Jump to content

Modalitati de actiune in situatii neobisnuite

177 replies to this topic

#1 ghici

Forumist

• Members
  • PipPip
  • 150 posts

Posted 29 May 2010 - 02:22 PM

o înrebare ? ce faci în cazul în care dai semnal de oprire unui auto de orice fel (să zicem că șoferul oprește) , iar soferul se închide în mașină și nu stă de vorbă cu tine ? spre examplu se culcă .

revin cu o completare . ești la un post de poliție,sau într-un orășel mic de provincie.

#2 Horia

Forumist

• +Members
  • PipPip
  • 163 posts

Posted 30 May 2010 - 08:28 AM

Care e diferenta daca esti la un post de politie ori un orasel mic de provincie?

In primul rand informezi seful. El trebuie sa-ti spuna ce masuri trebuie luate. :D

#3 ghici

Forumist

• Members
  • PipPip
  • 150 posts

Posted 30 May 2010 - 07:19 PM

diferența este că în 99% din cazuri te descurci singur ,iar șeful de fiecare dată este ocupat cu lucruri mai importante cum ar fi : situații urgente ,raportări la fel de urgente ,etc . Iar acest timp tu ești în stradă ,trebuie să aplici o măsură legală , ai spectatori (care ghici ce fac pe margine?) .
dacă dorți stimați colegi o să vă mai adresez și alte întrebări la fel de GHICI ?

#4 Marius

poliția română

• +Members
  • PipPipPipPipPip
  • 4,167 posts

Posted 30 May 2010 - 07:24 PM

Sunt multe necunoscute care pot influenta modul de actiune.
Ex: Motivul pt care este oprit respectivul conductor auto. Daca a comis o contraventie sau o infractiune, etc. ??? :hmmmt:

#5 Miadry

Devotat

• Members
  • PipPipPipPip
  • 884 posts
  • LocationBraila, Romania

Posted 30 May 2010 - 08:36 PM

Pai daca nu se supune cererii politistului de a-i prezenta actele, asta-i nu e contraventie? :hmmmt:
Spuneti-mi voi, ca eu nu ma pricep la legislatie, dar nu poate sa fie in regula chestia asta.

#6 ghici

Forumist

• Members
  • PipPip
  • 150 posts

Posted 31 May 2010 - 10:38 AM

chiar dacă este infracțiune ... ai dreptul să-i forțezi portiera? și dacă ai voie să -i forțezi portiera unde scrie ?

văd că uitati un mic amănunt ; ai spectatori pe margine și trebuie să aplici o măsură legală : legitimare, și eventual sancționare . și pentru a vă ușura problema , totul se petrece într-o localitate ,sau cartier cu mulți rromi .

Edited by ghici, 31 May 2010 - 10:50 AM.

#7 dunelu

Senior

• +Members
  • PipPipPipPipPip
  • 2,079 posts
  • LocationBacau

Posted 31 May 2010 - 08:15 PM

Domnu* Ghici tu tii cu...ursul!!!

#8 Marius

poliția română

• +Members
  • PipPipPipPipPip
  • 4,167 posts

Posted 01 June 2010 - 09:02 AM

Domnu' ghici, probabil vrea sa afle ce i se poate intampla in cazul in care procedeaza asa.

De exemplu, uite cum au procedat cativa politisti din Bucuresti intr-un caz asemanator.
Felicitari pt modul de actiune!

#9 Viorake

Forumist

• +Members
  • PipPip
  • 58 posts

Posted 01 June 2010 - 01:29 PM

View PostMarius, on 01 June 2010 - 09:02 AM, said:

De exemplu, uite cum au procedat cativa politisti din Bucuresti intr-un caz asemanator.
Felicitari pt modul de actiune!

Cu mentiunea ca individul a fost introdus in masina neincatusat si fara a i se efectua control corporal in prealabil si mai mult decat atat politistii s-au multumit sa asigure portierele insa nicunul nu s-a urcat impreuna cu persoana pe bancheta din spate.

Edited by Viorake, 01 June 2010 - 01:32 PM.

#10 Miadry

Devotat

• Members
  • PipPipPipPip
  • 884 posts

Posted 01 June 2010 - 02:28 PM

View Postghici, on 31 May 2010 - 10:38 AM, said:

chiar dacă este infracțiune ... ai dreptul să-i forțezi portiera? și dacă ai voie să -i forțezi portiera unde scrie ?

văd că uitati un mic amănunt ; ai spectatori pe margine și trebuie să aplici o măsură legală : legitimare, și eventual sancționare . și pentru a vă ușura problema , totul se petrece într-o localitate ,sau cartier cu mulți rromi .

