Jump to content

Admitere 2012

250 replies to this topic

#41 cristianm

Banned

• Banned
  • 27 posts

Posted 22 December 2011 - 08:43 AM

Cu academie esti sef intr-o comuna..

#42 VladM

Loial

• Members
  • PipPipPip
  • 356 posts
  • LocationConstanta

Posted 22 December 2011 - 11:08 AM

Cristian, din cate se pare tu esti destul de informat... si le cam stii pe toate <_<. Nu inteleg de ce-ti mai bati capul cu niste aspiranti aerieni ca noi.
Din incultura mea generala, am inteles ca, de-a cursul timpului fiecare are dreptul de a alege. Din postarile inteleg ca nu prea iti place tie... munca de politist. Nu prea inteleg in schimb, de ce vrei s-o faci pe viitor.
Daca cumva n-ai auzit... si cumva n-ai vazut la TV sau pe internet, asta nu inseamna ca in tara asta plina de impostori, sunt si elevi... studenti...care se gandesc in a face o cariera in politie, pentru ca iubesc asta, pur si simplu. Tu n-ai cum sa intelegi.
Unii ajung in cadrele de invatamant cu un caracter militar din cauza situatiei materiale... altii o fac din curiozitate, altii o fac din orgoliu, dar mai sunt aceia care se tem ca nu cumva sa fi sarit vreo intamplare istorica, vreo diateza, vreun timp si spera din tot sufletul de a avea onoarea sa spuna juramantul la inceputul drumului sau, catre o cariera la care a sperat.
Sa stii ca inca mai sunt oameni in tara asta care vor sa schimbe ceva pe viitor, chiar cu pretul vietii. Eh, domnule Cristian asta se numeste patriotism si iubire fata de ceva, o iubire pe care nu o poti explica celor care n-o simt la fel cum o simt eu, sau oricare altcineva care se incadreaza in spusele de mai sus.
Fii bun in tot ceea ce faci, si o sa fii bine.
:emo-yessir:

Edited by Noxy, 22 December 2011 - 11:09 AM.

#43 cristianm

Banned

• Banned
  • 27 posts

Posted 22 December 2011 - 11:24 AM

Doamna patriota, cati au habar ce inseamna sa fii agent ? Stai linistita, si eu invat pentru 2012.

Hai sa deschidem un topic de gramatica, sa ne batem in stiinta.. Bineinteles cu acordul administratorului.

Aici ne atacam degeaba. fiecare are in cap ceva si nu poti sa-i scoti cu una cu doua.

#44 anamaria1292

Loial

• Members
  • PipPipPip
  • 405 posts
  • LocationCampulung,Arges

Posted 22 December 2011 - 02:44 PM

Daca la mine te refereai,am o intrebare:
De ce vrei la Politie daca ai o parere asa de proasta despre politisti si cei care vor sa devina??

P.S:chiar am habar ce inseamna sa fii agent(nu din proprie experienta logic).

#45 Ben

Devotat

• +Members
  • PipPipPipPip
  • 540 posts

Posted 22 December 2011 - 03:10 PM

View Postcristianm, on 22 December 2011 - 08:43 AM, said:

Cu academie esti sef intr-o comuna..

Iar cu astfel de pareri esti doar un coate-goale, nea Caisa care inca bate la portile scolilor de politie.

#46 cristianm

Banned

• Banned
  • 27 posts

Posted 22 December 2011 - 05:24 PM

Tu ai intrat pe alta usa ?

#47 Dau

Forumist

• +Member
  • PipPip
  • 113 posts
  • LocationGalaţi/București

Posted 22 December 2011 - 06:59 PM

Prietene, din 19 mesaje 15 sunt atacuri la persoana. Ar fi cazul sa dai dovada de bun-simt si sa-ti masori putin cuvintele.

#48 cristianm

Banned

• Banned
  • 27 posts

Posted 22 December 2011 - 08:26 PM

Fii serios, vezi cum mi s-a adresat cel din fata mea ? Adica ma trateaza urat.. de parca el nu a stat la aceeasi poarta, sau poate chiar sta.

I-am raspuns frumos, puteam sa scot multe variante de raspuns pentru el.

Suntem off, in orice caz, va mai aduc la cunostiinta ca am cerut detalii privind derogarile... si mi s-a spus sa ma reorientez, ca sunt probleme in incadrari.

#49 tudor93

Junior

• Members
  • Pip
  • 41 posts
  • LocationBrasov

Posted 22 December 2011 - 09:28 PM

View PostNoxy, on 22 December 2011 - 11:08 AM, said:

