CSAT a aprobat reconfigurarea sistemului de ordine publica
Posted 27 September 2011 - 09:12 AM
Posted 27 September 2011 - 09:50 AM
atata timp cat nu va exista o actiune in forta, nu ce s-a intamplat pana acum, eu zic ca nu ar trebui sa ne mai plangem...
Posted 27 September 2011 - 10:07 AM
Cerintele mele pot avea un ton copilaresc, dar mi s-a dus toata mandria ce o aveam pentru meseria asta...dupa ce ca stam acasa 6 luni fara nici un leu, acum iesim comunitari????? ar suna mai bine "prelucrator prin aschiere"
Ar merita nu caschete aruncate, ci bastoane! sa vada ce inseamna forta si capacitatea POLITIEI ROMANE.
Posted 27 September 2011 - 11:07 AM
Pro Lex va consulta membrii de sindicat in legatura actul normativ prin care se aproba transferul de atributii si responsabilitati de la Politia Romana la Politia Locala.
Daca legislatia nu se modifica, se vor pierde urmatoarele drepturi:
- norma de hrana (cu mici exceptii, in functie de hotararile consiliilor locale),
- grupa de munca,
- sporul de grad,
- incadrarea in clasa de salarizare a politistilor,
- incadrarea in clasa de salarizare corespunzatoare agentilor cu studii superioare,
- compensatia pentru chirie,
- asigurarea pentru viata, sanatate si bunuri.
Avand in vedere Statutul si structura Pro Lex, membrii de sindicat din structurile de ordine publica si circulatie rutiere isi vor pastra calitatea de membrii de sindicat si in situatia mutarii catre Politia Locala.
Attached Files
Posted 27 September 2011 - 11:23 AM
Posted 27 September 2011 - 12:04 PM
Posted 27 September 2011 - 12:23 PM
Posted 27 September 2011 - 12:27 PM
ora86, on 27 September 2011 - 11:07 AM, said:
Pai e logic faptul ca nu si-o pierd din moment ce Pro Lex reprezinta si comunitarii
Cum sa ai incredere si sa faci parte dintr-un sindicat care apara comunitarii?
PS Pun pariu ca schimbarea se va face pana in alegerile de la anul, deci undeva prin primavara se va finaliza tot.
Edited by ben, 27 September 2011 - 12:28 PM.
Posted 27 September 2011 - 12:33 PM
Posted 27 September 2011 - 01:11 PM

POPULAR
Deci pana la urma s-a adeverit si zvonul asta...oare cat isi vor mai bate joc de Romania guvernantii astia? Rad cu un ochi si plang cu celalalt...rad, deoarece am iesit din sistem si am scapat de "norocul" de a fi coleg cu impostorii, plang, fiindca aceasta casta pe care o formeaza POLITIA, se duce de pe apa Sambetei si ma doare...mi-am petrecut 21 de ani facand cea mai frumoasa meserie...grea, dar frumoasa...aceea de POLITIST, cu bune si cu rele, insa 2010 si 2011 au fost cei mai rai ani din toate punctele de vedere...
As vrea sa spun ceva pt a va sustine, insa nu-mi gasesc cuvintele, parca nu mai au nici un rost...
Cand am descoperit acest forum, m-am bucurat din tot sufletul ca raman aproape de voi, colegii mei, m-am bucurat si am plans alaturi de voi, dar asta e prea mult..am sperat sa fie doar un zvon aruncat asa sa destabilizeze, dar pana la urma s-a adeverit...
De fiecare data ma trec fiori de indignare, cand vad locali, mai ales acum dupa ce am iesit, in schimb ma linisteam cand vedeam colegii mei in teren...fiul meu ma intreaba de fiecare data cand vede o patrula de politie, auto sau pedestra- Tati, sunt colegii tai? Si eu raspund: Da tati, sunt colegii mei, nu-i cunosc pe toti, insa ei toti sunt colegii mei, dupa care baiatul meu, parca merge mai drept, mai mandru...
Posted 27 September 2011 - 01:35 PM
ora86, on 27 September 2011 - 11:07 AM, said:
Deci, e in legatura cu proiectul, n-are nicio legatura cu ce s-a intamplat ieri si ca deja s-a decis punerea lui in practica.
Ma si miram sa raspunda ministerul imediat a doua zi, intr-un timp atat de scurt.
Posted 27 September 2011 - 01:46 PM
Sindicatele stiau ce urmeaza sa se intample din luna august si au tacut ,asta am inteles eu din adresa MAI
Nu sunt membru al acelui sindicat ,sunt membru la alte sindicate care ne apara de nu mai pot
Edited by ora86, 27 September 2011 - 01:51 PM.
Posted 27 September 2011 - 04:58 PM
Posted 27 September 2011 - 05:16 PM
Reply to this topic

1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users