Da, are dreptul sa-i forteze portiera si are dreptul sa-i arda si una asa ca sa-i scoata fitzele din cap. :angry:
Daca soferul e tampit trebuie tratat ca atare. Parerea mea.

#11 scorillo

Banned

• Banned
  • 68 posts
  • LocationBucuresti

Posted 01 June 2010 - 03:54 PM

La speta lui @Marius trebuia sa se auda zornait de catuse :angry: .

#12 ghici

Forumist

• Members
  • PipPip
  • 150 posts

Posted 01 June 2010 - 07:03 PM

salut , revin , nu țin cu ursul ! ați uitat ce am întrebat ; vă rog pe toți să recitiți întrebarea! insist să-mi răspundeți :CARE ESTE PREVEDEREA LEGALĂ ÎN CARE ESTE SPECIFICAT FAPTUL CĂ POȚI FORȚA PORIERA !
cu respect pentru domnul Marius eu ,ghici ,SUNT POLIȚIST !
prin întrebările pe care le pun încerc să VĂ arăt că sunt carente grave în proceduri și legislație .

pentru domnul Marius ,cu același respect ,am văzut filmulețul ,dar eu știu cum trebuie procedat în cazul în care conducătorul auto coboară din vehicul .

Edited by ghici, 01 June 2010 - 07:03 PM.

#13 ghici

Forumist

• Members
  • PipPip
  • 150 posts

Posted 01 June 2010 - 07:38 PM

apropo ,știu cum trebuie procedat și regulamentar și legal !

#14 dunelu

Senior

• +Members
  • PipPipPipPipPip
  • 2,079 posts
  • LocationBacau

Posted 01 June 2010 - 08:43 PM

Autoturismul este un bun mobil si nu necesita mandat de perchezitie,asa ca ii fortezi portiera il imobilizezi si-l duci la sectie. Ei ce zici? A fost greu?

#15 ady1

Junior

• +Members
  • Pip
  • 43 posts

Posted 01 June 2010 - 10:31 PM

View Postdunelu, on 01 June 2010 - 08:43 PM, said:

Autoturismul este un bun mobil si nu necesita mandat de perchezitie,asa ca ii fortezi portiera il imobilizezi si-l duci la sectie. Ei ce zici? A fost greu?
mare dreptate,multi dintre colegi nu stiu asta si ingheata in astfel de situatii!!

#16 Elvis

Senior

• +Members
  • PipPipPipPipPip
  • 3,168 posts
  • LocationCRAIOVA

Posted 02 June 2010 - 12:12 AM

Domnule ghici eu zic sa il astepti si cu un ceiut de plante medicinale.
Pai decat sa planga mama ta mai bine sa planga masa. :emo-yessir:

#17 ghici

Forumist

• Members
  • PipPip
  • 150 posts

Posted 02 June 2010 - 03:30 PM

cu respect ,pentru domnul Dunelu ; sunte-ți în eroare domnule coleg .nu îi poți forța portiera! nu crezi ? întreabă un judecător sau un procuror ! o să ai o surpriză când o să afli că nu poți să faci ce ai sugerat dumneata . cu un avocat mediocru te face praf respectivul conducător auto . încă odată mă repet ,cu scuzele de rigoare UNDE SCRIE ( mă refer_care este prevederea legală ) CĂ ACOLO ÎN STRADĂ POLIȚISTUL, POATE SĂ FORȚEZE PORTIERA .
întreb încă odată :cum procedezi să-l scoți pe șofer din mașină repede ,eficient și fără se te faci de c_ _ _t .acolo în stradă ,unde ești singur ,în prezența acelor ”martori” care pot deveni oricînd ostili ?
vă reamintesc stimați colegi că 70%( poate) din colegii noștrii lucrează singuri pe schimb la un post de poliție .

#18 Catalin

1*

• +Moderators
  • PipPipPipPipPip
  • 5,435 posts

Posted 02 June 2010 - 03:39 PM

De ce nu îi poți forța portiera?

#19 Marius

poliția română

• +Members
  • PipPipPipPipPip
  • 4,167 posts

Posted 02 June 2010 - 04:04 PM

ghici devii plictisitor!

#20 Miadry

Devotat

• Members
  • PipPipPipPip
  • 884 posts

Posted 02 June 2010 - 06:23 PM

Domnul Ghici, luminati-ne. Care este solutia?

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users