Jump to content

Politia Comunitara alias Locala - o institutie de impostori

politia locala politia comunitara localii comunitari politia primariei locala impostori parveniti wanna be

420 replies to this topic

#41 Marius

poliția română

• +Members
  • PipPipPipPipPip
  • 4,167 posts

Posted 09 September 2011 - 04:44 PM

ben, exista prevederi legale in acest sens.
In Anexa 3 a H.G. privind regulamentul de aplicare a legii pol. locale este descrisa in amanunt uniforma. Am postat un link in primul post al topicului.

#42 Elvis

Senior

• +Members
  • PipPipPipPipPip
  • 3,168 posts
  • LocationCRAIOVA

Posted 09 September 2011 - 04:54 PM

Ben tinuta ,,Politiei" Locale este de culoare neagra, pantaloni, sacou, sapca ,cravata si camasa de culoare bleu.
Nu sapca alba, nu camasa bleu cu umeri albi, nu pantaloni albastru deschis etc.
Dar daca Elena Basescu se poate imbraca in tinuta militara fara sa pateasca nimic, localii de ce sa nu poata purta uniforma Politiei Romane.

#43 Marius

poliția română

• +Members
  • PipPipPipPipPip
  • 4,167 posts

Posted 09 September 2011 - 05:00 PM

Problema e ca ii doare undeva pe ei de ce e scris in lege si considera ca prevederile acesteia sunt optionale.

#44 Ben

Devotat

• +Members
  • PipPipPipPip
  • 540 posts

Posted 09 September 2011 - 05:09 PM

Exact la asta ma refeream si eu. M-am exprimat eu gresit. Te duci in 10 orase si o sa vezi 10 tinute diferite.
Stati ca vine acum sezonul rece. Sunt curios daca o sa copieze si gecile.

Edited by ben, 09 September 2011 - 05:23 PM.

#45 Elvis

Senior

• +Members
  • PipPipPipPipPip
  • 3,168 posts
  • LocationCRAIOVA

Posted 09 September 2011 - 05:20 PM

Sunt pregatiti ben , se adapteaza foarte repede.
La Pistesti si Valcea daca nu eram foarte atent nu imi dadeam seama ca sunt locali.
Girofarul ,masina, tinuta etc sunt identice ,singura diferenta este inscriptia cu Politia Locala.
Daca eu puteam face o astfel de confuzie gandeste-te la cetatenii straini spre exemplu.

Edited by Elvis, 09 September 2011 - 05:20 PM.

#46 Bogzy1923

Incepator

• Juniors
  • 10 posts
  • LocationBucuresti

Posted 13 October 2011 - 03:14 PM

"Maidanezii" de la sectorul 6 au masinile aproape identice cu cele ale M.A.I. (aici ma refer la loganuri). Singura deosebire pe care o faci de la distanta e rampa albastra, in rest identic( exceptie faptul ca ei au masini diesel, geamuri electrice si aer conditionat, ca sa nu mai spun de motorina la discretie). Partea funny e ca noi politistii putem sa le dam cu flit cioflingarilor astora daca ne opresc in trafic, insa muritoru' de rand ce face?

#47 maxu08

Senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,854 posts

Posted 13 October 2011 - 03:56 PM

intrebare - daca nu opresc in trafic la semnalul politiei comunitare, pot fi sanctionat cf OUG 195? din cite imi aduc aminte, politia comunitara nu este mentionata printre cei cu drept sa opreasca in trafic masinile, art 100 alin 1.