Cristian, din cate se pare tu esti destul de informat... si le cam stii pe toate <_<. Nu inteleg de ce-ti mai bati capul cu niste aspiranti aerieni ca noi.
Din incultura mea generala, am inteles ca, de-a cursul timpului fiecare are dreptul de a alege. Din postarile inteleg ca nu prea iti place tie... munca de politist. Nu prea inteleg in schimb, de ce vrei s-o faci pe viitor.
Daca cumva n-ai auzit... si cumva n-ai vazut la TV sau pe internet, asta nu inseamna ca in tara asta plina de impostori, sunt si elevi... studenti...care se gandesc in a face o cariera in politie, pentru ca iubesc asta, pur si simplu. Tu n-ai cum sa intelegi.
Unii ajung in cadrele de invatamant cu un caracter militar din cauza situatiei materiale... altii o fac din curiozitate, altii o fac din orgoliu, dar mai sunt aceia care se tem ca nu cumva sa fi sarit vreo intamplare istorica, vreo diateza, vreun timp si spera din tot sufletul de a avea onoarea sa spuna juramantul la inceputul drumului sau, catre o cariera la care a sperat.
Sa stii ca inca mai sunt oameni in tara asta care vor sa schimbe ceva pe viitor, chiar cu pretul vietii. Eh, domnule Cristian asta se numeste patriotism si iubire fata de ceva, o iubire pe care nu o poti explica celor care n-o simt la fel cum o simt eu, sau oricare altcineva care se incadreaza in spusele de mai sus.
Fii bun in tot ceea ce faci, si o sa fii bine.
:emo-yessir:

Sunt mandru de postul tau :emo-yessir:

#50 cristianm

Banned

• Banned
  • 27 posts

Posted 23 December 2011 - 07:57 AM

Bine expertilor.. Ceva pentru 2012 ? De la un elev la Campina se aude ca sunt 300 de locuri, daca ar sa fie.

#51 Gemeni

Incepator

• Juniors
  • 13 posts

Posted 23 December 2011 - 08:53 AM

Sfat, nu vă mai luaţi după toate zvonurile pentru că la ora actuală nimeni nu are de unde să ştie câte locuri vor fi scoase, la fel cum nu-i cert dacă se va susţine examen în 2012.

Edited by Gemeni, 23 December 2011 - 08:54 AM.

#52 adriana39

Incepator

• Juniors
  • 3 posts

Posted 23 December 2011 - 06:09 PM

Clujul va avea 80 de locuri. Bafta!

#53 Mister17

Junior

• Members
  • Pip
  • 45 posts

Posted 23 December 2011 - 06:54 PM

Daca ti-ai facut cont doar pentru a face glume mai bine ai fi renuntat. Nimeni nu stie inca nimic de admiterea din 2012. Nu se stie daca va fi vreo admitere (desi eu cred ca va fi sigur) sau numarul de locuri scoase la concurs. Pana atunci aspirantii sa puna mana pe carte pentru ca timpul trece foarte repede!

#54 cristianm

Banned

• Banned
  • 27 posts

Posted 23 December 2011 - 07:06 PM

Unde pui tu semnul exclamarii ! Si scrii sfaturi. Penibil !

Scuze pentru tot.

Craciun fericit, si un an bun.

#55 adriana39

Incepator

• Juniors
  • 3 posts

Posted 23 December 2011 - 07:33 PM

De unde stiu? Pt ca sunt eleva in anul 1.... Si ni s-a spus in ultima zi inainte sa venim in vacanta, dar imi cer scuze daca voi nu aveti nevoie de sfaturi.... Nu aveti decat sa va descurcati!

#56 VladM

Loial

• Members
  • PipPipPip
  • 356 posts
  • LocationConstanta

Posted 23 December 2011 - 08:02 PM

Toate locurile de care vi se spun voua sunt pur si simplu, probabil preconizate... sau mai degraba asteptate, luand in calcul anii precedenti sau alte criterii deci ganditi-va de doua ori inainte de a le posta aici. Bineinteles, asta nu ar trebui sa se intample.
Nimeni nu stie exact ce si cum; doar in cazul in care, cei care va spun marea cu sarea stiu deja viitorul.
Adriana, stai linistita, nimeni nu-ti ia dreptul de a sfatui...

Edited by Noxy, 23 December 2011 - 08:08 PM.

#57 adriana39

Incepator

• Juniors
  • 3 posts

Posted 23 December 2011 - 09:19 PM

Voi imi scrieti aici ca nimeni nu stie nimic de admiterea din 2012....ha ha ha:))..... Mister17....Da cu siguranta si eu as face la fel daca as fi in locul tau....as invata sa scriu corect...sau poate mai bine, as incepe sa ma pregatesc..... ca incepand din anul 2012 Politia se militarizeaza iar si sa fii pregatit pt instructie.... Si uite ca mi-am mai permis sa iti mai dau un sfat:). Ironic nu???

#58 Marinescu

Devotat

• +Members
  • PipPipPipPip
  • 594 posts
  • LocationBucuresti

Posted 23 December 2011 - 09:28 PM

politia se militarizeaza din 2012? :ner: :ner:

#59 cristianm

Banned

• Banned
  • 27 posts

Posted 24 December 2011 - 07:51 AM

Fals, o sa se faca ca in videoclipul mr saxobet.. se ajunge la ce e drept, si anume sa fie functionari publici, politistii.
O sa preia alta structura MAI.. intervenirea, si ce mai face politia.

#60 Mister17

Junior

• Members
  • Pip
  • 45 posts

Posted 24 December 2011 - 10:36 AM

@Adriana
Cu siguranta Politia se va remilitariza din 2012. :ner:
Daca deja s-a decis numarul de locuri banuiesc ca si conditiile de admitere sunt deja cunoscute. Atunci de ce nu s-a afisat nimic pe site-ul scolii de la Cluj?
PS: Daca am eventuale greseli gramaticale nu te sfii sa ma corectezi ca nu e nicio problema. Oricine poate face greseli.

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users