Jump to content

"Barbati" lasi

54 replies to this topic

#41 Cerasela

Devotat

• Members
  • PipPipPipPip
  • 863 posts
  • LocationBacau

Posted 17 October 2011 - 11:33 AM

View Postmarcellutz, on 17 October 2011 - 09:05 AM, said:

buuun...deci sunt si "femei" lase...nu numai, "barbati" lasi. asta am vrut sa subliniez

Statistic vorbind cate femei sunt batute si cati barbati??Cred ca sunt 1% femei care bat un barbat.

PS: Durerea fizica se vindeca cea interioara nu o poti trata cu medicamente, gandeste-te cat sufera o femeie care trece prin asa ceva, psihic niciodata nu va mai fi "normala".

#42 SandoKhan

Senior

• Banned
  • 1,063 posts

Posted 17 October 2011 - 05:25 PM

View Postcerasela, on 11 October 2011 - 02:23 PM, said:

Chiar sunteti comici...nu am auzit un barbat sa se planga ca este hartuit pe strada/ la locul de munca sau sa ia bataie sa fim seriosi...nu se numeste casnicie/ familie acolo unde exista bataie indiferent cine o ia.

Da? Ia si citeste http://www.romaniali...eri-223467.html. Pentru cazul in care link-ul dispare postez si textul citat!

"
Poliţia din Zimbabwe îi avertizează pe bărbaţi să nu facă autostopul pentru că ar putea să devină victimele violurilor comise de femei, potrivit The Herald.
Femeile violează bărbaţii pentru succes în afaceri
Acest avertisment a fost emis datorită numărului îngrijorător de violuri comise de femei în ultima perioadă, ultima victimă fiind un bărbat de 32 de ani care a fost drogat şi violat de trei femei.
Înainte de a-l abuza sexual, femeile l-au întrebat dacă este căsătorit şi are copii, posibil pentru a afla dacă este fertil. Apoi cele trei femei i-au oferit banii pentru a întreţine relaţii sexuale, dar pentru că bărbatul a refuzat l-au drogat cu o substanţă necunoscută. Femeile l-au violat pe bărbat, iar după fiecare contact sexual păstrau prezervativul pe care îl înnodau pentru a nu pierde sperma şi îl depozitau în torpedoul maşinii. După ce a fost agresat, bărbatul a fost jefuit şi aruncat din maşină pe marginea drumului.
Se pare că numărul ridicat de violuri se datorează unei superstiţi care le asigură femeilor prosperitate în afaceri dacă fac acest lucru.
"Numărul mare de agresiuni sexuale comise asupra bărbaţilor de unele femei războnice este un lucru îngrijorător, dar şi şocant", spune purtătorul de cuvânt al poliţiei- inspectorul Mabgweazara.
El îi sfătuieşte pe bărbaţi "să folosească mijloacele de transport în comun deoarece riscă să devină victimele unor atacuri sau unor experienţe traumatizante".
Violurile comise de femei au început de un an, mai mulţi bărbaţi căzând victime acestor atacuri. Luna trecută un tânăr de 24 de ani a fost violat după ce atacatoarea sa a folosit un şarpe pentru a-l intimida.
Un alt caz a avut loc în februarie când trei femei au agresat un bărbat de 27 de ani sub ameninţarea unui pistol. În aceeaşi lună, alţi doi bărbaţi au fost forţaţi să întreţină relaţii sexuale cu mai mult de patru femei.
Se pare că violurile au început anul trecut când trei bărbaţi au răpit un băiat de 15 ani şi l-au forţat să întreţină relaţii sexuale cu o femeie."

View Postgeorgya, on 13 October 2011 - 12:50 PM, said:

Cred ca totul sta in atitudine, maturitatea in gandire...un barbat adevarat trebuie sa fie curajos si impunator, sa te simti ocrotita si in siguranta langa el.
Nu stiu cata siguranta iti poate oferi un ''pampalau'' ( ca altfel nu poate sa se numeasca ) care sta sa-l bata o femeie ... :ner:
Iar daca femeia acelui om este agresiva, nu te supara dar este un proverb ''cine se aseamana, se aduna'', fiecare avem ce ne alegem si ce ne reprezinta.

Exista femei, chiar multe, care iubesc puterea, mai ales pe cea exercitata de ele asupra celor din jur, ele avand un caracter dominator.
Acum ele saracele nefiind niste Evita Perron, ca sa aibe un popor la dispozitie pe care sa il domine (sau Elena Ceausescu) cauta cate un pampalau pe care il tine sub papuc toata viata. Daca cumva individul uita cine este, el trebuie corectat! Nu?

Edited by SandoKhan, 17 October 2011 - 05:25 PM.

#43 georgya

Forumist

• Members
  • PipPip
  • 170 posts

Posted 17 October 2011 - 05:39 PM

SandoKhan, există şi astfel de femei din păcate, însă consider că nu violenţa este o soluţie. Poţi domina pe cineva prin alte moduri, nu prin violenţă. Daca acel individ acceptă să fie ''corectat'' nu este vina nimănui. El singur trebuie să ia atitudine. La fel ar trebui să facă şi femeile agresate de bărbaţi. De-asta am spus că fiecare avem ce ne alegem. Ca să evităm chestiile astea urâte ar trebui să deschidem bine ochii, nu?

