Reducerea bugetului de salarii cu 25%
Started by copreddog, May 07 2010 07:50 AM
91 replies to this topic
Posted 07 May 2010 - 05:57 PM
O sa ajungem ca in Grecia, diferenta e ca eu nu voi fi organul represiv eu nu voi apara nici o institutie in astfel de conditii, din partea mea sa le distruga sa faca ce vor cu ele, eu unul nu voi impiedica pe nimeni nu merita sa ma bat cu nimeni, pt ce, pt ca mi-au redus salariul? sub nici o forma.
Posted 07 May 2010 - 09:22 PM
Dacă am fi uniţi ar trebui să sabotăm o eventuală mobilizare. Asta cu toate că nouă ne-a fost interzis dreptul la grevă, poate ar trebui să facem la fel cum au făcut şi judecătorii. Ei nu spun că au fost în grevă anul trecut, când refuzau să mai intre în sălile de judecată, ci spun că a fost vorba numai de un protest, nicidecum de o grevă.
Piticul ăla şi-a transformat numele într-un sinonim al termenului "slugă".
Piticul ăla şi-a transformat numele într-un sinonim al termenului "slugă".
Posted 07 May 2010 - 09:36 PM
Salut oameni. Pe mine cel putin ma sperie putine lucruri, dar cand aud un sef de stat facand asemenea afirmatii in conditiile in care si-asa abia ne taram (multi dintre noi cu credite prin banci samd), chiar ca te baga in sperieti. Mai ales cand stim cat de lasi sunt romanii si ca nu vor protesta nici daca li se cere sa munceasca moca....
Guvernantii astia de toata jena sunt siguri pe ei , de vreme ce s-a creat deja un precedent ( anul trecut cand ne-au ars chiar de sarbatori cu zilele alea fara plata) si s-a vazut ca nimeni n-a miscat un deget...
Deci sa ne pregatim de suferinta...ma indoiesc de faptul ca va fi unitate intre politisti si alte forte in sensul de a boicota ordinele si de a nu iesi la lucru in caz ca lucrurile degenereaza...
Mi-e scarba cand aud ca tocmai de la bugetari si pensionari s-a gasit mister Olimpia ala de Boc si alti factori fara creier sa taie din slarii... si-asa avem salarii de spalatori de WC la nivel european ...pfff....ma duc sa caut o punga sa vomit in ea si sa le-o fac cadou factorilor de decizie ...bleah.
Guvernantii astia de toata jena sunt siguri pe ei , de vreme ce s-a creat deja un precedent ( anul trecut cand ne-au ars chiar de sarbatori cu zilele alea fara plata) si s-a vazut ca nimeni n-a miscat un deget...
Deci sa ne pregatim de suferinta...ma indoiesc de faptul ca va fi unitate intre politisti si alte forte in sensul de a boicota ordinele si de a nu iesi la lucru in caz ca lucrurile degenereaza...
Mi-e scarba cand aud ca tocmai de la bugetari si pensionari s-a gasit mister Olimpia ala de Boc si alti factori fara creier sa taie din slarii... si-asa avem salarii de spalatori de WC la nivel european ...pfff....ma duc sa caut o punga sa vomit in ea si sa le-o fac cadou factorilor de decizie ...bleah.
Posted 08 May 2010 - 01:03 AM
Am tot citit pe net discuţiile şi dezbaterile iscate de acest subiect şi cu amărăciune constat că ne merităm soarta. Cred că suntem cea mai uşor de manipulat naţie de pe faţa pământului, majoritatea românilor gândesc superficial şi ia tot ce li se serveşte de bun.
A reuşit "marinerul" ţării să invrăjbească categoriile sociale între ele, acum mai nou bugetarii au ajuns duşmanul acestei ţări. Iar cei ce lucrează în mediul privat au început să se simtă deja nişte eroi şi martiri ai neamului. Pe majoritatea site-urilor se bucură ca nişte copii ce văd jucăriile dintr-o vitrină, dar nu realizează că nu le vor avea niciodată.