#48 Mateuta

anterior: jeffo

• +Member
  • PipPipPipPip
  • 518 posts
  • LocationSuceava

Posted 13 October 2011 - 05:38 PM

nu au voie sa dea amenzi la oug 195 si nici sa opreasca masini
aveau nush ce razie pt combaterea pirateriei, adica erau astia care faceau transport intre localitati la negru si ne cereau sa oprim masinile... venise o cucoana odata, imbracata in uniforma lor si pantofi rosii cu toc :)

#49 Dan

Dan

• +Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,675 posts
  • LocationMangalia

Posted 13 October 2011 - 06:20 PM

Potrivit Legii nr. 155/2010, poliţiştii locali au voie să oprească maşinile în trafic doar în două situaţii: în cazul vehiculelor care circulă pe interzis sau al celor cu masa maximă admisă mai mare decât cea permisă pe sectorul de drum respectiv. În rest, pot constata contravenţii şi aplica sancţiuni la Codul Rutier doar în cazul autovehiculelor oprite neregulamentar. A şi era să uit mai pot da amenzi din Codul Rutier şi pentru nerespectarea prevederilor legale referitoare la circulaţia în zona pietonală, în zona rezidenţială, în parcuri şi zone de agrement, precum şi în cazul parcării pe locurile rezervate persoanelor cu handicap şi pot dispune ridicarea vehiculelor fără stăpân sau abandonate pe domeniul public.

Edited by copman, 13 October 2011 - 06:22 PM.

#50 Marius

poliția română

• +Members
  • PipPipPipPipPip
  • 4,167 posts

Posted 13 October 2011 - 07:47 PM

View Postmaxu08, on 13 October 2011 - 03:56 PM, said:

intrebare - daca nu opresc in trafic la semnalul politiei comunitare, pot fi sanctionat cf OUG 195?
Nu poti fi sanctionat de comunitari pentru aceasta abatere. :)

#51 maxu08

Senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,854 posts

Posted 14 October 2011 - 12:13 AM

Abia astept ocazia :))

#52 politistlocal

Incepator

• Banned
  • 10 posts

Posted 14 October 2011 - 11:39 PM

Fratilor...nu inteleg ce va deranjeaza faptul ca avem insignele asa...uitati asa arata insigna mea ...si nici mie nu mi-a fost usor sa o obtin..am facut 2 ore de pregatire (citit legea 61/91 si uzul de arma) pana mi-au dat insigna si uniforma (pantaloni albastri deschis si camasa bleu..cum aveti si voi)..au trecut dupaia cel putin 3 zile pana am inceput lucrul si mi-au dat pistol pe mana si caiet de pv-uri.

Attached Files

#53 Bogdanel

Loial

• +Members
  • PipPipPip
  • 421 posts

Posted 15 October 2011 - 01:12 AM

View Postpolitistlocal, on 14 October 2011 - 11:39 PM, said:

Fratilor...nu inteleg ce va deranjeaza faptul ca avem insignele asa...uitati asa arata insigna mea ...si nici mie nu mi-a fost usor sa o obtin..am facut 2 ore de pregatire (citit legea 61/91 si uzul de arma) pana mi-au dat insigna si uniforma (pantaloni albastri deschis si camasa bleu..cum aveti si voi)..au trecut dupaia cel putin 3 zile pana am inceput lucrul si mi-au dat pistol pe mana si caiet de pv-uri.

Tu iti bati joc de noi?

#54 politistlocal

Incepator

• Banned
  • 10 posts

Posted 15 October 2011 - 02:27 AM

Cred ca e invers...pe forumul asta am vazut ca politia locala este bataia de joc.

#55 maxu08

Senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,854 posts

Posted 15 October 2011 - 03:15 AM

logic, nu?

#56 politistlocal

Incepator

• Banned
  • 10 posts

Posted 15 October 2011 - 03:21 AM

View Postmaxu08, on 15 October 2011 - 03:15 AM, said:

logic, nu?
Pai da,e foarte logic,va inteleg frustrarile,dar dau drumu la clima vara (in jeepul din dotare,care are si rampa rosie-albastra) si parca nu mai ma deranjeaza,sau cand imi curat glock-ul din dotare :D..anyway,multi probabil se simt frustrati ca n-au luat nici macar examenul asta care a fost acum,adica..na,de unde sa sti ca politist cum sa raspunzi la un apel de 112..sau in ce conditii se poate face uz de arma,eu primul examen scris care l-am dat a fost abia dupa vre-un an si ceva :))

#57 danpin

Devotat

• +Members
  • PipPipPipPip
  • 896 posts
  • Locationwww.buzaucity.ro

Posted 15 October 2011 - 06:05 AM

"Posted Today, 04:21 AM"

Dar tu la ora asta de ce nu dormi? Ce de griji mai aveti, nu puteti dormi noaptea ... (scuze, poate acum ai terminat de citit Legea 61).