Edited by georgya, 17 October 2011 - 05:40 PM.

#44 arcan

Senior

• +Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,098 posts
  • LocationWild West

Posted 17 October 2011 - 06:28 PM

Hai ca asta cu bietii barbati din Zimbabwe e criminala...Acu`, io ma gandesc ca ori alea sunt urate ca dracu`, ori sunt prea multe...
Probabil ca la ei nu s-a auzit dictonul : ,,Nu exista femei urate, ci doar prea putin alcool,,...
Si acum ho, nu imi sariti in cap.Nu e nimic misogin , ci doar haios...

#45 anamaria1292

Loial

• Members
  • PipPipPip
  • 405 posts
  • LocationCampulung,Arges

Posted 17 October 2011 - 06:57 PM

As avea niste mici curiozitati legate de aceasta stire dar ma abtin.. :naughty: :ner:

#46 Cerasela

Devotat

• Members
  • PipPipPipPip
  • 863 posts
  • LocationBacau

Posted 17 October 2011 - 08:42 PM

@SandoKhan...ma scuzi dar nu pot sa cred asa ceva...asa sunt eu Toma necredinciosul...;)

#47 SandoKhan

Senior

• Banned
  • 1,063 posts

Posted 17 October 2011 - 11:29 PM

Daca Toma Necredinciosul arata asa cum arati in poza din avatar cred ca Iisus, uita ce treaba are pe planeta si se lasa de propovaduit si nu mai aparea crestinismul.
E un compliment!

p.s. Care o fi echivalentul feminin al lui Toma Necredinciosul?

Edited by SandoKhan, 17 October 2011 - 11:30 PM.

#48 marcellutz

Clona fred

• Banned
  • 148 posts

Posted 22 October 2011 - 07:00 AM

Toma necredincioasa.nu?
@sandokan
femeia dominanta, se combina cu barbatul puternic, conducator, pe care il subjuga. asa isi demonstreaza puterea, preluand in felul acesta, destinatia, transmiterea genelor proprii.
acest tip de femeie nu se da inapoi de la nimic.

#49 Cerasela

Devotat

• Members
  • PipPipPipPip
  • 863 posts
  • LocationBacau

Posted 22 October 2011 - 07:04 AM

@marcellutz, nici nu dai de inteles ca ai parte de asa ceva..;)

#50 marcellutz

Clona fred

• Banned
  • 148 posts

Posted 22 October 2011 - 07:09 PM

ceraselaaaa...daca ai un caracter dominant, si nu puternic, nu adopt o discutie decat personala. :beer:

#51 Cerasela

Devotat

• Members
  • PipPipPipPip
  • 863 posts
  • LocationBacau

Posted 24 October 2011 - 06:58 AM

marcellutz....nu am un carcater dominant, dar din ce ai postat tu cam asta reiese ca ai avea astfel de probleme....aici pe forum si sa ma scuze Admini daca nu e asa preferam sinceritatea si adevarul, asa ca ne poti spune si vom incerca sa te ajutam daca putem...;)

#52 marcellutz

Clona fred

• Banned
  • 148 posts

Posted 24 October 2011 - 03:06 PM

o.k.
sa vorbim despre mine...
am 40 si ceva de ani, din care 20 am facut diferite sporturi de contact (de placere!). am aprox 1.90 si cca 120 kile. sunt de 17 ani politist...
sotia mea are 1.60 si cca 58 kile.aceasi varsta. are un caracter echilibrat si nu este violenta.am mai spus-o...
p.s. nu vroiam sa deschid un topic, cu tema...''femei'' lashe.
p.s.2... ai vrea sa te referi totusi, la tema propusa?! respect.

#53 danpin

Devotat

• +Members
  • PipPipPipPip
  • 896 posts
  • Locationwww.buzaucity.ro

Posted 24 October 2011 - 04:03 PM

si toata lumea in cor:

Buna marcellutz!!!

:naughty:

#54 Cerasela

Devotat

• Members
  • PipPipPipPip
  • 863 posts
  • LocationBacau

Posted 24 October 2011 - 04:44 PM

@marcellutz daca ar fi dupa mine ar trebui sa ma adresez cu dumneavoastra...nu am vrut sa va ofensez cu postarile mele dar asta am inteles (indirect) din ce spuneati dvs.
Daca credeti ca este necesar deschiderea unui topic "femei lase" ar trebui sa deschideti daca doriti sa discutati pe tema asta. ;)
Respect si numai bine va doresc!

Edited by Cerasela, 24 October 2011 - 04:45 PM.

#55 marcellutz

Clona fred

• Banned
  • 148 posts

Posted 25 October 2011 - 06:14 PM

danpin..
sunt un tip de om care cauta echilibrul...in toate. sper sa reusesc.
multumesc de urari. buna, tuturor.
daca a fost o ironie...e una, fina.sooper.
cerasela...
nu am pretentia, unei politeti exagerate...
exista femei, din pacate...violente...nu numai barbati.
....respect, valorile vietii.
sfat...in viata faceti cat mai putin rau, sau deloc.
...sa stim sa spunem, NU! atunci cand e nevoie.

Reply to this topic

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users