Jump to content

Politia Comunitara alias Locala - o institutie de impostori

politia locala politia comunitara localii comunitari politia primariei locala impostori parveniti wanna be

420 replies to this topic

#321 naivatco

Forumist

• +Members
  • PipPip
  • 72 posts

Posted 01 February 2012 - 02:13 PM

"colegii mei de la politia nationala", da, stiu ca Hordila a fost ofiter la Politia Romana dar nu mai este si deci de unde colegi?
Eu cand zic ca e strigator la ceruri ce se intampla legat de ABUREALA asta de politie locala si ca eforturile lor de a se confunda cu noi sunt tot mai accentuate si din ce in ce mai vizibile in toata mass-media.
Sindicatele se bat in declaratii care mai de care legat de ce fac pentru cotizantii lor.
Sa se uite ce se intampla in U.E. si poate se mai domolesc cu POLITIA LOCALA sau chiar cer desfiintarea acestei abureli, cam asta e trendul in U.E. dar acolo se vrea a se face ceva lagat de munca de politie.
E jale cu tupeul pe care il afiseaza aceste POLITII si vreau sa reamintesc ca nu exista politie nationala ci doar POLITIA ROMANA, dar nimeni nu intelege.

#322 Catalin

1*

• +Moderators
  • PipPipPipPipPip
  • 5,435 posts

Posted 12 February 2012 - 11:24 AM

Vă întrebați cu ce se ocupă poliția locală? E simplu.
Acești ”polițiști” locali, foști comunitari, vă pot face cumpărăturile sau pot da la lopată deszăpezind locul de parcare sau curtea (dacă stați la casă). O adevărată muncă de poliție ... :naughty:

Dacă mai sunt comunitari ce bat câmpii sau aberează despre imaginea lor în ochii cetățenilor, îi invit să privească această știre ce demonstrează clar cam cum sunt ei percepuți de cetățeni, cum sunt luați la mișto și în bășcălie, tocmai datorită profesionalismului pe care l-au dovedit.

#323 naivatco

Forumist

• +Members
  • PipPip
  • 72 posts

Posted 12 February 2012 - 01:02 PM

DA.....cam asta e nivelul lor si sper sa ramana acolo ptr ca ne trebuiesc.

#324 arcan

Senior

• +Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,098 posts
  • LocationWild West

Posted 13 February 2012 - 06:12 PM

Se pare ca ,,competentele,, cocalarilor au crescut.Cand nu destructureaza clanurile babelor traficante de ciorapi si de patrunjel Home Made, acum au infractori sub acoperire de arestat :

Attached Files

Edited by arcan, 13 February 2012 - 06:12 PM.

#325 sylvia

clona policeofficer

• Banned
  • 12 posts
  • Locationcraiova

Posted 13 February 2012 - 07:15 PM

Legat de Politia Locala am si eu o intrebare:exista ofiteri in aceasta institutie?Intreb pt ca azi mi-a zis un domn de la Locala in gara,cand asteptam trenul ca este "ofiter in cadrul Politiei Locale" si m-am cam contrazis cu dansul pt ca eu nu am auzit de asa ceva.Si as vrea sa stiu daca l-am contrazis degeaba.Multumesc!

#326 Alien

Junior

• Members
  • Pip
  • 38 posts

Posted 13 February 2012 - 07:43 PM

daca as spune ca sunt Superman ai avea aceesi dilema sau nu as merita efortul?:)

#327 policeofficer

clona sylvia

• Banned
  • 7 posts

Posted 13 February 2012 - 07:57 PM

la locala mai sunt si ofiteri depinde de structura unde lucreaza.cunosc personal astfel de cazuri si pot sa spun ca nu este o mare diferenta intre ei si restul politistilor,adica sunt niste profesionisti.

#328 Sony

Loial

• Members
  • PipPipPip
  • 352 posts

Posted 13 February 2012 - 08:04 PM

Si cum se numesc gradele acestor "ofiteri" comunitari?

#329 Marinescu

Devotat

• +Members
  • PipPipPipPip
  • 594 posts
  • LocationBucuresti

Posted 13 February 2012 - 08:06 PM

View Postpoliceofficer, on 13 February 2012 - 07:57 PM, said:

la locala mai sunt si ofiteri depinde de structura unde lucreaza.cunosc personal astfel de cazuri si pot sa spun ca nu este o mare diferenta intre ei si restul politistilor,adica sunt niste profesionisti.
si tu faci parte din acestia si vrei sa ne spui ce mari si tari sunt comunitaurii...cum au salvat ei omenirea pazind pestisorii din parcuri

Edited by Pathfinder, 13 February 2012 - 08:09 PM.