Toţi se bucură pentru că scad salariile bugetarilor şi nu realizează faptul că mărirea taxelor şi creşterea TVA-ului este doar o chestiune de timp. Guvernul ăsta poate să reducă cheltuielile cât doreşte, pentru că ei nici până acum nu au realizat în ce constau nişte măsuri anticriză şi faptul că dacă concediază în neştire şi fără o noimă bugetari, rezultatul nu este altceva decât o creştere a cheltuielilor de la buget pentru asistenţa socială.
Nu găseşti o facilitate, o relaxare a condiţiilor pentru privaţi astfel încât să-i determini să se dezvolte, să creeze locuri de muncă, să aibă un rulaj mai mare, să producă taxă pe valoare adăugată, etc. De asemenea nu găseşti nici o măsură sau reglementare legală elaborată recent pentru a mai combate din evaziunea fiscală, nimic, absolut nimic nu a făcut guvernul ăsta. Doar disponibilizări şi reduceri salariale.
Oare nu se întereabă şi ei cum o să le crească încasările la buget, dacă ele scad de la un trimestru la altul? Probabil o să desfiinţeze serviciile publice din românia definitiv pentru a ieşi pe plus, din moment ce încasările scad iar ei nu sunt în stare decât să reducă din cheltuieli, dar nu şi să stimuleze economia şi automat încasările să crească?
Aşa că creşterea TVA-ului şi a taxelor este doar o măsură amânată, iar cei ce se bucură pentru noi sunt doar cei manipulaţi şi cei rupţi de realitate. Partea proastă e că sunt destui de mulţi. Dar nu e de mirare, din moment ce avem o aşa conducere aleasă prin vot.
A reuşit "marinerul" ţării să invrăjbească categoriile sociale între ele, acum mai nou bugetarii au ajuns duşmanul acestei ţări. Iar cei ce lucrează în mediul privat au început să se simtă deja nişte eroi şi martiri ai neamului. Pe majoritatea site-urilor se bucură ca nişte copii ce văd jucăriile dintr-o vitrină, dar nu realizează că nu le vor avea niciodată.
Toţi se bucură pentru că scad salariile bugetarilor şi nu realizează faptul că mărirea taxelor şi creşterea TVA-ului este doar o chestiune de timp. Guvernul ăsta poate să reducă cheltuielile cât doreşte, pentru că ei nici până acum nu au realizat în ce constau nişte măsuri anticriză şi faptul că dacă concediază în neştire şi fără o noimă bugetari, rezultatul nu este altceva decât o creştere a cheltuielilor de la buget pentru asistenţa socială.
Nu găseşti o facilitate, o relaxare a condiţiilor pentru privaţi astfel încât să-i determini să se dezvolte, să creeze locuri de muncă, să aibă un rulaj mai mare, să producă taxă pe valoare adăugată, etc. De asemenea nu găseşti nici o măsură sau reglementare legală elaborată recent pentru a mai combate din evaziunea fiscală, nimic, absolut nimic nu a făcut guvernul ăsta. Doar disponibilizări şi reduceri salariale.
Oare nu se întereabă şi ei cum o să le crească încasările la buget, dacă ele scad de la un trimestru la altul? Probabil o să desfiinţeze serviciile publice din românia definitiv pentru a ieşi pe plus, din moment ce încasările scad iar ei nu sunt în stare decât să reducă din cheltuieli, dar nu şi să stimuleze economia şi automat încasările să crească?
Aşa că creşterea TVA-ului şi a taxelor este doar o măsură amânată, iar cei ce se bucură pentru noi sunt doar cei manipulaţi şi cei rupţi de realitate. Partea proastă e că sunt destui de mulţi. Dar nu e de mirare, din moment ce avem o aşa conducere aleasă prin vot.
