Jump to content

Numere de inmatriculare furate

26 replies to this topic

#21 Ben

Devotat

• +Members
  • PipPipPipPip
  • 540 posts

Posted 13 September 2011 - 06:34 PM

Eu nu cred ca in Bulgaria nu se poate elibera un al doilea set de nr. In situatia lui, cu siguranta mai sunt si altii. Ti se poate intampla sa ti se fure, sa faci accident si sa ti se rupa in 10 bucati sau poate chiar sa le pierzi pe drum, daca nu sunt fixate nr bine.
Ce se intampla in acest caz? Ti se reinmatriculeaza masina cu alte nr diferite? Deci, eu nu cred ca nu ti se elibereaza a 2-a oara placute cu nr de inmatriculare.

Edited by ben, 13 September 2011 - 06:35 PM.

#22 mihaitarta

Junior

• Members
  • Pip
  • 43 posts
  • LocationOradea

Posted 13 September 2011 - 11:33 PM

View Postbogdanel, on 13 September 2011 - 04:49 PM, said:

@mihaitarta esti politist?
nu prea cred.
nu inteleg ce e cu sfaturile alea ..?
tu in loc sa-i sugerezi calea legala, preferi sa-l bagi in altele.

Nu sunt politist. Omul a intrebat de numere "cat de cat asemanatoare". Am precizat si eu care e calea legala.
Legal le obtine de la autoritatile care le-au emis pe cele originale, iar "cat de cat asemanatoare" sunt pe net.

View Postmaxu08, on 13 September 2011 - 04:54 PM, said:

sa circuli cu numere false este o infractiune. cit de nepriceputi crezi ca sunt politistii de la rutiera de crezi ca nu vor face deosebirea intre un numar adevarat si unul facut la comanda?? le deosebesc eu daramite cineva care cu asta se ocupa.

@florins15 - daca te prind cu numere false, suna-ma :naughty: o sa ai nevoie de mine :good:

Daca au imprimat pe ele acelasi numar de inmatriculare ca si in talon nu sunt false. Eventual neconforme cu standardele....din Bulgaria si din cate stiu eu, constatarea contraventiilor de catre politia romana in Romania are la baza acte normative romanesti.

L.e. Acuma am vazut. Nu stiam de faza cu nitul (desi cred ca lipsa lui te incurca numai daca vrei sa mergi in Bulgaria). Imi retrag cele spuse. Incearca sa vorbesti in Bulgaria,. Eventual faci o procura notariala pentru o persoana de acolo ca sa ti le scoata. Cel mai bine ar fi sa iei legatura cu firma? care ti-a inmatriculat masina.

Edited by mihaitarta, 13 September 2011 - 11:47 PM.

#23 mihaitarta

Junior

• Members
  • Pip
  • 43 posts
  • LocationOradea

Posted 13 September 2011 - 11:52 PM

View PostMarius, on 13 September 2011 - 06:21 PM, said:

Numerele de inmatriculare confectionate artizanal nu sunt o solutie.
In cazul in care vei fi depistat de orice politist, pe langa ameda, acesta e obligat sa retina documentele autoturismului, care ulterior vor fi trimise in Bulgaria.
Nu te alarma :) sunt doar curios. Care este temeiul legal?

#24 Marius

poliția română

• +Members
  • PipPipPipPipPip
  • 4,167 posts

Posted 14 September 2011 - 12:31 AM

OUG 195 din 2002 si HG 1391 din 2006

#25 mihaitarta

Junior

• Members
  • Pip
  • 43 posts
  • LocationOradea

Posted 14 September 2011 - 07:46 AM

Multumesc

#26 Dan

Dan

• +Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,675 posts
  • LocationMangalia

Posted 14 September 2011 - 08:17 AM

Pe internet sunt o grămadă de site-uri care intermediază astfel de înmatriculări în Bulgaria, recuperări acte pierdute, asigurări-ITP, etc. De ce nu ceri şi alte păreri ? Pe acele site-uri sunt nr. de telefon ale intermediarilor.

#27 pvm

Incepator

• Juniors
  • 6 posts

Posted 02 December 2011 - 11:04 PM

o data ce ai avut atribuite 90 de zile numere provizorii numai beneficiezi de alte numere provizorii. nu iti ramane decat sa te duci la BG sa-ti faci alte numere.

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users