#330 adys26

Junior

• +Members
  • Pip
  • 25 posts

Posted 13 February 2012 - 08:07 PM

E comunitar baiatu'

#331 policeofficer

clona sylvia

• Banned
  • 7 posts

Posted 13 February 2012 - 08:10 PM

degeaba ma contraziceti,nu aveti cunostiinta despre ce vorbiti,si eu lucrez la locala si stiu ca sunt la fel ca orice alt politist,ca tot politisti suntem si noi.nu vreau sa va suparati pe mine doar am raspuns la o intrebare.nu trebuie sa dezinformati lumea,recunoasteti adevarul si gata,e mai simplu

#332 Sony

Loial

• Members
  • PipPipPip
  • 352 posts

Posted 13 February 2012 - 08:13 PM

Cum adica, bai putzoi, esti la fel ca orice alt politist? Ai stat cumva doi ani pe la scoala de la Cimpina ori Cluj? Ai batut pas de defilare pe platoul Academiei cu altii de pe aici?
Vad ca n-ai observat ca aici e forumul politistilor, nu angajatilor primariei si altor xeroxuri.
P.S. Te-am intrebat cum se numes gradele acelor "ofiteri" care ii visati la comunitara.

Edited by Sony, 13 February 2012 - 08:15 PM.

#333 policeofficer

clona sylvia

• Banned
  • 7 posts

Posted 13 February 2012 - 08:17 PM

vedeti cum jigniti degeaba?intreba cineva mai sus daca exista ofiteri la poitia locala si eu doar am raspuns respectuos ca da.pt ca asa este,si stiu despre ce vorbesc

va place sa desconsiderati politistii locaki si le spuneti celor care nu stiu minciuni?ce fel de politisti sunteti voi?

#334 Sony

Loial

• Members
  • PipPipPip
  • 352 posts

Posted 13 February 2012 - 08:19 PM

Copilas, pricepi limba romana? Daca da, raspunde la intrebarea care o tot repet. Cum se numesc gradele "ofiterilor" comunitauri si unde se specifica asta? Sau nici macar legea polutiei locale n-o cunosti?

#335 adys26

Junior

• +Members
  • Pip
  • 25 posts

Posted 13 February 2012 - 08:20 PM

politistii locaki
:ner:

#336 policeofficer

clona sylvia

• Banned
  • 7 posts

Posted 13 February 2012 - 08:23 PM

locali vroiam sa scriu

#337 serhente Garcia

Devotat

• +Members
  • PipPipPipPip
  • 653 posts
  • Locationbucuresti

Posted 13 February 2012 - 08:28 PM

va place sa desconsiderati politistii locaki si le spuneti celor care nu stiu minciuni?ce fel de politisti sunteti voi?

dragule, poate nu sti, asa ca iti explic eu mai pe intelesul tau, faptul ca v-a schimbat titulatura din GARDIENI PUBLICI in .... LOCALI, NU inseamna ca peste noapte si instant ca nesul v-ati "politiat".
este deranjant pentru cei care sunt cu adevarat politisti (asa cun spuneau ceilalati colegi care si-au tocit coatele prin niste scoli DE POLITIE) ca FACETI EFORTURI sa pareti ceva ce NU sunteti.
faptul ca prin conducere aveti FOSTI ofiteri de politie nu va ridica cu nimic gradul de credibilitate, atita timp cit talpasul din strada are 10 clase ... si nu zic mai departe.

Edited by serhente Garcia, 13 February 2012 - 08:30 PM.

#338 Cristi

Investigator

• +Moderators
  • PipPipPipPipPip
  • 2,107 posts
  • LocationValcea

Posted 13 February 2012 - 08:32 PM

Domnul "ofiter de politie locala", raspundeti va rog la intrebarea colegului meu. Unde anume in legea de infiintare a Politiei Locale se mentioneaza faptul ca aveti ofiteri? Nu va e rusine sa ne copiati cu atata indarjire? Sunteti niste wannabe(dictionar pentru locali : IMPOSTORI, adicatelea) si asa veti ramane toaaaata viata voastra. Stii vorba aia cu : Prostul nu e prost destul pana nu e si fudul?
Esti politist la fel ca noi?
Hai sa te intreb :
1. Cate dosare penale ai solutionat in luna Ianuarie 2011?
2. Cati urmariti general ai prins?
3. Intre ce ore ai voie sa faci perchezitii?
4. Cate amenzi ai dat pentru art. 36, alin.1 din O.U.G. nr. 195/2002 rep.?
5. Ce e aia prevenire?
6. Ce inseamna FMJ?
7. Care e termenul legal de solutionare al unei petitii?
8. Cat fac 2 plus 2?

Te mai intreb?
Mi-e scarba de voi, sper sa nu mai prind vreunul pe acest site, care apartine numai si numai al politistilor.

#339 danpin

Devotat

• +Members
  • PipPipPipPip
  • 896 posts
  • Locationwww.buzaucity.ro

Posted 13 February 2012 - 08:35 PM

View Postpoliceofficer, on 13 February 2012 - 08:10 PM, said:

si eu lucrez la locala si stiu ca sunt la fel ca orice alt politist,ca tot politisti suntem si noi.
:doh:

#340 policeofficer

clona sylvia

• Banned
  • 7 posts

Posted 13 February 2012 - 09:02 PM

cristi,prietene,ai ceva cu mine personal?cat despre grade,chiar eu sunt ofiter si stiu ce spun,asa ca repet,voi,ceilalti politisti aveti ceva cu cei de la locala,desi suntem colegii vostri si ar trebui sa ne intelegem,nu???

cristi,imi raspunzi?cu ce esti tu mai bun ca mine???sunt curios :wub:

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users