Posted 08 May 2010 - 07:46 AM
Da,asa este,suntem usor de manipulat.Am vazut si eu pe alte site-uri cum bugetarii sunt luati la misto,facuti incapabili si ca sunt tinuti de cei din domeniul privat.Nu stiu de ce,dar Basescu imi lasa impresia ca vrea ca noi,romanii,sa fim dezbinati probabil ca sa ne conduca mai usor.Si pana acum a reusit sa faca ce si-a propus sau "i s-a propus".
Posted 08 May 2010 - 03:47 PM
Bagami-as ceva in ea tara,in sistem si tot ce tine de tara asta !Tot stau si ma gandesc:ok e criza suntem o tara saraca,avem un guvern prost si un conducator DE TOT RAHATUL(sunt sigur ca multa lume regreta ca l-a votat si sa fie invatatura de minte pt cei care l-au votat) bine am inteles,dar trebuie sa mearga ceva bine si la noi:e raspunsul e ZERO(0) barat!NIMIC nu merge ,absolut nimic
Am doar douazeci si unu de ani,si eu m-am scarbit pana peste cap de tara asta,si de tot ceea ce tine de ea
Sincer maine daca a-s avea sansa sa plec in alta tara si sa primesc un salariu asemanator salariului de aici(nu-mi trebuie mai mult),a-s pleca fara sa ma uit in urma si m-as mai intoarce atunci cand s-a intors si ceausescu
Am doar douazeci si unu de ani,si eu m-am scarbit pana peste cap de tara asta,si de tot ceea ce tine de ea
Sincer maine daca a-s avea sansa sa plec in alta tara si sa primesc un salariu asemanator salariului de aici(nu-mi trebuie mai mult),a-s pleca fara sa ma uit in urma si m-as mai intoarce atunci cand s-a intors si ceausescu
Posted 08 May 2010 - 06:30 PM
Marius, on 07 May 2010 - 08:03 PM, said:
Eu cred ca nici macar proteste importante nu vor fi, romanul este invatat sa traga din greu si se complace in orice situatie.
As vrea sa fiu de aceiasi parere cu tine dar nu cred ca se poate .Are si romanul limitele sale.Daca toti or fi primit cate o casa de la matusa Tamara, eu am rate de 2300 lei pe luna la un amarat de apartament de 2 camere si 46 mp,construit in 1968,timp de 15 ani de acum inainte.Am doi copii si nu accept sa fiu scos de banca in strada.Prolex m-a instiintat printr-un e-mail ca va organiza proteste care nu au nici o legatura cu asa zisele sindicate aparute dupa ploaie care au imprumutat denumirea de prolex.Sunt foarte curios care va fi si reactia SNPPC,a Cartel ALFA,a BNS.Aceasta nu poate fi decat o gluma proasta a lui basescu si a apropiatilor sai.
Noi suntem in KK pana peste cap si acordam ajutoare Republicii Moldova,infiintam site-uri de 500 milioane de Euro.Imi face impresia ca traim in doua lumi paralele.Lumea lui basescu si lumea noastra a celor multi si prosti.Daca este sa tragem din greu eu sunt deacord dar sa o facem cu totii, nu unii da si altii ba.
Apropo:Am gasit pe un forum un banc sec dar din realitatea de zi cu zi in care Boc si Videanu discutau si intreaba primul pe al doi-lea ba de cand ai redus salariile mai vin astia ai tai la munca?-Vin dom'prim ministru.-Ia nu le mai da bani de loc!-Am Inteles.-Mai vin Videne ai tai la munca?Vin si fara bani!Atunci nu crezi ca ar fi bine sa le punem o taxa ca vin la munca?Daca ne multumim cu putin asta o sa primim!Sta in puterea noastra sa alegem cum vrem sa traim!
Edited by copreddog, 08 May 2010 - 06:45 PM.
Posted 08 May 2010 - 08:34 PM
Catalin, on 07 May 2010 - 07:39 PM, said:
Oricum, pentru astfel de situaţii există jandarmii, de fapt ei sunt şi cei ce au competenţa legală să intervină în astfel de situaţii.
cred ca maine imi fac bagajul si plec din tara definitiv!!!!!
Reply to this topic

1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users