Observ marea grija cu care scrii ca nu cumva sa faci greseli gramaticale, dar tot mai ai unele lacune :naughty:

View Postpolitistlocal, on 15 October 2011 - 03:21 AM, said:

Pai da,e foarte logic,va inteleg frustrarile,dar dau drumul la clima vara (in jeepul din dotare,care are si rampa rosie-albastra) si parca nu mai ma deranjeaza,sau cand imi curat glock-ul din dotare :D..anyway,multi probabil se simt frustrati ca n-au luat nici macar examenul asta care a fost acum,adica..na,de unde sa stii ca politist cum sa raspunzi la un apel de 112..sau in ce conditii se poate face uz de arma,eu primul examen scris pe care l-am dat a fost abia dupa vre-un an si ceva :)) (a durat atat fiindca nu stiau toti sa scrie :ner:)

Mult succes la pupat dreapta primarului la intrarea si iesirea din serviciu!

Edited by danpin, 15 October 2011 - 06:07 AM.

#58 eti

Senior

• +Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,227 posts
  • Locationolt

Posted 15 October 2011 - 09:07 AM

:ner: :ner: 2 ore Legea 61 si 3 zile pana a inceput lucrul cu pistolul :ner: :ner:
Bei texane, adica localare, voi sunteti niste papa-lapte, papagali si alte surliganii, pe care va folosesc primarii la cules de vie, sapa la porumb si ... in locul mainii drepte....
Voi stiti ce e munca de politie?!? Niste gardieni sau paznici transformati de chior in locali sau cum va mai zice.
Daca stam in Jeep-uri vara cu clima, e treaba noastra, noi am avut mai mult timp cu Legea 61 si multe altele de care voi nici nu o sa auziti!
Hai sa nu te mai retin locale, poate ai treaba la "don" primar in curte...sau nu ai terminat de citit Legea 61
Imi cer scuze, admin-ule, pentru postul asta, dar nu-i suport pe acesti dobitoci ce vor sa para politisti!

Edited by eti, 15 October 2011 - 09:08 AM.

#59 dcrist

Loial

• Members
  • PipPipPip
  • 256 posts
  • LocationBucuresti

Posted 15 October 2011 - 10:54 AM

View Postpolitistlocal, on 15 October 2011 - 03:21 AM, said:

Pai da,e foarte logic,va inteleg frustrarile,dar dau drumu la clima vara (in jeepul din dotare,care are si rampa rosie-albastra) si parca nu mai ma deranjeaza,sau cand imi curat glock-ul din dotare :D..anyway,multi probabil se simt frustrati ca n-au luat nici macar examenul asta care a fost acum,adica..na,de unde sa sti ca politist cum sa raspunzi la un apel de 112..sau in ce conditii se poate face uz de arma,eu primul examen scris care l-am dat a fost abia dupa vre-un an si ceva :))
Asa ,,manelisti" sunteti toti acolo? Si nu ma refer la genul muzical :naughty: Daca esti asa entuziasmat ca iti cureti Glockul de exercitiu din dotare si stai in masina climatizata, vezi cum il vei folosi vreodata in afara poligonului, munitia folosita nefiind destinata decit antrenamentului :naughty:

Edited by dcrist, 15 October 2011 - 10:55 AM.

#60 politistlocal

Incepator

• Banned
  • 10 posts

Posted 15 October 2011 - 11:14 AM

LOL ..faza nostima este ca am colegi care scriu fara nici un semn de punctuatie..sa nu mai zic de doi de i sau faze dinastea :)),si altii dupa 4-5 ani de munca au dat decat 2 amenzi la legea 61..si alea gresite :)))..unu credea ca-l iau la misto cand i-am zis sa faca concurs de contraventii

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users