Jump to content

Admitere ACADEMIE

32 replies to this topic

#21 Elvis

Senior

• +Members
  • PipPipPipPipPip
  • 3,168 posts
  • LocationCRAIOVA

Posted 18 September 2011 - 03:11 PM

View PostRobbye, on 18 September 2011 - 03:00 PM, said:

Personal mi s-a recomandat Jandarmeria (trageri in poligon,schimb de experienta cu cei de la NATO,din ce-am inteles,etc)...Dar parca imi place mai mult @ Drept - Politie...
O functie gen Matt Damon @ The Departed sau Mahone @ Prison Break..
De-asta as cam opta pentru Politie..
:ner: Tare asta cu trageri in poligon si cu NATO.
Pai si tu chiar crezi ca Prison Break are vreo legatura cu politia sau cu jandarmeria? :slapb:
Daca vrei sa fie exact ca in Prison Break(eu unul sincer ma cam indoiesc ca va fi) opteaza pentru penitenciare.
Sa ai bafta la examen.

#22 Robbye

Incepator

• Juniors
  • 13 posts
  • LocationGalati

Posted 18 September 2011 - 03:12 PM

Serios acum...Nu intelegi ca mi s-au spus lucruri foarte vagi si marete despre ambele meserii ?
Nu sunt opiniile proprii...chiar nu aveam de unde sa spun asa ceva daca nu mi-ar fi zis cineva...
Si mie mi se par la fel de putin plauzibile precum iti par si tie..

@ drAGO5

Mersi de sfat !
Cred ca merg pe Politie..

#23 Elvis

Senior

• +Members
  • PipPipPipPipPip
  • 3,168 posts
  • LocationCRAIOVA

Posted 18 September 2011 - 03:15 PM

Inseamna ca dusul rece ti-a facut bine.

#24 Rookie

Loial

• Banned
  • 417 posts

Posted 18 September 2011 - 03:17 PM

View PostRobbye, on 18 September 2011 - 03:05 PM, said:

Sper ca nu ai impresia ca eu cred ca imediat dupa terminarea Academie o sa am o asemenea functie..Ma refer la functia ideala:)..
Nici macar pe la americani viata reala nu se apropie de ceea ce vezi tu prin filme. Asta cred ca dorea sa-ti transmita colegul meu.

Oricum, e super tare povestea aia cu schimbul de experienta cu cei de la NATO !?
Eu stiam ca doar cu Ciuck Nurris fac schimb de experienta. Asta e noua ! :ner:

#25 Robbye

Incepator

• Juniors
  • 13 posts
  • LocationGalati

Posted 18 September 2011 - 03:18 PM

Stiti cumva care e treaba cu optiunea "Drept sau Orine si Siguranta Publica" de la inscrierea @Academie ?

Daca nu vei avea medie pentru Drept dar ai medie sa te incadrezi in locurile de la OSP,vei intra la OSP ?
Sau cum ?

#26 Horia

Forumist

• +Members
  • PipPip
  • 163 posts

Posted 18 September 2011 - 03:18 PM

Vezi ca ai informatii eronate, chestiile alea cu NATO nu le face jandarmeria ci Armata Romana (MApN-ul).
Cat priveste tragerile in poligon, jandarii trag foarte mult, ajung chiar la 3-4 cartuse pe parcursul unui an, iar si alea cu pistolul mitraliera. :ner: Te-au mintit jandarii ca sunt cine stie ce trupe speciale, cand de fapt principala lor atributie e de scutieri la meciuri, mitinguri ori diferite proteste populare.

#27 Ben

Devotat

• +Members
  • PipPipPipPip
  • 540 posts

Posted 18 September 2011 - 03:20 PM

View PostRobbye, on 18 September 2011 - 03:12 PM, said:

@ drAGO5

Mersi de sfat !
Cred ca merg pe Politie..

.... si uite asa tot restul vietii lui s-a decis pe un forum, in cateva minute.
Omule, eu ma refeream la exemplele copilaresti date de tine. Esti destul de mare incat sa nu mai ai o asemenea gandire puerila, din moment ce zici ca esti a XII-a. Deci un 18 tot ii ai. Trezeste-te la realitate. Chiar nu o spun cu rautate, e doar un sfat prietenesc cu care faci ce vrei, dar maturizeaza-te, pt ca o sa ai multe suprize neplacute, mai ales la admitere si atunci n-o sa mai ai dileme de genul "politie vs jandarmerie". O sa ramai cu buza umflata

PS Gasesti toate informatiile necesare pe site-ul Academiei, despre metodologii, conditii, care sunt cam aceleasi in fiecare an .... daca depuneai un minim efort. Invata sa te descurci si singur, mai ales privind lucrurile minore de genul asta.

http://www.academiad...e/admitere.html

Edited by ben, 18 September 2011 - 03:28 PM.

