatia!
daca ai procedura pune aici sa fie la indemana, si chiar putem sa facem un topic separat.

#173 Dan

Dan

• +Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,675 posts
  • LocationMangalia

Posted 08 February 2012 - 05:08 PM

Eu nu sunt de acord să fie pusă aici procedura. Toate procedurile se găsesc pe intranet şi pot fi accesate de orice poliţist. Pe aria publică nu facem decât să le dăm idei beţivanilor. Părerea mea. Acum ceva timp se discuta ceva în acest gen iar un coleg a postat faptul că se pot chema colegii de la SPIR care au în manualul de proceduri printre altele faptul că pot sparge geamul autoturismului în astfel de cazuri.

#174 bozo

Devotat

• +Members
  • PipPipPipPip
  • 744 posts
  • LocationBucuresti

Posted 08 February 2012 - 05:23 PM

de ce? Ca vede toata lumea ca nu are rost sa te ascunzi in masina si sa te incui, ca politia tot te va scoate de acolo?
Daca e clasificata ai dreptate, daca nu, chiar e bine sa stie toata lumea ce se poate intampla daca se incuie in masina.

#175 arcan

Senior

• +Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,098 posts
  • LocationWild West

Posted 08 February 2012 - 08:44 PM

Exista speta asta chiar aici pe la inceput daca nu ma insel...

#176 Warren

Junior

• Members
  • Pip
  • 23 posts
  • LocationGiurgiu

Posted 09 February 2012 - 08:00 PM

Eu nu am sa postez procedura pe internet, consider ca este un document nedestinat publicitatii, pe care un civil n-are decat posibilitatea sa-l interpreteze (sunt destule minti luminate).
Cu tot respectul, va sugerez, celor interesati sa roage un coleg de rutiera sa le arate aceasta procedura.

#177 Dan

Dan

• +Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,675 posts
  • LocationMangalia

Posted 24 February 2012 - 07:43 PM

Un incident banal, mai precis o tamponare în trafic, între un bărbat cu o maşină de teren care a lovit o altă maşină în care se aflau 5 persoane s-a transformat în luptă de stradă între protagonişti în loc. Vărăşti jud. Giurgiu. La faţa locului unul dintre poliţiştii care au intervenit a folosit pistolul din dotare, trăgând mai multe focuri în plan vertical.

Edited by Dan, 24 February 2012 - 07:44 PM.

#178 maxu08

Senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,854 posts

Posted 15 March 2012 - 02:12 PM

am postat un articol tematic pe blog http://blog.procese-avocat.ro/?p=610 Raspunderea politistilor
masa, dansul si criticile postati-le aici pentru ca imi este mai la indemina sa le citesc.

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users