Jump to content

Abonarea pentru primirea notificarilor

notificari adaugare raspuns anuntat abonat abonamente urmarierea discutiei urmarirea subiectului

4 replies to this topic

#1 Marius

poliția română

• +Members
  • PipPipPipPipPip
  • 4,167 posts

Posted 09 September 2011 - 06:39 PM

Daca doriti, puteti sa va abonati la forumurile sau topicurile preferate, astfel incat in momentul cand se adauga un topic, respectiv un post nou, sa primiti notificari.
Pentru a va abona la un subiect sau forum, mergeti in forumul sau topicul dorit si dati click pe butonul "Follow" Posted Image .

De asemenea, puteti sa va abonati la un topic in timp ce adaugati un post nou, prin selectarea optiunii "Follow this topic" aflat in partea dreapta a ferestrei de adaugare a unui mesaj.

Posted Image

Primirea unor notificari este anuntata de softul forumului prin aparitia in partea dreapta sus a unei pictograme de culare rosie in mijlocul careia este afisat numarul notificarilor necitite.

Posted Image

Daca veti da click pe aceasta pictograma, forumul o sa afiseze o fereastra ce contine notificarile.
In cazul in care vreti sa nu mai urmariti un anumit topic (subiect de discutie) nu trebuie decat sa accesati butonul "Unfollow" Posted Image

Puteti verifica si urmari setarile notificarilor in panoul de control al contului de membru.
Pentru a face acest lucru mergeti - My Settings - Notification Options
Pe aceasta pagina veti gasi toate setarile sistemului de notificare a forumului.

#2 bundesgrenzschutz

Forumist

• +Members
  • PipPip
  • 121 posts
  • LocationBucuresti

Posted 06 October 2011 - 10:11 PM

Ufff... am dat follow this topic la vreo 15 pana acum.... si tot am mesageria goala. Ma chinui din thread in thread pana gasesc ce vroiam... M-am trezit ca dau reply dupa cateva luni :ner:

HELP Marius! Invata-ma!

#3 Marius

poliția română

• +Members
  • PipPipPipPipPip
  • 4,167 posts

Posted 06 October 2011 - 10:43 PM

bundesgrenzschutz

Daca vrei sa primesti notificari de la toate topicurile unde postezi, trebuie sa mergi in My Settings - Notification Options <--click
Acolo, la categoria Topics & Posts trebuie sa bifezi optiunea Auto follow topics I reply to. cat si optiunile din dreptul coloanei Notification List.

Posted Image

Dupa ce vei face aceste setari, vei fi anuntat de softul forumului prin aparitia in partea dreapta sus a unei pictograme de culare rosie in mijlocul careia este afisat numarul notificarilor necitite.

Posted Image

Iar daca vei da click pe aceasta pictograma, se va deschide o lista in care sunt afisate ultimele notificari.

#4 bundesgrenzschutz

Forumist

• +Members
  • PipPip
  • 121 posts
  • LocationBucuresti

Posted 06 October 2011 - 10:49 PM

Da Marius, si asta am facut si te-am folosit 1pic sa testez actiunea, nu te supara.

Tot nu merge... Pur si simplu in acea lista imi apar conversatiile vechi private si nu imi apare notificarea cu rosu (1/2/3). In fine, mersi oricum, o sa mai incerc sa imi prind urechile in settings poate e ceva ca nu am vazut.

#5 Marius

poliția română

• +Members
  • PipPipPipPipPip
  • 4,167 posts

Posted 06 October 2011 - 11:07 PM

Vezi ca tu dai click pe altceva, pe pictograma pentru mesaje private (cea cu pliculet). Incearca pe cea de langa. :clip:

Posted Image

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users