#28 Robbye

Incepator

• Juniors
  • 13 posts
  • LocationGalati

Posted 18 September 2011 - 03:27 PM

Bai nu stiu,da' ti-ai facut impeesia gresita,poate ca e si vina mea aici...C-asa am dat de inteles.

Dar crede-ma ca nu mi s-a schimbat parerea la 180 de grade in urma discutiei pe forumul asta..

Nu ma las influentat chiar asa...
Tindeam spre latura asta a Politiei,m-am gandit mai bine si mi se pare ca asa cum sunt eu, mi s-ar potrivi mai bine cariera de politist..

Acum sa inceapa pregatirea pentru admitere :)!

#29 Elvis

Senior

• +Members
  • PipPipPipPipPip
  • 3,168 posts
  • LocationCRAIOVA

Posted 18 September 2011 - 03:27 PM

Robbye pentru ca vad ca te-ai decis sfatul meu, ca unul putin mai in etate decat tine, este sa pui mana pe carte si sa te pregatesti foarte bine din punct de vedere fizic.Asta daca esti perfect sanatos.
Daca vrei sa intri la Academia de politie pentru ca vrea mama, ti-a spus cineva ca aici curge lapte si miere, sunt frumoase unifiormele etc eu zic sa te lasi deoarece vei fi tare dezamagit.
Aceasta meserie la ora cand vorbim se face din pasiune, pentru ca agentii de paza de la BGS sunt mult mai bine platiti ca noi, nu iti mai povestesc despre femeile de serviciu de la banci etc.
Si ca tot veni vorba de ,,Ciuk" bancul cu jandarmii cand au batut un popa il sti?

#30 Marius

poliția română

• +Members
  • PipPipPipPipPip
  • 4,167 posts

Posted 18 September 2011 - 03:29 PM

Robbye,
Inarmeaza-te cu rabdare si citeste mai mult pe acest forum, pe internet, vorbeste direct cu cativa politisti etc. daca vrei sa-ti faci o idee despre ce inseamna munca de politie. Asta incearca colegii mei sa-ti spuna, pentru ca e aproape imposibil sa-ti explicam noi aici in cateva fraze ce presupune meseria asta.
Daca o tii una si buna cu "unde e mai bine" nu vei ajunge nicaieri.

#31 Robbye

Incepator

• Juniors
  • 13 posts
  • LocationGalati

Posted 18 September 2011 - 03:33 PM

Nu vreau sa par ingamfat sau laudaros,etc..Dar ma voi pregati extraordinar de bine..
Ca fapt divers,in aceeasi maniera-sa nu par vreun ingamfat si plin de mine,eram cel mai bun la gramatica in generala,la istorie la fel iar engleza mi-a placut de mic...
Fizic stau bine (1.85,76 kg)..O sa ma bag din nou la sala.
Am facut cam toate sporturile posibile ,iar de vreo 8-9 ani m-am oprit la fotbal...Joc cam de 4 ori pe saptamana,cel putin 1 h jumatate..

Voi intesifica antrenamentele de pe acum...

Si bineinteles ma voi pregati intensiv si pentru examenul teoretic..

Cam de vreun an mi-am pus in cap chestia cu Academia si am realizat ca aici e de mine..

#32 Xtrem

Forumist

• +Members
  • PipPip
  • 123 posts
  • LocationDeva

Posted 18 September 2011 - 05:22 PM

Este mai bine acolo unde ai chemare. Unde crezi ca poți face ceva, dacă nu pentru cei din jur măcar pentru familia din care faci parte și care așteaptă mult de la tine.
În viata nu faci doar ce-ti place mai faci si ceea ce este nevoe.
Sunt multi cei care lucrează pentru ai ajuta pe cei din jur și nu se uită la salariu.Dacă ai valoare banii vin oricum.
Nu contează de unde pleci contează unde veri și ce veri să ajungi.

Edited by Xtrem, 18 September 2011 - 05:23 PM.

#33 cipri83

Devotat

• +Members
  • PipPipPipPip
  • 607 posts
  • Locationromania

Posted 19 September 2011 - 09:14 AM

View PostRobbye, on 18 September 2011 - 03:05 PM, said:

??

Sper ca nu ai impresia ca eu cred ca imediat dupa terminarea Academie o sa am o asemenea functie..Ma refer la functia ideala:)..

mai da astia toti cred ca se intra la Academie ca la Spiru si gata is mari politisti! :ner: Matt Damon.Vai de capu meu.du-te te rog la jandari,sau chiar mai bine la comunitari!

Reply to this topic

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users