Admitere ACADEMIE
Posted 18 September 2011 - 12:56 PM
Sunt clasa a 12-a si ma confrunt cu o problema..
Nu stiu pentru ce sa optez la Academie : "Dept sau Ordine si Siguranta Publica" sau " Jandarmi" ...
Am inteles c-ar fi mai bine la politisti decat la jandarmi si alte lucruri...
Imi puteti spune ,va rog,cam care ar fi diferentele si ce-mi recomandati ?
Posted 18 September 2011 - 01:04 PM
Posted 18 September 2011 - 01:16 PM
@Marius
M-am uitat si pe forumul jandarmilor si am citit ca multi jandarmi ,dupa un anumit timp, cer sa intre la politie(datorita salariilor,lipsa sporurilor,etc)...
Vreau sa aud si parerea voastra...
Posted 18 September 2011 - 01:45 PM
Faptul ca unii jandari isi doresc sa sara gardul si sa intre prin spate in aceasta institutie se datoreaza tocmai acestei obsesii privind "beneficiile ulterioare" si a inclinatiei lor catre impostura. Cei ce si-au dorit sa devina jandarmi si au vocatie catre aceea meserie, nu au astfel de ganduri, ci numai cei ce gandesc la fel ca tine, desi in realitate nu exista diferente in privinta "beneficiilor", e doar o impresie a lor.
Posted 18 September 2011 - 02:05 PM
Robbye, on 18 September 2011 - 01:16 PM, said:
M-am uitat si pe forumul jandarmilor si am citit ca multi jandarmi ,dupa un anumit timp, cer sa intre la politie(datorita salariilor,lipsa sporurilor,etc)...
Dacă citeai regulamentul probabil te lămureai până acum. Politisti.ro este un forum dedicat politistilor si trateaza orice subiect care are legatura cu acestia. Dacă te interesează probleme legate de jandarmi mergi pe forumul lor.
Posted 18 September 2011 - 02:27 PM
Catalin, on 18 September 2011 - 01:45 PM, said:
Faptul ca unii jandari isi doresc sa sara gardul si sa intre prin spate in aceasta institutie se datoreaza tocmai acestei obsesii privind "beneficiile ulterioare" si a inclinatiei lor catre impostura. Cei ce si-au dorit sa devina jandarmi si au vocatie catre aceea meserie, nu au astfel de ganduri, ci numai cei ce gandesc la fel ca tine, desi in realitate nu exista diferente in privinta "beneficiilor", e doar o impresie a lor.
Nu cred ca era nevoie sa fii atat de irascibil...
Nu sunt materialist,nu sunt dupa "beneficii",crede-ma..
Pur si simplu am cerut o parere,o recomandare.
Sunt atras de ambele meserii,NU DE SALARII !
Un raspuns politicos si care nu ma lua peste picior ar fi fost: "salut! uite cum sta treaba la polite:........La jandarmi din putinul pe care-l stiu treaba sta asa:......... Eu,personal,iti recomand.......pentru ca........"
Dar ,ma rog, cand vezi un topic nou creat de unul cu mai putin de 10 postari
Posted 18 September 2011 - 02:39 PM
In alta ordine de idei, NU mai e nevoie sa ne povestesti din nou despre ce esti si ce nu esti tu interesat, am vazut cu totii din primul tau post. Acum nu faci altceva decat sa incerci sa o dai la intors, iar prin acesta reactie dovedesti cu totul si cu totul altceva.
Posted 18 September 2011 - 02:46 PM
Daca tu ai inteles din primul meu post sau oricare ar fi ca sunt materialist,inseamna ca tu crezi/intelegi numai ce vrei tu...
Eu am spus CE AM AUZIT/CITIT despre astea 2 meserii si v-am cerut si voua parerea ...
Dar cum am mai zis...Daca era cineva dispus sa raspunda frumos,civilizat si la obiect,ar fi facut-o...
Dar de ce sa-ti bati capul cu "n00bii materialisti"....
Posted 18 September 2011 - 02:52 PM
Poti vedea aici despre ce erai tu interesat, cand ai initiat acest topic, sunt exact cuvintele tale:
Robbye, on 18 September 2011 - 01:16 PM, said:
Posted 18 September 2011 - 02:54 PM
Merge cu psihologie inversa?
Salariile sunt la fel si intr-o parte si in cealalta, diferenta este ca jandarii sunt militari iar dupa cum tastezi daca te duci acolo va fi vai de pielea ta.
Uite eu vreau sa-ti raspund la obiect.
Dar nu iti recomand nimic, esti destul de mare ,de sex masculin si numai tu poti sa decizi ce vei alege..
Edited by Elvis, 18 September 2011 - 02:56 PM.
Posted 18 September 2011 - 03:00 PM
Catalin, on 18 September 2011 - 02:52 PM, said:
Poti vedea aici despre ce erai tu interesat, cand ai initiat acest topic, sunt exact cuvintele tale:
Faptul ca raspunsurile primite nu-ti sunt pe plac sau nu-ti convin, NU inseamna ca nu sunt civilizate. Pricepi care e diferenta?
Ideea e ca nici macar nu am ce sa intreb ,daca singurele informatii pe care le am sunt alea inscrise pe site-ul Academiei..
Pe mine ma interesa parea cuiva deja intrat in sistemul asta.De-asta v-am si cerut parerea..
Chestiile date quote de tine,imi erau cele mai la indemana lucruri de care sa intreb in lipsa parerilor...
"Bai nu stim care e treaba la Jandarmi,dar la Politie sta treaba asa:..."
Si cu asta am fi evitat orice discutie offtopic..
Personal mi s-a recomandat Jandarmeria (trageri in poligon,schimb de experienta cu cei de la NATO,din ce-am inteles,etc)...Dar parca imi place mai mult @ Drept - Politie...
O functie gen Matt Damon @ The Departed sau Mahone @ Prison Break..
De-asta as cam opta pentru Politie..
Edited by Robbye, 18 September 2011 - 03:01 PM.
Posted 18 September 2011 - 03:04 PM
Posted 18 September 2011 - 03:07 PM
Reply to this topic

1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users