Jump to content

Prezentare pistol glont Caracal

55 replies to this topic

#41 Marius

poliția română

• +Members
  • PipPipPipPipPip
  • 4,167 posts

Posted 07 April 2012 - 08:19 AM

Da, au munite de vanzare cei de la Joita, dar pretul e mai mare, aproape dublu fata de pretul din magazine.
Mai gasesti informatii despre poligoanele de tragere in topicul dedicat:
In care poligon mergem cu armele personale?

#42 zothik

Incepator

• Juniors
  • 4 posts

Posted 08 April 2012 - 06:36 PM

Merci, chiar nu observasem topicul acesta... de fapt, ptr. ca aveam deja cunostinta despre existenta acestor doua poligoane din Bucuresti, nici nu l-am cautat!
Oricum, foarte tare modul in care este speculat pretul munitiei la poligoane avand in vedere prevederea legala prin care nu putem detine mai mult de 50 de cartuse; practic daca vrei sa tragi 100-200 de cartuse, intre achizitie si tragere esti in ilegalitate... astfel esti cumva obligat sa le cumperi din poligon la pret dublu... pacat!

#43 gunsmith

Incepator

• Juniors
  • 13 posts

Posted 29 April 2012 - 12:56 PM

Cum am promis in 21-04-2012 am organizat o prezentare a pistolului Caracal si iata ce a iesit.

#44 arcan

Senior

• +Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,098 posts
  • LocationWild West

Posted 29 April 2012 - 01:15 PM

Nu inteleg de ce orice element prezentat era in comparatie cu ,,la glock,, ? E concurentul direct al Glock? Sau?
Mi-a placut ca are recul mic. Si am mai inteles ca tragaciul merge usor ,,nu ca la glock,,...
Parca nu are identitate proprie acest pistol.E cam ca si comunitarii cu politia.
Oricum cand vin la Bucuresti,vreau sa trag si eu cu el....

#45 cristm

Forumist

• +Members
  • PipPip
  • 103 posts
  • LocationTIMISOARA

Posted 30 April 2012 - 10:45 PM

GUNSMITH daca tot ai asa de bun pistolul faceti o propunere la MAI poate ne doteaza cu asa ceva si scapam si noi de prastiile astea :clip:

#46 serhente Garcia

Devotat

• +Members
  • PipPipPipPip
  • 653 posts
  • Locationbucuresti

Posted 01 May 2012 - 09:23 AM

Nu inteleg de ce orice element prezentat era in comparatie cu ,,la glock"
pentru ca "americanizarea" trebuie sa lucreze multilateral dezvoltat. cea mai buna mancare este la .... cei mai bunichiloti sunt la ... cel mai bun telefon este la ... cel mai bun pistol este la ...
in consecinta restul este cih, iar cei care nu adopta aceste postulate sunt impotriva curentului si dusman al poporului.
@ arcan - iti dadusem o bila verde, dar vad ca a fost anulata de una rosie :(
va urez ... 1 MAI MUNCITORESC !!!

#47 Catalin

1*

• +Moderators
  • PipPipPipPipPip
  • 5,435 posts

Posted 01 May 2012 - 09:45 AM

Păi Glock-ul este făcut de austrieci, ce treabă au americanii cu el?

#48 arcan

Senior

• +Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,098 posts
  • LocationWild West

Posted 01 May 2012 - 06:52 PM

Asta era si ideea.Caracal fiind american, orice altceva este de cacat.Si mai ales Glock care este lider mondial.

#49 Catalin

1*

• +Moderators
  • PipPipPipPipPip
  • 5,435 posts

Posted 01 May 2012 - 06:59 PM

Din câte știam eu Caracal nu este american, ci este făcut în Emiratele Arabe, după o licență sau sub colaborarea nemților de la HK.

#50 arcan

Senior

• +Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,098 posts
  • LocationWild West

Posted 01 May 2012 - 07:33 PM

American intre ghilimele...(pe care am omis sa le pun).
Adica pe principiul ,,ma compr cu al buna, ca sa creada lumea ca si eu sunt bun,,.
Vezi comunitari vs politie.

#51 gunsmith

Incepator

• Juniors
  • 13 posts

Posted 02 May 2012 - 10:31 AM

Comparatia cu Glock-ul este facuta din mai multe motive,unul ar fi ca ambele arme fac parte din aceasi clasa, il compari cu ceva cunoscut, nu poti face comparatie cu ceva pe care nimeni nu-l cunoaste. La prezentarea din poligon a fost solicitata aceasta comparatie. Persoana care a facut prezentarea este posesor de Glock.

#52 bozo

Devotat

• +Members
  • PipPipPipPip
  • 744 posts
  • LocationBucuresti

Posted 02 May 2012 - 10:54 AM

Arkane comparatia cu comunitari - politie nu e potrivita, pentru ca ambele pistoale functioneaza, pe cand comunitarii nu.

Edited by bozo, 02 May 2012 - 10:56 AM.

#53 Nelu

Junior

• +Members
  • Pip
  • 35 posts
  • LocationSomewhere

Posted 02 May 2012 - 03:14 PM

era un personaj in video clip care era suparat rau pe pistol.Asa o trebui lovit un pistol ?Ma intreb si eu!

#54 arcan

Senior

• +Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,098 posts
  • LocationWild West

Posted 02 May 2012 - 03:24 PM

Poate era fan glock si l-au deranjat si pe el comparatiile.. :)))
Acum in modul serios, ce am vazut este un automatism format prin antrenament, dar, fara logica.
Ceea ce facea el, este in mod normal o procedura pentru rezolvarea incidentelor.Dar, si aici exista un dar, o aplica in mod mecanic si la terminarea incarcatorului ...
Din acest motiv am zis de automatismul format fara logica...
Daca baiatul este pe forum il rog sa ma contrazica.

Edited by arcan, 02 May 2012 - 03:31 PM.

#55 Catalin

1*

• +Moderators
  • PipPipPipPipPip
  • 5,435 posts

Posted 02 May 2012 - 03:28 PM

Are ceva ticuri, probabil niște floricele sau artificii ce crede că-l fac să pară mai profi. :D
Întradevăr, automatismele sunt bune, sunt benefice, dar cele care sunt utile ...

#56 arcan

Senior

• +Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,098 posts
  • LocationWild West

Posted 02 May 2012 - 03:52 PM

Cred ca ai exprimat foarte bine ce doream eu sa spun cu automatismele. La el sunt ticuri. Si nu le vad prea bune sau profi.Un practicant de airsoft poate ramane impresionat de ele, dar mie unu, nu imi spun absolut nimic bun.

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users