Cred ca dusmanul cel mai mare al politiei nu zace-n guvernantii ( de cacao ,sa nu zic kkt consistent ) nostri ci in noi ca si institutie si colegi...fiindca nu putem sa ne distrugem "tumorile" .
Un exemplu ? Iata :
http://www.evz.ro/de...si-a-tr-95.html ( comentariul meu:: Pintea ? Tot de "bip" ai ramas !!!! ).Zilele acestea am reusit sa ma cunosc/sa discut cu niste colegi din I.P.J.Hunedoara-Politia Hunedoara-Biroul O.P.-Siguranta Publica (se aude bah 2:15 ?!) care ar cam spune ceva despre mun.Hunedoara gen Cluj

.
Asta e Politia noastra;un coleg prigonit de-al nostru poate fi "omorat" moral cu succes dar sefii nostri

"imortali" ba ,chit ca o traseista este mai OK ca si ei si asta din toate punctele de vedere!!!
A propos de Cluj : un gunoi de grajd este mixul ala de sefi

care-l agreseaza pe dl.ag .Todea.
Bravo ,domnule coleg Todea!!!!!!!!!!!!!!
Moderator edit
Aici e articolul integral :
EPURARE STALINISTĂ în Poliţia Cluj: continuă persecuţiile împotriva agentului care şi-a tras superiorul pe dreapta
Agentul Sergiu Todea l-a oprit în trafic pe comisarul-şef Cristian Pintea, care, la volanul unui BMW, n-a acordat prioritate pietonilor. Din acel moment, a început prigoana şi anchetele disciplinare. Acum, lui Todea i se reproşează că nu şi-a anunţat şefii că se însoară.
Răzbunarea șefului poliției clujene care a fost oprit în trafic de un agent de poliție a ajuns la episodul doi. Agentul Sergiu Todea a ajuns din nou în fața unei comisii de disciplină din cauza faptului că, în anul 2009, când s-a căsătorit, nu a întocmit un raport prin care să anunţe faptul că s-a cununat.
"Numai probleme am avut că am vrut să aplic legea. Acum nu mă apără nimeni și sunt singur în fața unui sistem. Da, este adevărat că mă cercetează din nou pentru faptul că nu am anunțat în 2009 că mă însor și că nu am scris în declarația de avere ce salariu are soția", a fost scurtul comentariu făcut de polițist.
Agentul Sergiu Todea a ajuns oaia neagră a IPJ Cluj după ce l-a oprit în trafic pe comisarul șef Cristian Pintea, prim adjunctul șefului Poliției Cluj, care nu a acordat prioritatea unui pieton care traversa strada prin loc marcat. Pentru aceasta, agentul Todea a fost deja sancționat disciplinar cu „mustrare scrisă" pentru că nu a avut un comportament corespunzător la serviciu. La momentul respectiv, Pintea a scăpat nepedepsit. Însă polițiștii susțin că în cazierul auto al comisarului șef Pintea sunt mai multe sancțiuni pentru depășirea limitei de viteză.
Acuzat că nu a cerut voie să se căsătorească
După ce EVZ a relatat cazul, şefii Poliției Cluj au început o verificare amănunțită a activității și a vieții de familie a agentului Todea. Ca și în povestea cu "de ce nu ai șapcă", IPJ CLuj a decis formarea unei comisii de anchetă care să verifice activitatea profesională și viața familială a agentului Todea. Conluziile inspectorilor sunt halucinante putând sugera că Poliția Română nu s-a modernizat deloc.
Noua anchetă disciplinară împotriva polițistului cuprinde câteva capete de acuzare puerile. Prima se referă la faptul că agentul Todea nu și-a anunțat șefii că vrea să se însoare. În interiorul IPJ Cluj există o dispoziție scrisă a șefului poliției prin care toți subordonații care vor să se însoare trebuie să anunțe acest lucru. Doar pe vremea Securității ofițerii trebuiau să ceară aprobare pentru a se căsători. „Am și divorțat între timp și acum îmi impută și că de ce nu am anunțat că am divorțat. Culmea este că la nunta pe care chipurile nu am anunţat-o au participat și colegi și șefi de-ai mei", spune agentul Todea.
Un caz de importanţă capitală pentru ANI
O altă acuzație se referă la faptul că agentul Todea nu ar fi scris în declarația de avere din anii 2009 și 2010 salariu pe care l-ar fi încasat soția lui. „În 2009 m-am căsătorit și am divorțat în 2010. Nu am știut ce salariu a avut fosta mea soție. Eu cred că este treaba Agenției de Integritate să stabilească dacă am greșit sau nu. Originalele după declarațiile de avere le-am depus la IPJ Cluj și la momentul respectiv nu mi-a spus nimeni că este vreo problemă", a mai adăugat agentul.
DOVEZI ŢINUTE LA SECRET
Comisarul-şef Pintea, protejat de „coledzi”
Ancheta disciplinară este în curs. Agentul Todea a fost deja chemat pentru a oferi explicații legate de încălcările „grave" ale normelor interne ale IPJ CLuj. Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean nu a putut oferi informații despre această chestiune internă și a solicitat o cerere scrisă „la care veți primi un răspuns legal".
Poliția Cluj a refuzat să pună la dispoziția mass media înregistrarea video care îl surprinde pe comisarul-șef Cristian Pintea în timp ce nu acorda prioritate unui pieton pe trecere. „Sunt chestiuni de protecție a datelor cu caracter personal", se arată într-un răspuns trimis de IPJ Cluj.
EVZ.ro
Edited by Cristi, 22 November 2011 - 06:31 PM.
V-am spus sa nu mai postati doar link-uri catre articole, ci articolele intregi sau macar un rezumat.